Cum să arzi energie în timpul carantinei - Doza de Sănătate
 

Cum să arzi energie în timpul carantinei

Activitatea fizică este un aspect esențial al vieții de zi cu zi. Astăzi, vrem să te încurajăm să dansezi, să te distrezi și să arzi energie în timpul carantinei.
Cum să arzi energie în timpul carantinei

Ultima actualizare: 25 octombrie, 2022

Copiii obișnuiesc să fie în continuă mișcare de-a lungul zilei, să se joace, să alerge și să sară… Cu toate acestea, situația de izolare la domiciliu cu care se confruntă toate familiile reprezintă o amenințare serioasă a nivelului lor obișnuit de activitate. În cele ce urmează, îți vom arăta cum să arzi energie în timpul carantinei, astfel încât tu și toți membri familiei tale să ieșiți sănătoși din această perioadă de izolare, fără kilograme în plus.

În această perioadă de timp, este important atât pentru copii, cât și pentru adulți să găsească modalități de a rămâne activi chiar și fără a pleca de acasă. De aceea, dorim să îți sugerăm o serie de exerciții și dansuri, astfel încât să te poți distra și să arzi energie în timpul carantinei.

Practică exerciții fizice și dansuri ca să arzi energie în timpul carantinei

Menținerea unei stări bune de sănătate este, de asemenea, o problemă importantă în aceste momente. Chiar dacă părinții nu pot merge la sală și cei mici nu pot participa la activitățile extracuriculare obișnuite, trebuie să găsim o modalitate de a practica sport în fiecare zi în timpul carantinei… sau cel puțin în mod regulat.

Având în vedere acest lucru, platforma video YouTube este locul perfect pentru a găsi clipuri video cu exerciții pe care le putem executa acasă. Acesta este motivul pentru care dorim să îți oferim o selecție a celor mai bune exerciții și dansuri de care te poți bucura împreună cu cei dragi.

Așadar, pregătește-te să te distrezi și să arzi energie în timpul carantinei!

Cum arzi energie în timpul carantinei alături de familie

Pur și simplu dansează!

Acest canal de YouTube profită de unul dintre cele mai populare și distractive jocuri de dans pentru consolele de jocuri video. Jocul folosește muzică veselă și include exerciții de dans pentru cei mici.

De exemplu, unul dintre videoclipurile noastre preferate de pe acest canal le oferă copiilor opțiunea de a dansa cu Elsa pe una dintre piesele de succes din filmul Frozen 2 produs de Disney în 2019. Există ceva mai frumos decât micuții care dansează împreună cu una dintre prințesele lor Disney preferate?

Zumba pentru copii

Zumba este o altă activitate sportivă foarte populară în toată lumea. Deoarece este o activitate care implică în principal dansul și având în vedere succesul său uriaș, există o mulțime de videoclipuri cu zumba pentru copii disponibile online.

Intensitatea acestor lecții este scăzută, deoarece ele sunt direcționate către un public tânăr. Cu toate acestea, sunt la fel de eficiente. Prin urmare, lecțiile de zumba pentru copii sunt o modalitate excelentă de a-i ajuta pe cei mici să se miște și să ardă energie în timpul carantinei provocate de coronavirus.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma YouTube și apoi să cauți „Zumba Kids”. Vei găsi o mare varietate de clipuri video de care tu și copiii tăi vă puteți bucura împreună.

Familie care dansează în timpul carantinei

Yo entreno en casa: exerciții și dansuri live în timpul carantinei (în spaniolă)

Pe lângă utilizarea serviciului YouTube, există și alte platforme de socializare care te pot ajuta să arzi energie în timpul carantinei. Numeroase conturi de Instagram gestionate de săli de sport sau antrenori personali oferă cursuri zilnice sau săptămânale pentru adulți și copii.

În acest caz, dorim să-ți recomandăm contul spaniol @Yo_entreno_en_Casa. Pe acest cont de Instagram, un grup de instructori de fitness dintr-un centru sportiv din Madrid au decis să ofere gratuit clase online. Lecțiile oferite de instructori se desfășoară live pe Instagram, astfel încât să le puteți urmări în timp real.

În fiecare zi la o anumită oră, instructorii țin diferite tipuri de clase. Cursurile sunt concepute mai ales pentru adulți, dar în multe cazuri pot participa și copiii. În plus, în mod regulat, sunt oferite și cursuri de dans special concepute pentru cei mici. De asemenea, aceasta este o ocazie ideală de a învăța limba spaniolă într-un mod distractiv!


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.