Cum să-ți faci genele să crească - Doza de Sănătate
 

Cum să-ți faci genele să crească

Cum să-ți faci genele să crească? Vom discuta despre nutrienții pe care trebuie să îi consumi, alături de alte trucuri, dacă îți dorești gene lungi și sănătoase.
Cum să-ți faci genele să crească

Ultima actualizare: 21 decembrie, 2022

La fel ca și părul, genele tale pot cădea și crește la loc. Dacă genele tale cad sau sunt afectate de mascara, pensat sau vopsit, trebuie să aștepți să se refacă. În timp ce mărimea și sănătatea genelor tale sunt determinate de genetic, există anumite moduri naturale pentru cu ajutorul cărora să-ți faci genele să crească.

Faci genele să crească cu vitamina H

Vitamina H (Biotină) ajută la creșterea mai rapidă a părului și la întărirea acestuia. Vitamina H este o vitamină din complexul B ce se găsește în câteva produse cosmetice și de asemenea în alimente.

Vitamina hidrosolubilă se întâlnește în sardine, nuci, migdale, drojdia de bere, banane și cereale integrale. Se întâlnește de asemenea în gălbenușul de ou. Însă albușul de ou crud conține avidină, o proteină ce previne absorbția vitaminei H.

Antioxidanții

Vitaminele C și E, doi antioxidanți, sunt importante pentru creșterea normală a părului. Fără vitamina C părul poate deveni uscat și fragil. Vitamina C poate de asemenea opri degradarea părului cauzată de radicalii liberi, să îl mențină sănătos și să îl repare.

Vitamina E intensifică circulația la nivelul scalpului, conducând la o piele a capului mai sănătoasă. Aceste vitamine sunt întâlnite în citrice, avocado și frunze verzi.

Uleiul de măsline

Poți să faci genele să crească cu ulei de măsline

Întinde o cantitate mică de ulei de măsline sau de ricin pe genele tale, la baza acestora, în fiecare noapte. Acesta le va face mai lungi și mai dese. Ar trebui să observi semne ale creșterii acestora în termen de o lună sau două.

Aceste noi fire de păr vor fi mai sănătoase și mai puternice decât cele vechi. Uleiul de măsline acționează de asemenea ca un balsam pentru a îmbunătăți sănătatea genelor.

Îți faci genele să crească cu ulei de emu

Uleiul de emu îmbunătățește modul în care genele tale arată și stimulează creșterea acestora pentru a le face mai lungi și mai dese. Aplică blând o cantitate mică din acest ulei pe gene pentru a le îngriji și a stimula creșterea firelor noi.

Te-ar putea interesa și:

6 uleiuri vegetale pentru gene frumoase

Vaselina

Acest tratament alternativ funcționează la fel ca și uleiul de măsline sau de ricin. Întinde o cantitate mică la baza genelor în fiecare noapte înainte de a merge la culcare. O poți clăti peste 15 minute dacă dorești. Vei observa o creștere a firelor de păr după câteva săptămâni.

Dieta echilibrată ajută genele

O dieta echilibrată, bogată în proteine și vitamine ajută la creșterea genelor. Alimentele potrivite ce ajută la creșterea genelor sunt: pește, ouă, fasole și iaurt. Proteina de soia este de asemenea utilă pentru creșterea genelor.

S-ar putea să te intereseze...
8 trucuri pentru gene mai lungi
Doza de Sănătate
Citește pe Doza de Sănătate
8 trucuri pentru gene mai lungi

Include următoarele 8 trucuri pentru gene mai lungi în rutina ta de înfrumusețare, iar în curând vei avea privirea atrăgătoare mult dorită.


Conținutul acestei publicații are scop pur informativ. În niciun moment nu ar trebui să faciliteze sau să înlocuiască diagnosticele, tratamentele sau recomandările oferite de către un specialist. Consultă un specialist de încredere dacă ai îndoieli și cere acordul acestuia înainte de a începe orice procedură.