Idei pentru un organizator de perete pentru accesorii - Doza de Sănătate
 

Idei pentru un organizator de perete pentru accesorii

Atunci când confecționezi un organizator de perete pentru accesorii, este important să iei în considerare materialele, aspectul și designul. Ai nevoie de câteva idei? Citește mai departe pentru a descoperi sfaturi utile!
Idei pentru un organizator de perete pentru accesorii

Ultima actualizare: 25 octombrie, 2022

A avea o casă ordonată și organizată este cel mai practic mod de a te bucura de timpul liber. Micile detalii sunt importante și atunci când organizezi o casă. Citește mai departe pentru a descoperi cum să creezi un organizator de perete pentru accesorii!

De-a lungul anilor, tot mai multe accesorii ajung să fie împrăștiate peste tot în casă, în baie, în dormitor, etc. De aceea, îți sugerăm să confecționezi un organizator de perete pentru accesorii, pentru a păstra totul în ordine. Dacă lucrurile sunt puse în locurile potrivite, poți vedea rapid unde este fiecare articol. Ești pregătit/ă?

Idei pentru un organizator de perete pentru accesorii

Depozitarea lucrurilor mărunte

În timp, avem tendința de a umple fiecare sertar sau geantă cu tot mai multe accesorii. Avem un număr nesfârșit de coliere, cercei, rujuri, șervețele demachiante, etc.

Cu cât spațiul de depozitare este mai mare, cu atât vom dori să punem mai multe lucruri în el. În plus, același lucru este valabil pentru fiecare colț al casei. Se pare că ne este frică să facem o curățare temeinică și să aruncăm lucruri pe care nu le folosim niciodată.

De aceea, crearea unui organizator de perete pentru accesorii este cea mai bună opțiune. Având un asemenea spațiu de depozitare, va fi mult mai ușor să ne obișnuim să punem fiecare lucru în locul său specific.

Dar, nu uita că, din când în când trebuie să faci curat și să arunci ceea ce nu folosești. Acumularea sistematică a lucrurilor consumă timp și produce haos în casă și în viața de zi cu zi.

Organizator de perete pentru accesorii vestimentare
În casă, ai diverse materiale pentru a face un organizator pentru accesorii. Trebuie doar să fii creativ/ă.

O piesă decorativă

Organizatorul de perete pentru accesorii nu este doar un instrument funcțional pentru viața de zi cu zi, ci acționează și ca decor pentru cameră. Prin urmare, îndeplinește două aspecte esențiale pentru a crea dormitorul perfect: organizarea și stilul decorativ personalizat.

În funcție de gusturi, te poți inspira dintr-o multitudine de stiluri pentru a crea panoul organizatorului de accesorii. Poți să îi dai o notă vintage cu desene sau fotografii sau chiar să optezi pentru reciclare (țesături, cutii, sticle, etc.). Cerul este limita!

Lemnul: aliatul perfect pentru un organizator excelent de perete pentru accesorii

Dacă îți place ideea organizatorului și ai nevoie de unul mare, există idei foarte originale care pot fi realizate în cel mai economic mod. De exemplu, poți utiliza paleți din lemn.

  • Șlefuind lemnul și oferindu-i câteva straturi de vopsea în culoarea preferată, vei avea un organizator de perete perfect pentru accesoriile tale preferate.
  • În magazinul de bricolaj, poți tăia lemnul la dimensiunea de care ai nevoie, iar cu un pic de lipici și câteva cuie îl poți construi acasă.
  • Nu trebuie să investești în lemn scump. Există tipuri de lemn foarte accesibile pentru orice bugete: de exemplu, pin, eucalipt sau, așa cum am spus deja, lemn de palet.
Spațiu de depozitare în baie
Lemnul este unul dintre materialele pe care le poți folosi pentru a realiza un organizator multifuncțional de perete.

Distribuie înțelept lucrurile

Nu uita să te gândești la spațiul pe care îl utilizezi pentru a distribui obiectele personale. Adică, înainte de a crea panoul, gândește-te ce vei pune în el, cum îl vei umple și câte articole încap în buzunare. Astfel, vei evita surprizele nedorite mai târziu.

Încearcă să pui ceea ce utilizezi în mod regulat în cel mai practic și accesibil loc. De asemenea, nu păstra bijuterii extrem de valoroase în acest organizator. Cu alte cuvinte, acesta va fi un spațiu special pentru a avea lucrurile simple la îndemână într-un mod practic.

Organizarea creează dependență

Când vei avea organizatorul de perete pregătit pentru accesorii, vei realiza cât de satisfăcător este. A pune ordine în lucruri creează satisfacție și te poate ajuta să lupți cu stresul vieții de zi cu zi.

Când ai prea multe în minte, ultimul lucru de care ai nevoie este să nu găsești ceva. Și, cu cât te grăbești mai mult, cu atât te enervezi mai ușor. De aceea, panourile de organizare sunt o soluție simplă și practică. Le poți face, după cum am spus, folosind materiale reciclate. Cu toate acestea, dacă nu ai timp sau pur și simplu nu vrei să le confecționezi, le poți cumpăra. Important este să începi să pui lucrurile mici în ordine, un obicei foarte captivant, care este atât sănătos, cât și util.


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.