13 planuri pentru a sărbători ziua de naștere
 

13 planuri pentru a sărbători ziua de naștere

Dacă ai îndoieli dacă să-ți sărbătorești sau nu ziua de naștere, nu rata acest articol în care îți spunem de ce ar trebui să o faci. În plus, îți oferim câteva propuneri pentru a te distra pe cinste!
13 planuri pentru a sărbători ziua de naștere

Ultima actualizare: 23 februarie, 2023

Când vorbim despre planuri pentru a sărbători ziua de naștere, nu ne referim doar la o petrecere grozavă în compania celor dragi. Este bine să fii recunoscător pentru viața ta și să descoperi că ai multe scopuri în această viață. Dacă nu-ți plac petrecerile clasic, descoperă 13 planuri pentru a-ți sărbători ziua de naștere în mod inedit!

Planuri pentru a-ți sărbători ziua de naștere

1. Călătorie la înălțime

Începem cu o alternativă neconvențională: o plimbare cu balonul cu aer cald. Da, cei dragi, tortul și câteva pahare pentru toast vor fi mai mult decât suficiente pentru a petrece o zi de neuitat. Baloanele pot duce între 8 și 24 de persoane.

Planuri pentru a sărbători ziua de naștere în balon
Ce zici de o zi de naștere specială? Poți servi tortul într-un balon cu aer cald.

2. O plimbare la viteză maximă

Îți poți chema prietenii și familia pe o pistă de karting pentru o experiență pe patru roți la viteză maximă. Totul va depinde de dorința oaspeților de a petrece un moment de adrenalină. În orice caz, există circuite care variază ca durată și dificultate, așa că poți alege ceva mai mult sau mai puțin intimidant.

3. Piscină cu mingi

Sunt ca cele pentru copii, dar sunt pentru adulți. Această atracție este foarte distractivă și potrivită pentru toate vârstele.

Scufundarea în piscine mici pline cu bile de toate culorile este o experiență care va scoate în evidență copilul interior. Aceste locuri oferă și servicii de alimentație, karaoke și alte atracții.

4. Paintball

Această alternativă este din ce în ce mai folosită de grupurile de prieteni care vor să se distreze pe cinste. Dacă ești un fan al jocurilor video precum Call of Duty, aceasta este șansa ta de a pune în aplicare strategiile de luptă.

5. Evadare

Faimoasele escape rooms sunt ideale pentru a-ți sărbători ziua de naștere. Enigme, ghicitori, căutări de indicii și multe alte provocări te așteaptă pentru a petrece o zi plină de mister!

6. Spa

Dacă ceea ce cauți este un moment de relaxare, atunci o zi la spa este cel mai bun plan pentru a-ți sărbători ziua de naștere. Atât centrele de înfrumusețare, cât și hotelurile oferă servicii complete. Mai mult, unele centre au promoții în weekend.

7. Bar cu cocktailuri

Există multe baruri care oferă servicii de degustare pentru diferite cocktail-uri pentru a sărbători zilele de naștere.

Multe crame fac același lucru și oferă o selecție a celor mai bune vinuri ale lor, astfel încât să le poți degusta împreună cu prietenii. Poți adăuga mezeluri și brânzeturi pentru ca sărbătoarea să fie completă.

8. Seară de film acasă

Scaune confortabile, floricele de porumb naturale și băuturile tale preferate sunt ideale alături de câteva filme bune. Trilogia Stăpânul Inelelor, saga completă Războiul Stelelor, Înapoi în viitor și Matrix sunt filme clasice pe care le poți viziona cu invitații tăi.

9. Petrecere la piscină

Să ai o zi de naștere vara are avantajele sale. Poți organiza o petrecere la piscină foarte distractivă. Apa, soarele și cea mai bună companie vor face din ziua ta un eveniment de neuitat. Ziua sau noaptea, cu un grătar sau un bar cu cocktailuri și efecte luminoase, petrecerea va fi grozavă.

10. Parc de distracții

De ce să nu-ți petreci ziua de naștere într-un parc de distracții? Roller coaster-ul, labirinturile și multe alte jocuri vor face din petrecerea ta un eveniment unic. Avantajul acestei opțiuni este faptul că este potrivită pentru toată lumea, deoarece aceste locuri au atracții pentru toate vârstele.

11. Petrecere tematică

O petrecere tematică nu eșuează niciodată și este întotdeauna binevenită. Este o oportunitate pentru ca fiecare să se îmbrace așa cum îi place cel mai mult. Poți organiza concursuri cu premii pentru cel mai bun, cel mai original sau cel mai excentric costum.

12. Tupper sex

Este o idee bună pentru petrecerile burlacilor. Trebuie să precizăm că este o petrecere numai pentru adulți. Angajează un expert în sex pentru a avea o conversație amuzantă pe acest subiect.

13. Activități în aer liber

Poți organiza o plimbare pe jos sau cu bicicleta sau un meci de fotbal sau volei. Veți face cu toții sport în aer liber și vă veți distra.

Fete pe bicicletă
Ieșirea cu prietenii pe bicicletă este o modalitate de a vă bucura împreună de aer curat, de a face mișcare și de a petrece, poate cu un picnic la sfârșit.

Motive pentru a-ți sărbători ziua de naștere

Există multe motive pentru care trebuie să-ți sărbătorești ziua de naștere:

  • Sărbătorești viața: te-ai trezit din nou și viața ți-a mai dat o șansă. Nu o risipi! Fă-o să conteze, fă-o să merite.
  • Îți alegi compania: acest an nou îți oferă șansa de a alege cu cine vrei să sărbătorești și cu cine nu. A deveni selectiv în relațiile tale este o virtute sănătoasă.
  • Îndeplinești încă un obiectiv: fiecare an îți oferă posibilitatea de a îndeplini încă un obiectiv.

Pune în aplicare aceste planuri pentru ziua ta de naștere!

Dacă dintr-un motiv oarecare nu te poți întâlni cu cine vrei, atunci sărbătorește anul acesta alături de tine. Fii recunoscător pentru ceea ce ai realizat și, dacă nu ai reușit ceva, încearcă din nou anul următor!


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.