Scapă de grăsime cu un pahar de smoothie verde - Doza de Sănătate
 

Scapă de grăsime cu un pahar de smoothie verde

Consumând smoothie-uri verzi, poți elimina grăsimile din corp în timp ce îți hrănești organismul cu nutrienți benefici.
Scapă de grăsime cu un pahar de smoothie verde

Ultima actualizare: 01 martie, 2022

Grație conținutului său bogat de vitamine și minerale, un smoothie verde este alegerea ideală pentru detoxifierea organismului și arderea grăsimilor acumulate în corp.

Mai jos îți vom prezenta câteva rețete de smoothie verde care, datorită proprietăților lor, sunt foarte eficiente dacă vrei să arzi grăsimi, acestea ajutându-te să slăbești în mod natural, fără a apela la tot felul de tratamente invazive ce ți-ar putea pune sănătatea în pericol.

Smoothie verde cu kiwi, spanac și salată verde

Kiwi ca ingredient într-un smoothei verde pentru slăbit

Combinând aceste trei ingrediente, vei obține un smoothie delicios și sănătos cu un conținut ridicat de fibre, clorofilă și antioxidanți. Proprietățile diuretice ale acestor fructe și legume sunt benefice dacă vrei să arzi grăsime și să slăbești.

În plus, nutrienții oferiți de acest smoothie verde gutos îți vor ameliora problemele digestive și te vor ajuta să scapi de stres.

Pentru a pregăti în mod corect acest smoothie, trebuie să decojești un kiwi, să speli 5 frunze de spanac și 3 frunze de salată verde și să ai la îndemână o lingură de miere. Pune toate aceste ingrediente într-un robot de bucătărie și adaugă și un pahar de apă clocotită. Amestecă ingredientele foarte bine și apoi strecoară smoothie-ul obținut, după care poți să-l bei.

Îți recomandăm să bei acest smoothie verde de cel puțin trei ori pe săptămână, de preferat dimineața.

Smoothie verde cu pară, țelină, ananas, grepfrut și miere

Smoothie cu țelină și ananas care arde grăsimile

După ce amesteci toate aceste ingrediente, vei obține o băutură foarte gustoasă și foarte bogată în nutrienți benefici organismului. Grație conținutului său de fibre ce te ajută să elimini grăsimi și toxine, acest smoothie este un diuretic natural excelent.

Poți bea acest smoothie pe stomacul gol, timp de 5 zile consecutive. Fă apoi o pauză de o săptămână, după care ia-o de la capăt. Dacă stomacul tău îl poate digera în mod adecvat, atunci poți să continui tratamentul ca atare. Însă, dacă ai vreo problemă, bea smoothie-ul doar o dată pe săptămână. Vei obține rezultatele dorite!

Pentru a prepara acest smoothie, ai nevoie de o jumătate de pară, două tulpini de țelină, zeama a două grepfruturi, o felie de ananas și o lingură de miere. Amestecă toate aceste ingrediente în robotul de bucătărie și apoi bea după pofta inimii!

Smoothie verde care arde grăsimile

Un smoothie verde cu pătrunjel te ajută să slăbești

Acest smoothie este extrem de util pentru a arde grăsimile acumulate în organism. Te sfătuim să-l bei dimineața, timp de 10 zile, după care să faci o pauză de încă 10 zile. Această băutură uimitoare este o sursă excelentă de vitamine C și B6, precum și de fibre, acid folic, Omega 3, fitonutrienți și antioxidanți.

Pentru a prepara smoothie-ul, spală o tulpină de țelină și 7 frunze de spanac. Ai nevoie și de o jumătate de ceașcă de pătrunjel, un măr decojit și feliat, zeamă de lămâie și o jumătate de castravete. Amestecă toate aceste ingrediente în robotul de bucătărie și bea smoothie-ul obținut imediat.

Trebuie să ții seama de faptul că toate aceste smoothie-uri sunt depurative, deci nu ar trebuie consumate prea des.  Fii atentă la orice reacție negativă a organismului tău. Dacă începi să te simți rău, atunci nu mai consuma sucurile. Nu orice organism poate suporta aceste tratamente.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


  • BA, S., I, C., JC, S., & WPT, J. (2004). Diet, nutrition and the prevention of excess weight gain and obesity. Public Health Nutrition. https://doi.org/10.1079/PHN2003585
  • Singh, G., Kawatra, A., & Sehgal, S. (2001). Nutritional composition of selected green leafy vegetables, herbs and carrots. Plant Foods for Human Nutrition. https://doi.org/10.1023/A:1011873119620

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.