Prietenia puternică dintre Robert De Niro și Meryl Streep
 

Prietenia puternică dintre Robert De Niro și Meryl Streep

Robert De Niro, unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, este prietenul de nădejde al lui Meryl Streep. Ce îi leagă pe cei doi mari actori?
Prietenia puternică dintre Robert De Niro și Meryl Streep

Ultima actualizare: 13 iunie, 2023

Robert De Niro este una dintre cele mai respectate și iubite vedete de la Hollywood. În afară de filmele memorabile în care a jucat, actorul a dat dovadă de o bunătate imensă. Prietenia puternică dintre Robert De Niro și Meryl Streep s-a născut când actrița avea mare nevoie de ajutor.

Un actor care a fost sortit să fie grozav

Robert De Niro s-a născut în 1943 la New York și din prima clipă a vieții sale a fost înconjurat de artiști. Părinți săi au fost foarte talentați.

În copilărie, vedeta a mers la cursuri de actorie. Când a împlinit 16 ani, a luat decizia să facă altceva. Cu toate acestea, nu s-a desprins complet de acest domeniu. A început să joace în mici piese de teatru pe Broadway. Robert De Niro a surprins pe toată lumea cu talentul său și a început să primească roluri în filme.

Martin Scorsese l-a distribuit în Dangerous Streets, un film care a avut un mare succes. Astfel, Robert și-a dat seama că are toate abilitățile pentru a se impune în industria filmului.

Francis Ford Coppola i-a permis să facă parte din echipa care a lucrat la a doua parte a filmului The Godfather. De Niro a profitat la maxim de ocazie. Personajul pe care l-a interpretat i-a adus primul premiu Oscar.

Mai târziu, a jucat în multe filme de succes. Printre ele se numără Taxi Driver, Raging Bull, The King of Comedy și Goodfellas.

Cu toate acestea, în ciuda ascensiunii sale la faimă, nu a uitat niciodată să fie bun. Vedeta a cucerit inimile oamenilor și ale altor mari actori, precum Robin Williams. Cea mai importantă prietenie a lui s-a format cu Meryl Streep.

Scenă de film

Legătura dintre Robert De Niro și Meryl Streep

Pe vremea când Meryl își începea cariera și forma un cuplu cu John Cazale (un actor extraordinar care a jucat alături de Robert în The Godfather), acesta a descoperit că are cancer în stadiu terminal. Cheltuielile medicale începuseră să-i copleșească.

John a fost selectat să joace în The Sniper, un film în care urma să joace și De Niro. Când echipa de producție a aflat de diagnosticul său, a vrut să-l concedieze. Costul asigurării medicale era considerabil și producătorii nu și-l permiteau.

Cu toate acestea, Robert De Niro a anulat această decizie. El a suportat acea cheltuială din banii săi și a declarat că, dacă John este concediat, și el va pleca.

Cazale a putut să-și interpreteze personajul, iar De Niro i-a oferit sprijin. Toate scenele în care Cazale juca au fost filmate la început, astfel încât acesta să-și poată urma tratamentul.

Meryl a declarat că îi va fi recunoscătoare pe viață. Mulți oameni au afirmat că cei doi sunt exemplul perfect al prieteniei pure și necondiționate.

Și-au sărbători împreună triumfurile, s-au motivat reciproc, și-au exprima respectul profund unul față de celălalt și s-au sprijinit indiferent de situație.

Robert De Niro și Meryl Streep

Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


  • Ponce E. Rodríguez M. LA RESPONSABILIDAD Y EL RESPETO COMO VALORES ESENCIALES
    EN EL DESARROLLO EMOCIONAL [Internet]. Ecuador: Revista Atlante; 2022. [citado 25 de agosto de 2022].

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.