7 cele mai bune poziții sexuale pentru gay
 

7 cele mai bune poziții sexuale pentru gay

Intimitatea este unul dintre momentele în care bărbații reușesc să uite de lume și să fie pe deplin fericiți. Prin urmare, cele mai bune poziții sexuale pot favoriza relațiile dintre parteneri.
7 cele mai bune poziții sexuale pentru gay
Isbelia Esther Farías López

Scris și verificat de filozoful Isbelia Esther Farías López.

Ultima actualizare: 18 iunie, 2022

Cei care cred că intimitatea dintre bărbați este limitată nu s-au deranjat să o descopere. Cele mai bune poziții sexuale pentru gay pe care le propunem mai jos sunt doar cele care se află în fruntea unei lungi liste. Sunt multe!

Este foarte probabil ca, odată ce începi să schimbi rutina în pat, să nu mai vrei să repeți pozițiile vechi. Vrei să descoperi cele mai bune 7 poziții sexuale pentru gay? Citește mai departe!

7 poziții sexuale pentru gay

Noile experiențe reaprind flacăra pasiunii în cuplu. Acest lucru nu se aplică doar relațiilor heterosexuale.

1. Pe la spate

Cuplu gay într-un moment intim

 

Mulți oameni preferă această poziție. În cazul bărbaților homosexuali, este una dintre favorite, deoarece este o poziție foarte eficientă pentru a obține plăcerea în cuplu.

Cum se face?

 • Partenerul pasiv stă în patru labe.
 • Celălalt stă în spate, în genunchi. În acest fel, are o cale directă de penetrare, care, datorită unghiului, este profundă și foarte incitantă.
 • Partenerul pasiv poate ajuta prin balansarea corpului. Aducerea pieptului mai sus oferă senzații noi în timpul actului sexual.

2. Fuziune

Printre cele mai bune poziții sexuale pentru gay, fuziunea are un loc privilegiat. Este echilibrată și permite partenerului pasiv să controleze ritmul și intensitatea penetrării. Este dedicată relaxării și satisfacerii dorințelor.

Cum se face?

 • Persoana activă stă pe pat susținându-și brațele pe lateral cu spatele rezemat.
 • Partenerul stă deasupra și adoptă aceeași postură.
 • Restul este o chestiune de gust.

3. Surpriză

Majoritatea oamenilor sunt mândri când își excită partenerul. Primirea unei propuneri erotice este uneori atât de stimulantă, încât puțini vor putea rezista tentației. Aceasta este una dintre cele mai bune poziții sexuale pentru gay care nu necesită prea multă pregătire.

Dacă ai la dispoziție doar câteva minute pentru intimitate, aceasta varianta este ideală, mai ales dacă știi că partenerul tău adoră să fie surprins și iubește erotismul și pasiunea. Veți atinge amândoi punctul culminant.

Cum se face?

 • Surprinde-ți partenerul din spate.
 • Tot ce trebuie să facă partenerul este să-și dea jos hainele și să se aplece înainte.

4. Lingurița

Această poziție este una clasică și romantică, dedicată celor cărora le plac îmbrățișările în timpul actului sexual. În plus, se practică în cadrul „sexului matinal”.

Când partenerii se trezesc în zori îmbrățișați, amândoi privind către același orizont, lingurița poate deveni o tentație aproape inevitabilă.

Cum se face?

 • Cel din spate își poate folosi mâinile pentru a stimula corpul partenerului și a-l penetra.
 • Partenerul are libertate totală pentru a se masturba. În plus, are posibilitatea să întoarcă capul și să primească cele mai pasionale săruturi.

5. 69

Sexul oral nu poate fi lăsat în afara listei, iar mulți gay îl adoră. Aceasta este, fără îndoială, o opțiune bună pentru a obține plăcere și a fi stimulat în același timp. În unele situații, sexul oral este folosit ca pas pre-penetrare. În altele, devine întregul act sexual în sine.

Cum se face?

 • În funcție de dimensiunea corpurilor, un bărbat poate sta deasupra celuilalt în sens invers.
 • Se începe stimularea organelor genitale folosind limba și mâinile.
 • De asemenea, puteți menține aceeași poziție, dar stând pe lateral. Astfel, niciunul nu suportă greutatea celuilalt și este mai ușor.

6. Cowboy invers

Sexul nu se practică întotdeauna în pat, așa că a avea alternative întotdeauna ajută. A face asta așezat este o opțiune foarte senzuală, iar penetrarea poate fi făcut cât de profundă se dorește.

Pentru a face sexul cu adevărat satisfăcător, descoperă ce îți place cel mai mult. Ritmul, puterea și frecvența sunt factorii fundamentali ai acestei poziții.

Cum se face?

 • Partenerul activ stă așezat pe un scaun, pe canapea sau pe marginea unei piese de mobilier.
 • Partenerul lui stă pe organele genitale, întorcându-se cu spatele și dominând actul sexual.

7. Adânc

Poziții sexuale pentru gay

 

Contactul vizual este obligatoriu uneori. Dacă acesta este cazul, am găsit poziția perfectă. Este foarte recomandată în reconcilieri sau când unul dintre cei doi are o stimă de sine scăzută. Privitul în ochi și rostirea cuvintelor afectuoase poate fi ceea ce ai nevoie pentru a te recupera după o zi proastă.

Cum se face?

 • Bărbatul care va efectua penetrarea trebuie să îngenuncheze în fața partenerului său.
 • Partenerul își va ridica picioarele îndoite pe fiecare parte.
 • Fiecare gest și vibrație musculară pot fi analizate dacă ții lumina aprinsă. Controlează intensitatea pentru a nu provoca răni.

Dacă vrei să ai întâlniri mai plăcute, caută o oportunitate bună de a începe să te distrezi cu aceste poziții sexuale pentru gay. Poate că unele dintre ele te vor încuraja să începi acest drum al experiențelor noi. Ce mai aștepți?


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.