Cum să ai buze mai frumoase și mai voluminoase - Doza de Sănătate
 

Cum să ai buze mai frumoase și mai voluminoase

Volumul și forma buzelor sunt caracteristice fiecărui om în parte. Odată cu înaintarea în vârstă buzele se modifică, pierzându-și volumul și fermitatea. Chirurgia estetică și produsele cosmetice convenționale nu sunt singurele care ajută la prevenirea acestor probleme.
Cum să ai buze mai frumoase și mai voluminoase

Ultima actualizare: 30 noiembrie, 2018

În acest articol, îți prezentăm câteva trucuri și remedii naturale, cu ajutorul cărora poți obține buze mai frumoase. Acestea vor căpăta o culoare plăcută și mai mult volum și fermitate. În doar câteva zile vei vedea efectele. Buzele tale vor fi perfecte și îi vor conferi feței un aspect frumos și tânăr.

Următorul exercițiu îmbunătățește tonusul buzelor, stimulează circulația sângelui în zona acestora, conferindu-le astfel o culoare frumoasă:

Pe buzele tale se acumulează celulele moarte, ca pe oricare altă parte a corpului. Dar buzele au o piele mai delicată, care trebuie îngrijită cu mai multă atenție.

De aceea, îți recomandăm să le aplici un tratament exfoliant la două săptămâni sau o dată pe lună.

Utilizează bicarbonat de sodiu, deoarece are o textura foarte fină. Amestecă-l cu câteva picături de ulei vegetal (de măsline, migdale, cocos etc.) și masează puțin buzele și conturul gurii. Fă-o, de preferință, înainte de culcare, pentru că zona se poate înroși.

După masaj, spală-te cu apă și aplică peste noapte puțin ulei, pentru a obține buze mai frumoase.

Buzele frumoase

Hidratează-ți buzele frecvent

Buzele tale au tendința să se usuce și de aceea nu arată prea bine, mai ales dacă folosești un creion pentru contur. Dacă ți se usucă și îți crapă frecvent buzele, trebuie să îți dai seama de câteva lucruri.

Sursa fotografiilor: AJC1, tmblue și alsjhc.

S-ar putea să te intereseze...
7 remedii naturale pentru vindecarea aftelor
Doza de Sănătate
Citește pe Doza de Sănătate
7 remedii naturale pentru vindecarea aftelor

%%excerpt%% În acest articol vei descoperi câteva remedii naturale pentru vindecarea aftelor, care te vor scăpa într-o clipită de aceste leziuni su...
Conținutul acestei publicații are scop pur informativ. În niciun moment nu ar trebui să faciliteze sau să înlocuiască diagnosticele, tratamentele sau recomandările oferite de către un specialist. Consultă un specialist de încredere dacă ai îndoieli și cere acordul acestuia înainte de a începe orice procedură.