Dieta și antrenamentul lui Beyoncé pentru a-și menține silueta la 41 de ani
 

Dieta și antrenamentul lui Beyoncé pentru a-și menține silueta la 41 de ani

La 41 de ani și după 3 copii, Beyoncé continuă să arate spectaculos. Cum reușește?
Dieta și antrenamentul lui Beyoncé pentru a-și menține silueta la 41 de ani
Leonardo Biolatto

Scris și verificat de medicul Leonardo Biolatto.

Ultima actualizare: 15 aprilie, 2023

Pregătiți-vă să descoperiți secretele din spatele siluetei impresionante a lui Beyoncé la 41 de ani! În ciuda faptului că a născut trei copii, cântăreața este un model atunci când vine vorba de dietă și antrenament. Ce presupun dieta și antrenamentul lui Beyoncé?

Datorită antrenorului ei personal, Marco Borges, am aflat câteva dintre exercițiile pe care Beyoncé le efectuează pentru a-și menține corpul tonifiat. Vă vom dezvălui rutina de antrenament pe care o urmează diva pop, beneficiile acestor exerciții pentru organism și dieta pe care o respectă.

Ce exerciții face Beyoncé pentru a rămâne în formă?

Pentru început, trebuie să menționăm faptul că Beyoncé are un corp de tip endomorf. Acest lucru înseamnă că are un procent mai mare de grăsime corporală. Atât antrenamentul, cât și dieta sunt adaptate la forma fizică și stilul său de viață. Prin urmare, dacă vreți să vă antrenați ca diva pop, mergeți la un specialist pentru a obține o rutină personalizată.

Exerciții pentru picioare

Borges a dezvăluit pentru revista Elle cele patru exerciții principale pe care Beyoncé le efectuează pentru a-și menține picioarele tonifiate. Este vorba despre 3 serii cu câte 10 repetări.

1. Fandări cu săritură

Acest exercițiu implică sărituri înainte și înapoi cu fandare. Nu lucrează doar picioarele, ci și fesierii și ajută la îmbunătățirea rezistenței cardiovasculare.

Săriturile îmbunătățesc puterea picioarelor, așa cum au confirmat studiile științifice. În plus, întăresc mușchii stabilizatori și ard mai multe calorii.

2. Genuflexiuni cu săritură

Plié jumping este un exercițiu de forță care implică sărituri și genuflexiuni alternative. Această mișcare lucrează atât mușchii picioarelor, cât și fesele și gambele.

Beneficiile sale includ întărirea mușchilor, creșterea flexibilității, sporirea sănătății cardiovasculare și a coordonării și îmbunătățirea echilibrului.

3. Ridicarea podelei pelvine

Acest exercițiu se concentrează pe întărirea mușchilor fesieri și ai spatelui. Pentru a-l executa, este necesar să vă întindeți pe podea și să ridicați pelvisul, contractând fesele de fiecare dată.

Beneficiile ridicărilor pelvine includ creșterea tonusului muscular și a forței feselor, îmbunătățirea posturii și reducerea riscului de accidentare a spatelui inferior.

4. Genuflexiuni înapoi

Acesta este unul dintre cele mai importante exerciții din antrenamentul lui Beyoncé, deoarece oferă o mai mare mobilitate picioarelor și șoldurilor. Reverse squat kickbacks sau genuflexiunile înapoi sunt un tip de exercițiu care întărește fesele, spatele inferior și gambele.

Exerciții pentru partea superioară a corpului

Beyoncé își antrenează și brațele și spatele. Diva folosește frânghii și greutăți. În documentarul Homecoming de pe Netflix, folosește aceste echipamente în timpul antrenamentului. Antrenorul cântăreței recomandă 3 până la 4 serii cu câte 10 repetări.

Frânghiile și greutățile libere sunt o combinație excelentă pentru a crește rezistența și forța brațelor, umerilor și spatelui. De asemenea, fiind de intensitate mare, aceste exerciții ajută la arderea unui număr mare de calorii.

Exerciții cardiovasculare

Energia care o consumă diva pop pe scenă este imensă. De aceea, exercițiile cardiovasculare sunt o parte importantă a antrenamentului lui Beyoncé.

Cardio este o modalitate de a îmbunătăți sănătatea inimii și de a crește rezistența, după cum afirmă Cleveland Clinic. Aceste exerciții nu sunt benefice doar pentru Beyoncé, ci și pentru noi toți.

Antrenorul ei a explicat pentru revista Glamour că sprinturile, un tip de exercițiu cardiovascular care implică alergarea la viteză maximă pe o distanță scurtă, sunt cele care îi conferă lui Beyoncé energia de care are nevoie pe scenă. Beneficiile sprinturilor au fost dovedite de știință de nenumărate ori.

Cântăreața alternează un sprint de 1 minut cu 2 minute de mers rapid timp de jumătate de oră.

Dieta lui Beyoncé completează antrenamentul divei

În ciuda vieții agitate a cântăreței, regimul ei este destul de strict. Borges a declarat că diva pop bea întotdeauna un shake de proteine vegetale după antrenament. Acesta este un ajutor pentru refacerea mușchilor. În acest smoothie pune fructe congelate, spanac, lapte de migdale și un supliment proteic de origine vegetală.

Având un corp endomorf, Beyoncé evită carbohidrații, dar nu îi elimină complet din alimentație. Diva alege zaharurile complexe, precum cele găsite în quinoa.

Vreți să urmați stilul de viață sănătos al lui Beyoncé?

Cel mai important lucru nu este cât de mult vă antrenați, ci cât de sănătoase sunt obiceiurile pe care le aveți. Din acest motiv, recomandarea noastră este să vă propuneți să urmați un stil de viață care se bazează pe o dietă echilibrată și variată, cu suficientă hidratare, exerciții regulate și meditație sau yoga pentru reducerea stresului.

Dieta și antrenamentul lui Beyoncé au ajutat-o să aibă o siluetă de invidiat și să-și îmbunătățească sănătatea. Diva este un model de urmat pentru mulți oameni!


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.