8 idei pentru a decora casa cu culoarea muștar fără a da greș
 

8 idei pentru a decora casa cu culoarea muștar fără a da greș

Pentru a decora casa cu culoarea muștar, nu trebuie să vopsiți toți pereții unei camere, deoarece este prea mult. Vă spunem cum să o faceți corect!
8 idei pentru a decora casa cu culoarea muștar fără a da greș

Ultima actualizare: 21 decembrie, 2022

Muștarul este o culoare caldă care transmite putere și energie, așa că va aduce aceste senzații în camera pe care o decorați. S-ar putea să vă fie frică să folosiți o nuanță atât de vibrantă, dar suntem aici pentru a vă ajuta să faceți muștarul o parte din decor fără a da greș. Descoperiți 8 idei pentru a decora casa cu culoarea muștar fără a da greș!

Nu este vorba de acoperirea tuturor pereților casei cu această culoare. Ar fi prea mult. Dar ce ziceți de niște accesorii? Perne, vaze, cuverturi, tablouri sau orice alt element care poate face parte din decor.

Dacă vrețiadăugați lumină și să creați senzația de spațiu, culoarea muștar este o opțiune ideală. Important este să știți să o combinați. Este recomandat să o faceți cu tonuri mai deschise, precum cele pământii și neutre, deoarece acestea ajută la diminuarea intensității nuanței.

Să vedem și alte idei pentru a decora casa cu culoarea muștar fără a da greș!

8 idei pentru a decora casa cu culoarea muștar fără a da greș

1. Stilul nordic

Un trend pe placul multora este stilul nordic. Albul trebuie luat ca bază. Accesorii vor fi de culoare muștar.

Puteți încerca diferite nuanțe de alb sau crem; acest lucru va face ca încăperea să pară spațioasă și ordonată, lucru ideal în spațiile mici. Este o combinație foarte plăcută la vedere.

Dormitor în stil minimalist
Puteți contrasta minimalismul alb nordic cu un ton vibrant precum muștarul, pentru a genera un efect vizual puternic.

2. Bleumarin și muștar

Această combinație nu trece neobservată. Poate fi atenuată dacă folosiți și o a treia culoare: crem sau alb sidefiu, de exemplu.

Este un amestec de culori ideal pentru camerele copiilor. Indiferent de sex, va arăta grozav. Oferă locului un aer modern. Dacă preferați, îi puteți da o notă mai tinerească cu elemente maro și desene în dungi pe perdele, perne sau cearșafuri.

3. Muștar și verde lime

Poate fi un amestec de culori destul de îndrăzneț, dar este original și arată foarte bine. În ciuda faptului că iese din zona de confort, această combinație de culori este întotdeauna un succes.

Dacă optați pentru verde în nuanțe mai deschise, culoarea muștarului va fi mai vibranta; alegeți o pereche de perne verzi și o altă pereche muștar. Sau poate o pătură pentru canapea de o culoare și perne de alta. Ideea este să creați o atmosferă revigorantă și informală.

4. Scaune de culoare muștar

Dacă aveți un proiect de transformare a scaunelor din sufragerie sau a unui fotoliu anume, alegeți o vopsea muștar sau o țesătură în acest ton.

Este o propunere mai riscantă, deoarece obiectele sunt greu de înlocuit. Dar, fără îndoială, aceste piese vor evidenția orice încăpere. Veți avea o sufragerie veselă și aceasta este o veste foarte bună dacă bucătăria este sobră.

5. Ustensile și oale

Dacă vă este frică să faceți modificări permanente, este în regulă. Puteți cumpăra elemente în tonul muștar. În magazinele specializate veți găsi oale, ustensile, căni și alte articole de culoare muștar.

6. Uși și pereți albaștri

Da, știm deja la ce vă gândiți: este mult albastru! Dar, există diferite tipuri de albastru.

Propunerea noastră constă într-un albastru turcoaz pentru ușă și un albastru deschis pentru pereți. Culoarea principală nu lipsește: cu muștar, acoperiți o canapea sau un fotoliu din cameră.

7. Cearșafuri sau cuverturi de culoarea muștarului

O completare ideală pentru acele camere vopsite în alb. Culoarea muștarului va transforma complet locul, schimbând cearșafurile și păturile. Veți avea o cameră vibrantă și elegantă.

Cum se poate decora casa cu culoarea muștar

8. O lampă sau un raft de culoare muștar

Culoarea muștar nu arată bine doar pe textile; o lampă sau un raft de această culoare va adăuga mult stil, greu de trecut cu vederea! Folosind muștarul ca nuanță dominantă pentru decorațiuni, puteți personaliza orice încăpere.

Puteți decora casa cu culoarea muștar: riscant, dar cu mult stil

A face culoarea muștarului să se potrivească perfect într-o cameră nu este o sarcină ușoară. Dacă nu sunteți atenți, puteți obține un efect neplăcut.

Urmați-ne sfaturile și oferiți stil acelei camere pe care o iubiți atât de mult. Este timpul să vă asumați riscul și să reușiți!


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.