Sexul de dimineață: avantaje și sfaturi - Doza de Sănătate
 

Sexul de dimineață: avantaje și sfaturi

Există tot atâtea modalități de a face sex pe câte cupluri există în lume. O formă clasică este sexul de dimineață, care te ajută să-ți îmbunătățești starea de spirit și să te încarci cu energia necesară pentru a începe ziua cu dreptul.
Sexul de dimineață: avantaje și sfaturi
Isbelia Esther Farías López

Scris și verificat de filozoful Isbelia Esther Farías López.

Ultima actualizare: 09 august, 2022

Sexul de dimineață este o practică care, pentru multe cupluri, este foarte incitantă. Multe cupluri susțin faptul că este „cel mai bun mod de a începe ziua plin de energie”. Tu ce părere ai? Ți-a plăcut vreodată sexul de dimineață? Ai dori să faci acest lucru?

Dincolo de simpla obținere a plăcerii, este interesant să descoperi modul în care diferite ore din zi îți influențează energia sexuală.

Sexul de dimineață: avantaje și sfaturi

Nimeni nu poate judeca relațiile altora, deoarece fiecare cuplu inventează și își dezvoltă propria poveste. Și, fără îndoială, există foarte multe povești diferite. Dar toată lumea are aceleași nevoi. Dintre acestea, sexul este una dintre cele mai importante.

Astăzi vom vorbi despre sexul de dimineață și avantajele sale. Ce este special la sex imediat după ce te trezești?

Spontaneitatea momentului

Sexul de dimineață este spontan
Sexul de dimineață nu ține cont de pregătire și seducție. Este un moment foarte intim cu partenerul.

Fără îndoială, una dintre caracteristicile principale ale sexului de dimineață este spontaneitatea. În acest moment nu este planificat nimic, nu există machiaj, nici haine frumoase cu care să seduci pe cineva. Sexul de dimineață este unul dintre cele mai frumoase lucruri care ar putea exista într-o relație.

De fapt, unul dintre principiile pe care ar trebui să le aplice toată lumea este „carpe diem”. Profită de moment, trăiește clipa și fii prezent aici și acum. Asta înseamnă sexul de dimineață. Este o modalitate de a saluta noua zi, un act spontan care se naște din dragoste și dorință. Profită de aceste întâlniri sub soarele dimineții și savurează-le ca fiind unice și irepetabile.

Energie la trezire

Corpul tău a primit câteva ore de odihnă în timpul nopții, așadar ai mai multă energie decât seara. Este ceea ce cunoaștem drept „încărcarea bateriilor” și, dacă profiți de „bateria reîncărcată” pentru a face dragoste, aceasta poate fi mult mai intensă și mai plăcută.

Un alt avantaj al relațiilor sexuale dimineața este faptul că vei începe ziua relaxat. Sexul calmează, destresează, eliberează tensiunea și îți oferă fericire și bunăstare. Nu există o modalitate mai bună de a începe activitățile zilnice decât un moment intim pentru a elibera endorfine împreună cu partenerul.

Element surpriză

Cuplu în pat
Factorul surpriză poate acționa în favoarea ta, stimulându-ți partenerul prin atingeri și apropiere.

Dacă ești primul care se trezește dimineața, poți să-i faci o surpriză partenerului. Orice mic detaliu sau fantezie l-ar putea excita.

Poți să pui muzica preferată în surdină, să începi cu un masaj cu ulei, să aduci câteva căpșuni în cameră, etc. Surprinde-ți partenerul și distrați-vă.

Pentru bărbați, sexul dimineața poate fi mai simplu, deoarece nivelurile de testosteron sunt mai mari dimineața și există erecții la trezire. Este adevărat că timpul pe care îl poți dedica sexului dimineața depinde de orele tale de lucru. Dar te poți trezi mai devreme sau poți face sex rapid!

Exercițiu cardio

Mergi în mod normal la sală? Este greu pentru tine să faci sport? Ei bine, într-o sesiune de sex de dimineață vei arde calorii într-un mod mult mai plăcut. Cu toate acestea, lucrurile depind foarte mult de pozițiile pe care le alegi și de cât timp petreci făcând sex.

În plus, poți compensa cu un mic dejun bun, deoarece sexul aduce cu sine pofta de mâncare. Nu crezi că este un mod excelent și sănătos de a-ți începe ziua și de a te menține în formă?

Sexul de dimineață la duș

Sexul de dimineață la duș
Dușul poate fi un loc minunat pentru a te apropia de partener.

Dacă trebuie să faci duș înainte de orice sau să te speli pe dinți, nu ezita. Vă puteți întâlni la duș. Dușul împreună vă oferă un amestec de senzații plăcute și incitante. Savurați-vă reciproc și îmbrățișați-vă sub apă. Este punctul de plecare pentru o tură excelentă de sex de dimineață.

Acum cunoști câteva beneficii și sfaturi pentru a face sex dimineața. Cu toate acestea, fiecare cuplu din lume și fiecare zi este diferită. Așadar, caută momentul potrivit și nu ezita să-ți seduci partenerul cu aceste mici detalii în fiecare zi.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.