Buzele voluminoase din machiaj: Pouty Lipsa pe TikTok
 

Buzele voluminoase din machiaj: Pouty Lips pe TikTok

Dacă vă plac buzele pline și îndrăznețe, învățați tehnica Pouty Lips pentru buze seducătoare. Aflați în ce constă și cum să o puneți în practică!
Buzele voluminoase din machiaj: Pouty Lips pe TikTok
Leidy Mora Molina

Verificat și aprobat de asistenta Leidy Mora Molina.

Ultima actualizare: 22 decembrie, 2022

Dacă vă place să fiți la curent cu cele mai noi tendințe în modă și machiaj, cu siguranță urmăriți rețelele de socializare. În urmă cu câteva săptămâni, Pouty Lips au inundat rețelele (fotografii cu buze groase). Este vorba despre buzele voluminoase create din machiaj, fără intervenții invazive. Descoperă în ce constă această tehnică coreeană!

În ciuda faptului că este o rețea de socializare tânără, Tik Tok a devenit una dintre cele mai utilizate. Potrivit datelor de pe platforma Statista, se estimează că până în 2022 va avea lunar 1.232 de milioane de utilizatori în întreaga lume. Din acest motiv, nu este de mirare că a devenit o sursă de tendințe în modă, stil și machiaj.

Prin videoclipurile lor, influencerii, actrițele și experții în modă stabilesc tendințele sezonului și oferă publicului indicii pentru a crea diferite stiluri. În plus, odată cu globalizarea și capacitatea acestei rețele de socializare de a conecta oameni din toată lumea, putem vedea tendințele din cealaltă parte a planetei.

Pouty Lips reprezintă cel mai recent stil în machiajul coreean. În realitate, nu este nimic nou, din moment ce vedete precum Angelina Jolie sau Kim Kardashian au folosit acest stil în trecut.

Cum să obțineți buzele voluminoase din machiaj cu tehnica Pouty Lips?

Pentru a îngroșa buzele, nu este întotdeauna necesar să apelați la injecții sau intervenții estetice. Cu niște trucuri de machiaj simple, puteți obține un look seducător.

Este nevoie doar de rujuri în două nuanțe diferite, una deschisă și una mai închisă. De asemenea, este nevoie de un luciu de buze, pensule și instrumente de machiaj de bază. În ceea ce privește culorile, ideal este ca acestea să fie din aceeași gamă. În acest fel, linia de estompare va arăta mai naturală.

Fată ce folosește tehnica Pouty Lips

Pregătiți buzele

Înainte de a începe machiajul buzelor, acestea trebuie să fie hidratate și fără uscăciune. Le puteți exfolia și unge cu balsam hidratant înainte de a începe machiajul.

Aplicați un fond de ten

Dacă urmează un eveniment special sau dacă vreți ca machiajul sa reziste mai mult, aplicați o bază sau un corector pe buze. În acest fel, culoarea va părea mai intensă. Apoi, trebuie să aplicați uniform rujul mai deschis.

Desenați X, W și V

Deși desenarea literelor pe buze sună ciudat, este un sfat foarte ușor de memorat pentru a înțelege cum să aplicați corect rujul închis la culoare. În primul rând, desenați un W peste arcul de pe buzele superioare, urmând forma naturală.

După aceea, desenați un V pe buza inferioară, simulând forma naturală. În cele din urmă, trebuie să faceți un X mic pe mijlocul buzei superioare.

Estompați liniile

După ce ați desenat conturul literelor cu rujul mai închis, începeți să estompați liniile cu mișcări din exterior spre interior.

Marginile sunt mai întunecate decât interiorul. De fapt, dacă este necesar, puteți adăuga mai mult ruj deschis. Ideea este să obțineți efectul vizual de volum suplimentar.

Aplicați sclipici

Pentru a oferi un finisaj perfect buzelor, aplicați puțin luciu. Puteți distribui produsul cu ajutorul unei pensule speciale. Deși puteți purta și nuanțe mate, tendința Pouty Lips implică tonuri strălucitoare.

Machiați restul feței

Nu neglijați detaliile restului feței. Este important să curățați excesul de ruj. Puteți aplica puțin corector, subtil. Acest lucru va contura mai bine forma gurii.

Fată care se machiază

Îngrijirea buzelor face parte din rutina de înfrumusețare

Buzele necesită îngrijire zilnică pentru a rămâne sănătoase. Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, „Vremea rece, uscată, razele solare și lingerea frecventă a buzelor sunt doar câteva dintre motivele pentru care buzele devin uscate și crăpate”.

În acest sens, dermatologii recomandă utilizarea balsamurilor non-iritante și hidratante, care au și protecție solară. Această recomandare este foarte importantă, mai ales în sezonul estival.

De asemenea, este indicat să beți multă apă pentru a vă menține hidratarea. Evitați să țineți obiecte metalice în gură. Ocazional, puteți aplica un exfoliant natural sau din comerț.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.