Ce înseamnă să visezi șerpi?
 

Ce înseamnă să visezi șerpi?

Vă atrage întregul univers de interpretare a viselor? De data aceasta, vom vorbi despre explicația viselor cu șerpi.
Ce înseamnă să visezi șerpi?

Ultima actualizare: 09 august, 2022

Șerpii sunt animale cu o puternică încărcătură mitică. Sunt adorați sau temuți peste tot în lume. Tradiția creștină și islamică îi asociază cu răul, în timp ce culturi precum cea egipteană îi venerează. Astăzi vă explicăm ce înseamnă să visezi șerpi.

Explicațiile sunt determinate de contextul visului. Ce parte a animalului iese în evidență și ce face șarpele în vis?

Ce înseamnă să visezi șerpi? Interpretări

Înainte de a vă oferi câteva explicații despre visele cu șerpi, ar trebui să știți că toate ipotezele rămân la nivelul interpretării viselor. Această metodă este foarte subiectivă și nu corespunde întotdeauna realității.

Faceți o analiză și confruntați visul cu viața reală. Evitați să trageți concluzii pripite sau să faceți asocieri care sunt irelevante.

Oameni toxici

Conform ideii că aceste animale întruchipează răul, prima explicație este aluzia la oameni toxici. De fapt, în argoul popular, simetria viperelor sau a șerpilor este utilizată în raport cu cineva care este rău intenționat.

În acest sens, visăm șerpi cu referire la o persoană toxică care a apărut în viața noastră sau cu referire la o veche cunoștință care a adoptat recent această atitudine. Șerpii indică toxicitatea și reprezintă un avertisment.

Bărbat care țipă la o femei cu portavocea
Visarea șerpilor poate fi un avertisment din partea inconștientului cu privire la relațiile toxice.

Procese de vindecare

Șarpele este un animal mistic care în multe culturi însoțește un proces de vindecare. Veninul de șarpe, de exemplu, este unul dintre numeroasele ingrediente din amestecurile sau poțiunile culturii populare. În acest sens, visarea șerpilor poate exemplifica un proces de vindecare. Dacă începeți un tratament pentru o boală sau afecțiune, puteți avea un vis cu șerpi.

Procese de dezvoltare

Șerpii sunt și legați de procesele de schimbare. La fiecare 30 până la 60 de zile, șerpii își pierd pielea; o lasă pe cea veche în urmă și o înlocuiesc cu cea nouă. Prin urmare, șerpii simbolizează procesele de schimbare, creștere sau transformare.

Toate acestea pot fi interpretate în moduri diferite. O nouă slujbă, o mutare, un nou partener, o aventură, noi achiziții, etape de schimbare, aspirații viitoare, proiecte care urmează să se împlinească și altele..

Impotență sexuală

Nu putem omite explicația pe care psihanaliza o oferă visării șerpilor. Potrivit unor cercetători, șarpele nu este altceva decât reprezentarea falusului masculin. Poziția șarpelui (foarte flasc sau foarte rigid) se poate referi la impotență sau, respectiv, la virilitate.

Ce înseamnă să visezi șerpi în funcție de ceea ce fac animalele

Explicațiile anterioare sunt cele mai frecvente. Există însă și interpretări pe baza ceea ce face șarpele.

Dacă visezi șerpi care mușcă

Lăsând deoparte explicațiile psihanalitice, visarea șerpilor care te mușcă este întotdeauna legată de o situație amenințătoare. Puține lucruri provoacă la fel de multă teroare, anxietate și panică precum o mușcătură de șarpe. Senzația este mai puternică dacă mușcăturile sunt repetitive.

Deci, s-ar putea să vă aflați într-o situație amenințătoare chiar acum, sunteți pe cale să vă confruntați cu una sau să aveți relații cu oameni care într-un fel sau altul pot reprezenta o amenințare pentru voi În orice caz, dacă este un vis repetitiv, acesta poate fi luat ca un semnal de alarmă.

Dacă visezi șerpi inofensivi

Visarea unui șarpe inofensiv este legată de calm, liniște și chiar un anumit sentiment de pace. Este vorba despre procesele de creștere pe care le-am subliniat deja, dar poate fi vorba și de ceva exotic. De exemplu, un nou prieten sau un nou partener de viață. Culoarea vă pot alerta asupra importanței evenimentului.

Dacă visezi șerpi încolăciți

Un șarpe încolăcit în jurul său indică o situație alertă. Șerpii se încolăcesc atunci când sunt pe cale să atace. Visarea șerpilor înfășurați vă avertizează asupra unei situații amenințătoare care urmează să vină.

În viața reală, șerpii atacă din această poziție doar dacă vă apropiați prea mult. Dacă păstrați distanța, vor continua să se onduleze. La fel se întâmplă și în vise. Dacă nu vă îndepărtați de ceea ce reprezintă un pericol, veți ajunge să visați șerpi care vă atacă.

Ce înseamnă să visezi șerpi care mușcă

Dacă visezi șerpi în situații erotice

Șerpii sunt asociați și cu plăcerea, nu numai prin simbolism, ci și prin contextul în care sunt prezentați. Într-un mediu erotic, culoarea șerpilor este foarte intensă și mișcările lor sunt provocatoare.

Animalul este întruchiparea unei experiențe pe care doriți să o aveți cu cineva. De asemenea, poate face aluzie la un nou partener sau la necesitatea unei întâlniri sexuale în cazul în care nu ați mai făcut acest lucru de mult timp.

După cum ați văzut, visarea șerpilor are mai multe interpretări. Toate acestea trebuie analizate cu atenție, deoarece nuanțele pot schimba complet concluzia. Fiți prudenți atunci când faceți asocierea cu viața reală.


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.