Shakira pozează ca model pentru marele brand Burberry
 

Shakira pozează ca model pentru marele brand Burberry

Shakira continuă să surprindă presa. De data aceasta, pozează ca model pentru brandul de lux Burberry® cu o rochie strâmtă și transparentă.
Shakira pozează ca model pentru marele brand Burberry

Ultima actualizare: 10 februarie, 2023

Shakira este una dintre cântărețele columbiene iubite de presă; de data aceasta, Shakira pozează ca model pentru marele brand Burberry. După celebra ei despărțire de fostul fotbalist Gerard Piqué, mulți spun că prin această campanie, cântăreața și-a exprimat dorința de răzbunare.

Apariția sa uluitoare pe rețelele de socializare a venit la doar o zi după anunțul oficial legat de custodia lui Milan și Sasha. După multe speculații în acest sens și opoziția clară din partea tatălui, Shakira a primit custodia celor doi micuți.

Shakira pozează pentru campania „The night before” de la Burberry

The night before se numește cea mai recentă campanie festivă a mărcii Burberry®. Shakira este imaginea oficială. În clipul de lansare, vedeta apare cu o rochie frumoasă, transparentă, strânsă pe corp și plină de sclipici.

În timp ce trece prin sufrageria goală, diferite accesorii zboară în jurul ei, cum ar fi un candelabru, câteva lumânări și o umbrelă. Din senin, ea primește un portofel argintiu și un inel frumos cu cristale, care îi intră direct pe degetul mic. Cu o privire sexy, vedeta se întoarce cu spatele și defilează.

„Bine ați venit la The Night Before , o sărbătoare a distracției surprinsă printr-un obiectiv Burberry îndrăzneț, cu Shakira și Burna Boy în rolurile principale”, spune brandul britanic pe pagina sa oficială.

„Pentru mine, Burberry este eleganța personificată”

Pe lângă rochia sexy, cântăreața a purtat și alte ținute uimitoare. Printre acestea se numără și un set din trei piese: trenciul iconic al brandului, o fustă și o cămașă cu celebrul model în carouri ce caracterizează casa Burberry®. Piesele vestimentare au combinat diferite nuanțe de cafea cu jambiere tip cizme în carouri.

Vedeta a afirmat:

Este prima dată când particip la o campanie de modă ca aceasta, iar Burberry este un brand atât de apreciat. Pentru mine, este eleganța personificată și este ceva atemporal; moda este o lume atât de schimbătoare, în continuă evoluție, dar Burberry reușește să evolueze, păstrându-și întotdeauna stilul elegant.

~ Shakira ~

Shakira nu este singura imagine Burberry® din această campanie. Bărbații sunt reprezentați de cântărețul și producătorul nigerian Burna Boy. Acesta poartă ținute foarte elegante inspirate de stilul britanic.

Felicitări, Shaki!

Fanii Shakirei și-au arătat admirația. Majoritatea comentariilor se concentrează pe evidențierea puterii artistei, deoarece nu este un secret că aceasta a suferit mult din cauza despărțirii.

Unii dintre fanii ei spun:

  • Renașterea Phoenixului.
  • Te iubesc, Shakira, ești cea mai bună în toate!
  • Ești puternică.
  • Mai strălucitoare ca niciodată.

Sperăm că această campanie este începutul unei noi ere pentru cântăreață. De asemenea, noile sale melodii au foarte mult succes.


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.