Un bărbat și-a găsit „dublura” într-o piscină: separați la naștere?
 

Un bărbat și-a găsit „dublura” într-o piscină: separați la naștere?

În timpul vacanței, acest bărbat a găsit pe cineva care arată exact ca el. Care este povestea celor doi bărbați?
Un bărbat și-a găsit „dublura” într-o piscină: separați la naștere?

Ultima actualizare: 02 mai, 2023

Imaginează-ți că te afli într-un loc și întâlnești pe cineva care este identic cu tine, dar nu face parte din familia ta. O nebunie, nu? Oricât de fantezist ar părea, astfel de cazuri există în viața reală. Un bărbat și-a găsit „dublura” într-o piscină: au fost ei separați la naștere?

Un bărbat și-a găsit „dublura” într-o piscină

Sean Douglas McArdle, un bărbat aflat în vacanță, a luat decizia de a merge în Las Vegas. La piscina hotelului, i s-a întâmplat ceva ciudat. A observat că un grup de oameni îl arătau cu degetul și râdeau în mod repetat. El a început să-și întrebe prietenii dacă știu ce se întâmplă.

Într-un final, bărbatul a aflat că în același hotel era cazat un alt bărbat identic cu el. Sean a devenit curios și a vrut să-l întâlnească. În momentul în care a ajuns față în față cu acesta, a fost șocat. Bărbații arătau ca niște gemeni.

În plus, ambii bărbați purtau ochelari similari și șepci de aceeași culoare. Arătau la fel. De asemenea, vocile lor erau destul de asemănătoare. Din acest motiv, vizitatorii hotelului au declarat că simt că sunt într-un univers paralel.

Sean Douglas a vrut să facă o poză cu „dublura” pentru ca totul să fie imortalizat. El a încărcat imediat fotografia pe rețelele de socializare. Majoritatea internauților au fost șocați și au început să o distribuie masiv. Fotografia are în prezent peste 98.000 de aprecieri pe Reddit.

 

Om care și-a găsit dublura

Reacția oamenilor

Imaginea a devenit virală și internauții au început să se întrebe dacă totul era o glumă și bărbații erau de fapt frați. Totuși, ei s-au întâlnit într-o piscină și nu se mai văzuseră niciodată înainte. Mulți oameni au spus că înainte se îndoiau de acest lucru, dar că acum s-au convins că în această lume există „dubluri”.

Alții au luat totul ca pe o glumă, afirmând ca unul dintre părinții lor ar trebui să dea explicații. Alți internauți au sugerat efectuarea unui test ADN. Diferențele dintre cei doi sunt prea puține.

Sean a fost foarte încântat de întâlnirea cu „dublura” lui. El a declarat presei că, privindu-l pe celălalt bărbat, simte că se uită în oglindă. Totul pare SF, iar acest bărbat este sigur că aceasta a fost una dintre cele mai importante experiențe ale existenței sale. Nu mulți au posibilitatea de a se bucura de astfel de experiențe.

Ai fost într-o situație similară? Anunță-ne dacă ți-ai întâlnit dublura!


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


  • Illana J. Biología molecular y estructura del ADN [Internet]. España: Real Sociedad Española de Química; 2014. [citado 09 de septiembre de 2022].

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.