Cum să stimulezi anusul? Sfaturi pentru a obține plăcere
 

Cum să stimulezi anusul? Sfaturi pentru a obține plăcere

Stimularea anusului este primul pas pentru ca oamenii să înceapă să-și piardă frica de anumite practici sexuale și să nu le mai vadă ca pe ceva imoral. Este un act de fericire deplină, fără durere.
Cum să stimulezi anusul? Sfaturi pentru a obține plăcere
Isbelia Esther Farías López

Scris și verificat de filozoful Isbelia Esther Farías López.

Ultima actualizare: 26 mai, 2022

Includerea anumitor părți ale corpului în intimitate ocupă încă primele locuri în tabuurile sexuale, cum ar fi stimularea anusului. Chiar și așa, există oameni care îndrăznesc să treacă de barierele gândirii și ale timidității. Așadar, cum să stimulezi anusul pentru a obține plăcere?

Stimularea anusului este o modalitate de a te bucura de pasiune în cuplu. O modalitate de a ne cunoaște mai bine, de a ne distra și de a trăi sexul fără prejudecăți. Ai mai făcut asta înainte? Știi cum să o faci corect? Află mai jos!

Sfaturi ca să stimulezi anusul pentru a obține plăcere

Frica și întrebările morale nu-și au locul în sex. Din acest motiv, trebuie să încercăm să le lăsăm în urmă și să îndrăznim să explorăm (întotdeauna de comun acord) pentru a câștiga mai mult decât ne poate oferi rutina.

Anusul este o zonă plină de terminații nervoase care, pe lângă faptul că este foarte sensibilă la atingere, poate trezi senzații noi atât la bărbați, cât și la femei.

De fapt, se știe că supraexcită bărbații. Femeile sunt adesea reticente pentru că nu sunt obișnuite să obțină plăcere în acest fel. Totuși, îndeplinirea anumitor fantezii ale cuplului și descoperirea unei noi poziții poate fi o experiență plăcută, capabilă să-i apropie pe parteneri și să aprindă și mai mult flacăra pasiunii.

Lubrifierea nu poate lipsi

Lubrifiant util ca să stimulezi anusul

 

Pentru a face sex anal sau pur și simplu a stimula această zonă cu degetele, ideal este să folosești lubrifianți speciali. Acest lucru este necesar deoarece lubrifierea naturală a zonei este mult mai redusă decât cea a vaginului, de exemplu.

În zonă trebuie folosite mângâieri blânde, fără mișcări bruște. Anusul este un mușchi care obișnuit cu acțiunea de a expulza. Deci, trebuie să fii atent pentru a obține cele mai bune rezultate fără a provoca durere.

A fi relaxat este esențial

Relaxarea în timpul sexului anal este crucială pentru a te bucura de moment. Este indicat să o faci în liniște, acordând timpul necesar preludiului înainte de penetrare.

Săruturile și mângâierile în diferite zone erogene ale corpului sunt necesare atunci când stimulezi anusul. Fără a fi pe deplin convins și dispus, va fi mai complicat. Este un proces mai lent decât relațiile sexuale convenționale, dar cu rezultate foarte satisfăcătoare.

Evită să fii prea direct

A merge direct la anus nu este modalitatea corectă de a genera un climat adecvat. Pe măsură ce atmosfera se încinge, treci la acțiunile de stimulare a anusului. De asemenea, în timpul procesului, nu abandona clitorisul.

Sărutări intime și igienă

Sărutările umede favorizează lubrifierea naturală. Dilatarea și dorința sexuală cresc.

Este indicat sa ținem cont de măsurile de igienă. Dușul poate fi făcut împreună pentru a adăuga senzualitate. Folosește diferite obiecte (cum ar fi bureți și săpunuri) pentru un plus de extaz.

Mai mult lubrifiant

Folosește lubrifiant pe anus și penis. Penetrează anusul cu intensitate scăzută la început. În timpul primelor mișcări, sărută gâtul partenerului.

Frecarea trebuie crescută treptat. Gestionează ritmul în funcție de ceea ce își dorește partenerul.

Cuplu care știe cum să stimulezi anusul

 

Cum să stimulezi anusul înainte de penetrare?

Stimularea anusului se poate face cu degetele sau cu limba. Pentru început, ideal este să faci mișcări circulare la suprafață, fără a apela încă la penetrare. După câteva minute, vei observa cum scade rezistența oferită de mușchi. Acum poți să începi penetrarea.

Lubrifierea este esențială în acest punct de stimulare. Dacă nu există o lubrifiere adecvată, procesul va fi dureros. Mai întâi, trebuie introdus un deget, alunecând din partea superioară a anusului și exercitând o ușoară presiune. Este important să nu-l introduci direct pentru a evita durerea.

Odată ce primul deget este înăuntru, fă mișcări circulare pentru a relaxa și mai mult zona. Dacă partenerul este bărbat, poți încerca să atingi prostata, care este spre penis și care are textura vârfului nasului. Pe măsură ce relaxarea crește, poți introduce mai multe degete sau chiar penisul.

O practică pentru a alunga monotonie

Poți alterna diferite poziții pentru a practica sexul anal și a descoperi ce-ți place. Este foarte erotic să faci schimb între un tip de sex și altul în timpul actului sexual.

Pentru cei mai îndrăzneți, exista jucării sexuale specifice pentru stimularea anusului, care pot fi folosite în cuplu. În timp ce pătrunzi în vagin, poți stimula anusul cu jucării sau invers.

Pe scurt, o bună comunicare este cheia pentru ca cuplul să știe ce își dorește, ce este nevoie și ce așteaptă; există multe modalități de a te bucura de sex împreună cu partenerul.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.