Jim Carrey se retrage din actorie: „Am destul, am făcut destul”
 

Jim Carrey se retrage din actorie: „Am destul, am făcut destul”

Jim Carrey, actorul care a stârnit atât de multe zâmbete, a anunțat că nu va mai juca în filme. Descoperă povestea!
Jim Carrey se retrage din actorie: „Am destul, am făcut destul”

Ultima actualizare: 04 iulie, 2023

Visul multor oameni este să muncească din greu pentru a obține tot ce își doresc și pentru a se dedica odihnei când ajung la o anumită vârstă. Aceștia consideră că este important să aibă timp să se bucure de ceea ce au realizat și să se dedice doar bunăstării personale. Acesta este și cazul lui Jim Carrey, care a anunțat că se retrage din actorie.

Începutul carierei lui Jim Carrey

Acest actor renumit a știut întotdeauna că viața lui trebuie să fie legată de umor. La vârsta de 15 ani, a început să joace în spectacole de cabaret în Toronto. 2 ani mai târziu, s-a dedicat umorului în cluburi importante din același oraș. A început să fie cunoscut și un critic a declarat că are talentul necesar să devină o adevărată vedetă.

Jim a luat decizia de a călători în Los Angeles pentru a se alătura unui club de comedie foarte apreciat. În acel moment, a început să fie pasionat și de cinema și televiziune. A mers la audiții pentru a face parte din diverse proiecte. La început, nu a reușit. Cu toate acestea, a cunoscut mai mulți producători. Așa a ajuns să joace în The Duck Factory, un serial difuzat la televizor. Jim s-a împrietenit cu mulți alți actori, inclusiv cu Damon Wayans.

A urmat rolul din Rubberface, un film lansat în 1981. Apoi, a jucat în Dangerous Bites și The Dead Pool. Însă, punctul culminant a fost în 1994, când a jucat în filmul Ace Ventura.

Jim Carrey se retrage din actorie

 

Continuarea vieții de actor

Filmul Ace Ventura a fost foarte criticat de mulți experți. Cu toate acestea, publicului i-a plăcut și cei mai mulți oameni au declarat că interpretarea lui Jim Carrey a fost magistrală.

Ulterior, Jim Carrey a doborât recorduri cu filme precum The Mask și Dumb and Dumber. În plus, în anii următori a apărut în producții mari, precum Batman Forever, Me, Myself and Irene, The Number 23 și Kick-Ass 2.

A apărut și în Sonic, un film care a fost foarte bine primit în 2020. Prin urmare, a fost prezent și în partea a doua, care a fost lansată anul acesta. Jim a declarat pentru Access Hollywood că acesta va fi ultimul său film.

Jim Carrey când era tânăr

 

Jim Carrey se retrage din actorie

Într-un interviu pentru promovarea filmului Sonic 2, Jim Carrey a declarat că se retrage din actorie după o carieră de 45 de ani. Actorul consideră că este momentul potrivit pentru a trăi în pace și a se bucura de hobby-urile sale.

Jim Carrey crede că marea sa carieră i-a permis să adune toate resursele de care are nevoie pentru a se dedica de acum înainte odihnei. El a declarat că „a făcut și are destule” pentru a lua pauza la care tânjește.

În prezent, îl interesează doar să se dedice picturii și să împărtășească momente frumoase cu familia. Actorul vrea să se îndepărteze cât mai mult de mediile stresante în care a trăit mulți ani.

Totuși, Jim Carrey a precizat că, dacă descoperă un scenariu care transmite un mesaj de reflecție societății, este dispus să joace din nou. Scopul său este să ajute lumea să fie din ce în ce mai bună. Actorul recunoaște că până acum această oportunitate nu i-a bătut la ușă. Tot ce își dorește este să trăiască zile liniște, pline de seninătate și fericire.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


  • Rebelo Quirama, Luz Estela , Pamplona González, Julián David , González Velásquez, Elsy , Ossa Ramírez, José Fernando , Los conceptos de bienestar y satisfacción. Una revisión de tema. Revista Guillermo de Ockham [Internet]. 2005;3(1):27-59. Recuperado de: https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=105316842003

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.