Afirmații pozitive pe care trebuie să le repeți zilnic - Doza de Sănătate
 

Afirmații pozitive pe care trebuie să le repeți zilnic

Mintea ta are o influență considerabilă asupra vieții tale. Prin urmare, repetarea acestor afirmații în fiecare zi îți oferă fericire și împlinire. 
Afirmații pozitive pe care trebuie să le repeți zilnic

Ultima actualizare: 21 decembrie, 2022

Cu ajutorul acestor afirmații pozitive, poți deveni cea mai importantă persoană din viața ta și cel mai bun prieten al tău. Felul în care comunici cu tine însuți este esențial pentru a reuși acest lucru.

Probabil că, de cele mai multe ori, ești cel mai mare critic al tău. Tu te încarci singur cu sentimentul de vină atunci când greșești și ajungi să te descurajezi constant.

Îți dai seama ce diferită ar fi viața ta, dacă ai începe să-ți repeți zilnic anumite afirmații pozitive? Să fii mai bun cu tine însuți și să fii întotdeauna atent la modul în care te comporți cu tine însuți?

Cu ajutorul enunțurilor de mai jos, poți să îți îmbunătățești viața de zi cu zi și să te simți mai bine vizavi de propria persoană.

1. Cred în visurile mele: una dintre cele mai puternice afirmații pozitive

Dacă îți repeți aceste afirmații pozitive, imposibilul devine posibil

Trebuie să crezi în tine și în tot ce reprezinți. Amintește-ți că mintea ta este un instrument puternic care te ajută să obții tot ce crezi că este posibil. Nu trebuie decât să crezi.

Dacă îți repeți în fiecare zi că, într-adevăr, crezi în visurile tale, vei deveni mult mai încrezător în puterea ta de a reuși.

Nimeni nu poate să-ți răpească încrederea în tine și convingerea că poți să-ți atingi toate obiectivele. Poți să te bucuri de viața la care ai visat mereu!

Când în mintea ta răsună afirmații pozitive ca cea de mai sus, creierul tău va fi antrenat să creeze lucruri pe care le-ai fi considerat imposibile.

2. Dau ce-i mai bun din mine în fiecare zi

Nu contează dacă ai obținut o reușită mică sau măreață. În fiecare zi trebuie să faci tot ce-ți stă în putință pentru a te bucura de viața pe care ți-o dorești.

Succesul nu vine dintr-odată, ci se clădește cu pași mărunți. Trebuie să îți amintești că dacă dai ce-i mai bun din tine în fiecare zi, te apropii încet de împlinirea tuturor visurilor tale.

Chiar și când ai o zi proastă, această afirmație pozitivă te ajută să apreciezi toate eforturile pe care le-ai făcut pentru a ajunge acolo unde ești acum.

3. Mă iubesc așa cum sunt

Data viitoare când te uiți în oglindă, privește-te fix în ochi și spune: „Te iubesc.” Amintește-ți întotdeauna de dragostea pe care ți-o porți. Iubește-te așa cum ești, cu toate calitățile și defectele care te definesc.

Nu poți să oferi dragoste celor din jur, dacă nu te iubești pe tine însuți

Când începi să accepți și să iubești persoana pe care o vezi în oglindă, îți deschizi inima în fața celorlați pentru a primi iubirea și aprecierea lor.

Totul începe cu tine. Tocmai de aceea trebuie să te iubești așa cum ești în fiecare zi.

4. Eu sunt responsabil pentru propria mea fericire

Aceste afirmații pozitive te ajută să fii fericit

Perioadele dificile trebuie să ne învețe să ne îndreptăm în alte direcții și să devenim mai puternici.

Numai tu ai puterea să te transformi într-o persoană mulțumită și optimistă. Numai tu ești responsabil pentru propria fericire.

Fericirea se află în tine. Dacă o cauți în afara ta, vei suferi numai dezamăgiri. Tocmai de aceea trebuie să repeți în mintea ta această afirmație pozitivă. A-ți găsi fericirea și împlinirea depinde doar de tine.

Nu trebuie niciodată să uiți să îți asumi răspunderea pentru propriile sentimente.

5. Sunt responsabil 100% pentru propria mea viață

Aceste afirmații pozitive îți redau controlul asupra propriei vieți

Nu trebuie să fii responsabil doar pentru fericirea ta, ci și pentru acțiunile tale. Nu te mai plânge de circumstanțele din viața ta, de situațiile nefavorabile sau de oamenii din jurul tău. Îți faci mai mult rău decât bine.

Nimeni nu este responsabil pentru viața pe care o duci. Tu îți creezi propria realitate prin acțiunile și gândurile tale din fiecare zi.

Repetarea celei de-a cincea afirmații pozitive te ajută să-ți recapeți controlul asupra propriei vieți.

6. Ce e mai bun abia de-acum urmează

Aceasta este una dintre acele afirmații pozitive care trebuie să te inspire în fiecare zi. Speranța că destinul îți va aduce ceva frumos în viitor îți oferă motive să continui să dai ce-i mai bun din tine.

Nu înceta să crezi că ziua de mâine ți-a pregătit cele mai bune oportunități. Această gândire te ajută să atragi lucrurile pozitive în viața ta și să fii mereu pregătit pentru ele.

7. Sunt recunoscător pentru fiecare zi a vieții mele

Prețuiește fiecare zi pe care o trăiești, indiferent cât este de bună sau de rea. Uneori nu ai puterea să schimbi ce ți se întâmplă, dar poți întotdeauna să adopți o altă atitudine vizavi de aceste evenimente.

Fii recunoscător pentru bune și rele deopotrivă, pentru că toate sunt lecții de viață. Tocmai de asta trebuie să-ți exprimi recunoștința.

Dacă privești viața din această perspectivă, îți dai seama că este un miracol faptul că te trezești în fiecare zi și ai ocazia să te bucuri de toate lucrurile și persoanele pe care le iubești.

Influența minții asupra propriei tale vieți este impresionantă. Prin urmare, este important să repeți aceste afirmații pozitive în fiecare zi. În acest fel, te bucuri de o viață împlinită și fericită.

 


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.