8 greșeli ale bărbaților în timp ce fac sex

· 20 august 2015

Haideți să vorbim deschis. Adevărul este că femeilor le place să facă sex la fel de mult, dacă nu cumva mai mult, decât bărbaților. Desigur că ne simțim pe deplin satisfăcute numai atunci când partenerul ne ajută în acest sens. Din păcate, nu se întâmplă mereu așa; și deși mulți bărbați se consideră mai buni în pat decât sunt, tot noi avem ultimul cuvânt. Multe dintre noi consideră că există câteva greșeli ale bărbaților în timpul actului sexual.

În zilele noastre, partenerii de cuplu și prietenii vorbesc tot mai deschis despre sex. De aceea, nu e ceva neobișnuit să auzim un coleg vorbind despre ceea ce el consideră că-l face „expert” în materie. Cu toate acestea, de multe ori femeile nu sunt satisfăcute și, sincer, bărbații nici nu observă, pentru că noi, femeile suntem discrete și ne e milă să nu le rănim orgoliul.

Comunicarea are un rol esențial într-o relație pentru a ne putea împărtăși preferințele, fanteziile și dorințele. Totuși, nu multe cupluri reușesc acest lucru datorită multor mituri, obiceiuri culturale și greșeli care-i fac pe bărbați să creadă că se descurcă bine în pat, iar în realitate, partenerele lor nu sunt pe deplin satisfăcute.

În acest articol vom discuta despre cele mai frecvente greșeli ale bărbaților în timp ce fac sex, lucruri care-i fac pe aceștia să creadă că sunt foarte buni la pat.

Dezmierdați ușor sau deloc, vă rugăm

Clitorisul este mult mai complicat decât penisul dar, fără îndoială, este punctul nostru cel mai sensibil în timpul actului sexual. Dragi bărbați, fiți mai blânzi în timp ce atingeți clitorisul deoarece este o zonă foarte sensibilă și trebuie stimulată corect. Majoritatea sunteți mai duri când vreți să-l atingeți, fără să vă dați seama că acest lucru pur și simplu „blochează” plăcerea pe care vrem să o simțim.

Învățați să vă jucați cu sânii noștri

Majoritatea femeilor adoră să le fie dezmierdați sânii deoarece sunt printre cele mai sensibile zone ale corpului. Totuși, unii bărbați se poartă într-un mod mai dur cu ei, ca și cum ar fi niște mingi, sau ceva de genul acesta. Astfel, încă o dată, ne răpesc plăcerea pe care vrem să o simțim. E adevărat că pasiunea ne poate înnebuni… dar, vă rugăm, nu fiți atât de duri…

Luați aminte: nu cantitatea, ci calitatea contează

Aceasta este o altă greșeală importantă pe care o fac bărbații deoarece majoritatea consideră cantitatea mai presus de calitate, ei asociind capacitatea de a avea mai multe orgasme cu virilitatea și tinerețea. Fără îndoială, bărbații simt nevoia de a fi competitivi în toate domeniile, mai ales când este vorba de relații intime. Aici bărbaților le cam place să se laude cu recordurile lor. Cifrele sunt foarte importante pentru ei, deoarece astfel se pot măsura și compara, făcându-i să se simtă bine în pielea lor. Totuși, nu-și dau seama că, pentru femei, mai importantă este calitatea, nu cantitatea.

Acordați mai mult timp preludiului

Dragi bărbați, actul în sine nu este singura plăcere, ci și preludiul, așa că, să nu vă așteptați să ne simțim satisfăcute dacă doar atât faceți. Corpul femeilor are multe zone sensibile, gata să fie explorate, iar dacă nu o faceți, partenera nu va fi satisfăcută.

Fără multe „palme peste fund”

O „palmă peste fund” în momentul culminant nu este un lucru rău, poate chiar să excite din punct de vedere sexual. Totuși, a-i trage palmă după palmă până-i înroșești posteriorul nu mai e plăcere și trebuie să existe o delimitare.

Șoaptele ajută

Când faceți dragoste, nimic nu pică mai bine decât un „Te iubesc!” sau alte cuvinte dulci. Dar, mai întotdeauna vă lăsați duși de val și ajungeți să faceți un sex mai dur, mai carnal. Nu spuneți „Îți place?”, „E bine cum fac?”. Mai bine nu spuneți nimic. Nu vă mai faceți griji dacă ne place sau nu și cu siguranță vă veți da seama.

Nu roadeți urechile

Credeți că o ureche plină de salivă este un lucru erotic? Urechea este într-adevăr o zonă erogenă dar, vă rog, nu exagerați… E de ajuns o atingere ușoară cu limba pentru că nimănui nu-i face plăcere să-i fie mâncată urechea sau să i se umple de salivă.

Nu sugeți degetul mare de la picior

Ce fetiș nebunesc mai e și ăsta?! Majoritatea femeilor nu agreează acest lucru și nu li se pare normal. Pentru multe femei nimic nu este mai dezagreabil decât picioarele.

Dar tu? Ai ceva de adăugat la lista cu greșelile bărbaților în timp ce fac sex?