Sexul prin telefon, o modalitate de a menține dorința sexuală
 

Sexul prin telefon, o modalitate de a menține dorința sexuală

Menținerea erotismului este una dintre marile provocări cu care se confruntă multe cupluri care au relații la distanță. În acest caz, sexul telefonic poate fi de mare ajutor.
Sexul prin telefon, o modalitate de a menține dorința sexuală
Leonardo Biolatto

Scris și verificat de medicul Leonardo Biolatto.

Ultima actualizare: 22 noiembrie, 2022

O relație la distanță poate fi dificilă. Incapacitatea de a fi împreună și de a te bucura de contactul fizic și vizual, de momentele de intimitate și de întâlnirile sexuale pot afecta relația. Cu toate acestea, datorită tehnologiei moderne, sexul prin telefon poate menține vie flacăra pasiunii.

Atunci când partenerii sunt la distanță, dar vor să-și păstreze legătura emoțională, trebuie să învețe să se adapteze la noua lor realitate. Deși poate părea dificil de realizat, menținerea unei vieți sexuale satisfăcătoare nu este o sarcină imposibilă dacă partenerii își folosesc imaginația și tehnologia.

Așadar, dacă persoana iubită pleacă într-o călătorie sau trebuie să se îmbarce într-o aventură care vă va despărți luni de zile, află câteva sfaturi care îți vor fi de mare ajutor!

Recomandări pentru menținerea dorinței într-o relație la distanță

Contactul fizic și sexual cu un partener este esențial pentru a avea o relație deplină. Cu toate acestea, când doi oameni trebuie să se despartă, dar încearcă să continue lucrurile, pasiunea și intimitatea pot fi menținute cu puțin ajutor și conexiune.

Sexting-ul, sexul prin telefon și apelurile video erotice vor proteja relația. Iată câteva sfaturi pentru o relație la distanță!

1. Sexul prin telefon, una dintre opțiunile preferate

Femeie care adoră sexul prin telefon
Grație noilor tehnologii, separarea fizică nu mai este un impediment pentru a menține flacăra iubirii aprinsă.

Apelarea la liniile de asistență erotică pentru a face sex prin telefon este una dintre modalitățile preferate de milioane de oameni pentru îndeplinirea dorințelor și a fanteziilor.

Sexul prin telefon poate fi un aliat pentru cuplurile aflate în relații la distanță. Rușinea trebuie să stea departe de dormitor. Este momentul poveștilor erotice și al vorbelor obraznice.

Această experiență ar trebui să fie naturală și distractivă. Așa că încearcă să te relaxezi, învață să-ți controlezi vocea și ascultă cu atenție. Vorbește liber despre acele lucruri care te excită și lasă autoerotismul să te conecteze cu partenerul tău.

2. Sexting

Una dintre cele mai bune modalități de a ridica temperatura într-o conversație erotică de cuplu este o fotografie nud pentru a face loc sexting-ului. A face sex prin intermediul platformelor de mesagerie este o alternativă excelentă dacă nu ești suficient de expresiv pentru a vorbi la telefon. Trebuie să fii într-o relație stabilă și să ai încredere în partener.

Menținerea dorinței sexuale este importantă pentru a nu uita de legătura intimă dintre voi. Lasă-te purtat de emoții și de erotism. O sesiune de sexting poate fi stimulul perfect pentru a împărtăși plăcerea sexului.

3. Jucării sexuale

Jucării sexuale pentru femei
Jucăriile sexuale pot face parte din sexul la distanță.

Într-o relație la distanță, comunicarea este cheia pentru ca lucrurile să funcționeze. Aprinderea flăcării pasiunii cu ajutorul jucăriilor sexuale este o idee excelentă. Folosiți-le atunci când faceți sex prin telefon sau vă vedeți printr-un apel video; cu siguranță partenerului tău îi va plăcea să vadă tot ce faci.

De asemenea, nu uita că există jucării erotice care pot fi controlate de la distanță. În acest fel, veți fi conectați în ciuda distanței și veți ajunge la punctul culminant împreună.

4. Întâlniri pentru a menține sexualitatea vie

Lipsa sexului în relațiile la distanță este o mare provocare, mai ales atunci când limbajul iubirii partenerului este contactul fizic. Planifică o vizită din când în când, dacă este posibil.

A petrece luni sau chiar ani despărțiți de un ecran poate avea consecințe grave asupra relației de cuplu. Stabiliți întâlniri periodice de care să vă bucurați din plin.

5. Împărtășirea fetișurilor sexuale

Toate cuplurile sunt diferite și au acorduri emoționale și sexuale care le permit să se simtă confortabil în relațiile lor. Prin urmare, menținerea unei comunicări deschise și sincere este esențială pentru ca lucrurile să continue să funcționeze la distanță. Deși să vorbești despre fetișuri sexuale poate fi incomod, cel mai bine este să pui cărțile clare pe masă.

De exemplu, unele cupluri decid să facă sex și cu alte persoane, atât timp cât nu există nicio legătură emoțională. Totuși, este nevoie de negociere și discuții. Nu-ți forța niciodată partenerul să facă ceva ce nu își dorește.

Sexul prin telefon și fanteziile sexuale sunt de mare ajutor

Dacă între doi oameni există o conexiune puternică, distanța poate face ca relația să evolueze și mai mult. Deci, dacă va trebui să treci prin această experiență curând, lasă lucrurile să curgă în ritmul lor natural.

Amintește-ți că există mai multe alternative pentru a nu lăsa flacăra pasiunii să se stingă. Experimentați noi fantezii sexuale. Exprimați-vă dorințele și faceți lucruri care vă fac pe amândoi fericiți.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


  • Álvarez de la Cruz, C. (2010). Comunicación y sexualidad. Enfermería Global, (19).
  • González I. Miyar E. González R. (2002). Mitos y tabúes en la sexualidad humana. Revista Cubana de Medicina General Integral, 18(3), 226-229.
  • Neustaedter, C., & Greenberg, S. (2012). Intimacy in long-distance relationships over video chat. Recuperado de: https://doi.org/10.1145/2207676.2207785

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.