13 trucuri pentru gene lungi și pline de volum - Doza de Sănătate
 

13 trucuri pentru gene lungi și pline de volum

Pentru a avea gene spectaculoase, nu este suficient să aplici un rimel, ci trebuie să folosești produse care întăresc genele și previn căderea lor. 
13 trucuri pentru gene lungi și pline de volum

Ultima actualizare: 21 decembrie, 2022

Majoritatea femeilor nu au fost înzestrate cu gene lungi și pline de volum din naștere, însă aspectul acestora poate fi îmbunătățit cu ajutorul unor trucuri.

Prin urmare, industria cosmetică și specialiștii în frumusețe au creat diverse tehnici și tratamente pentru îmbunătățirea aspectului genelor în cel mai scurt timp.

Problema este că, în general, aceste produse sunt foarte costisitoare. În plus, anumite tratamente pot fi agresive dacă sunt folosite pe termen lung.

Trucuri pentru gene lungi și pline de volum

Din fericire, există câteva trucuri simple și naturale care înfrumusețează genele fără să le expună la chimicale dure și fără să implice cheltuieli mari. Deși rezultatele apar mai greu, ele nu sunt deloc dezamăgitoare.

În articolul de astăzi îți prezentăm 13 trucuri de înfrumusețare naturală pentru gene lungi și pline de volum, mult mai senzuale și mai atrăgătoare.

Nu ezita să le încerci!

1. Mărește volumul genelor în câteva secunde

Aplică pudră de talc pe gene pentru a le oferi volum

Dacă vrei ca genele tale să capete volum în doar câteva secunde, aplică un strat de rimel pe ele, apoi presară imediat niște pudră de talc. Așteaptă câteva minute să se usuce, apoi aplică un alt strat de rimel.

2. Folosește periuța rimelului în funcție de efectul dorit

Pentru gene lungi, aplică rimelul pe verticală

Pentru a oferi volum genelor cu ajutorul rimelului, mișcă periuța acestuia pe direcție orizontală pentru a acoperi toate genele.

Dacă vrei să-ți alungești genele, aplică rimelul pe vertical.

3. Folosește un pieptene pentru gene

Pieptenele pentru gene elimină cocoloașele de rimel

Poți cumpăra un pieptene pentru gene din orice magazin cu produse cosmetice. Uneori, acestea sunt incluse chiar în partea de sus a tubului de rimel.

Pieptenele pentru gene previne formarea cocoloașelor, fiind uneori un instrument de bază în rutina de înfrumusețare a genelor.

4. Aplică ulei de cocos pe gene

Aplică ulei de cocos pe gene în fiecare seară

Aplicat în fiecare zi înainte de culcare, uleiul de cocos lubrifiază, hidratează și întărește genele. Înmoaie o periuță curată în acest produs și aplică un strat subțire, de la rădăcini până la vârfuri.

5. Prelungește viața rimelului

Dacă rimelul este prea gros, nu poți să obții gene bine definite

Dacă rimelul este prea gros, este aproape imposibil să obții gene frumoase și bine definite.

Pentru a prelungi viața rimelului și a-l face mai lichid în doar câteva minute, pune tubul într-un pahar cu apă fierbinte.

6. Folosește două tipuri de rimel

Aplică pe gene două tipuri de rimel

Dacă vrei să ai gene bine definite care se și demachiază ușor, te sfătuim să folosești două tipuri de rimel. Aplică mai întâi un rimel obișnuit, iar apoi adaugă un strat de rimel rezistent la apă.

7. Stimulează creșterea genelor cu ceai verde

Ceaiul verde este benefic pentru gene

Un alt produs care stimulează creșterea naturală a genelor este ceaiul verde. Acesta previne căderea firelor și protejează genele împotriva substanțelor agresive din mediu, datorită conținutului său bogat de antioxidanți.

8. Diluează rimelul

Diluează rimelul pentru a avea gene bine definite

Dacă diluezi rimelul, poți preveni formarea cocoloașelor atunci când îl aplici. Adaugă câteva picături de demachiant lichid în tubul rimelului, apoi agită-l bine.

Va arăta ca nou!

9. Folosește o lingură

Pune o lingură pe pleoape când te dai cu rimel pe gene

Dacă pui o lingură în spatele genelor atunci când te dai cu rimel, eviți să te murdărești pe pleoape.

10. Folosește cleștișorul pentru gene și aplică rimelul în același timp

Folosește cleștișorul pentru gene și aplică rimelul în același timp

Dacă ai puțin timp la dispoziție, dar vrei niște gene spectaculoase, întoarce-le cu cleștișorul și, înainte de a-i da drumul, aplică și rimelul tău preferat.

11. Încălzește cleștișorul pentru gene

Încălzește cleștișorul pentru gene cu uscătorul de păr

Dacă nu ești mulțumită de efectul creat de acest dispozitiv, încălzește cleștișorul pentru gene cu uscătorul de păr. Verifică dacă nu este prea fierbinte, apoi folosește-l cu încredere.

Evită să îl înfierbânți prea tare!

12. Folosește ulei de vitamina E

Vitamina E este benefică pentru gene

Dacă aplici zilnic un strat subțire de vitamina E pe gene, stimulezi creșterea acestora și diminuezi efectele negative ale radicalilor liberi.

Înmoaie o periuță curată de la un rimel în acest lichid și aplică-l pe gene în fiecare seară înainte de culcare.

13. Folosește ulei de măsline pe post de demachiant

Uleiul de măsline este benefic pentru gene

Îți recomandăm să folosești ulei de măsline ca demachiant alternativ, întrucât produsele din comerț conțin chimicale dăunătoare. Acesta curăță produse cosmetice rezistente, precum rimelul și creionul sau tușul de ochi.

Dacă ții cont de aceste trucuri prezentate, vei observa că nu trebuie să faci eforturi mari pentru a avea gene lungi și pline de volum. 

Vei fi uimită de rezultate!


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.