Eroi nu numai în filme, ci și în viața reală
 

Eroi nu numai în filme, ci și în viața reală

Aceste celebrități au arătat lumii că bunătatea lor depășește micul ecran.
Eroi nu numai în filme, ci și în viața reală

Ultima actualizare: 03 mai, 2023

Mulți actori joacă roluri în care trebuie să schimbe viețile altora în bine și să acționeze pentru o societate mai dreaptă. Cu toate acestea, când camerele se opresc, mulți sunt eroi și în viața reală, având o atitudine empatică. În acest articol, vă spunem cine sunt adevărații actori eroi și ce au făcut pentru a umple de speranță inimile oamenilor aflați în mare nevoie.

Eroi nu numai în filme, ci și în viața reală

1. Lady Gaga

Celebra cântăreață știe că fanii ei depun mult efort pentru a asista la concertele sau zilele ei de autografe. La un moment dat, a decis să-i invite pe toți cei care o așteptau să mănânce.

A cumpărat 80 de pizza, care au costat aproximativ 1.000 de dolari. În plus, a lăsat un bacșiș mare la pizzerie, astfel încât localul să se dezvolte ca afacere.

Cântăreața Lady Gaga

 

2. Taylor Swift

Într-o zi, când această importantă cântăreață răsfoia platforma Go Fund Me, a descoperit cazul unei tinere care iubea să învețe, dar nu avea resursele necesare pentru a intra într-o instituție de învățământ. Cântăreața i-a donat un total de 30.000 de dolari. În consecință, adolescenta a putut să se înscrie la Universitatea din Marea Britanie.

Cântăreața Taylor Swift

 

3. Kylie Jenner

În timp ce era invitată la o emisiune de televiziune, această celebritate și-a dat seama că o mamă și o fiică au probleme financiare grave. Fata fusese nevoită să se retragă de la  universitate pentru a întreține gospodăria.

Kylie le-a dat un total de 200.000 de dolari pentru a-și putea plăti datoriile restante și pentru ca tânăra să revină la viața de student.

Kylie Jenner pe lista de eroi în viața reală

 

4. Zac Efron

În cadrul unui eveniment, un fan a încercat să îl înregistreze pe actor pentru a împărtăși clipul pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, telefonul mobil a căzut jos și s-a spart.

În momentul în care Zac și-a dat seama ce s-a întâmplat, s-a oferit să-i cumpere un nou smartphone. În plus, i-a permis să intre în studio pentru a avea o experiență incredibilă.

zac Efron pe lista de eroi în viața reală

 

5. Chris Hemsworth

Renumitul actor care joacă în Thor a mers să mănânce la un restaurant și și-a lăsat portofelul pe masă. Un băiat de 17 ani l-a găsit și i l-a returnat intact. În consecință, actorul a decis să-i dea toți banii pe care îi avea înăuntru cu scopul de a-i răsplăti inima bună.

Actorul Chris Hemsworth pe lista de eroi în viața reală

 

6. Dwayne Johnson

The Rock a aflat de situația unui tată văduv care nu avea resursele necesare pentru a le oferi copiilor ceea ce își doreau de Crăciun. El a promis că le va cumpăra de toate.

În același timp, s-a aliat cu actorul John Krasinski pentru a face o donație de 5 milioane de dolari unei organizații însărcinate cu distribuirea jucăriilor. Mulți copii au fost fericiți de Crăciun.

Dwayne Johnson

 

7. Keanu Reeves

Acest actor magnific este recunoscut în industria filmului ca fiind foarte amabil. Întotdeauna și-a împărțit avuția cu oamenii de rând.

Într-un restaurant, a întâlnit un portar pe nume Randolph Gregory, care lucra acolo de 7 ani. A fost mișcat de povestea lui și i-a spus că îl va ajuta. I-a cumpărat un magazin și l-a pus pe numele lui. Din acea zi, bărbatul deține o firmă cu care își întreține familia.

 

Keanu Reeves pe lista de eroi în viața reală

8. Colin Farrel

Celebrul actor irlandez a dat peste un bărbat fără adăpost pe nume Stress și i-a îmbunătățit calitatea vieții. El a investit în total 2.100 de dolari pentru a-i cumpăra haine. În plus, i-a oferit încă 830 de dolari pentru a-și plăti chiria.

Colin Farrel pe lista de eroi în viața reală

 

Cunoașteți și alți eroi în viața reală? Împărtășiți informațiile cu noi!


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.