5 trucuri ca să ai gene mai groase - Doza de Sănătate
 

5 trucuri ca să ai gene mai groase

Dacă îți vei peria genele în fiecare seară, vei îndepărta celule moarte ale pielii de pe acestea și vei stimula circulația sanguină în această regiune.
5 trucuri ca să ai gene mai groase

Ultima actualizare: 24 ianuarie, 2019

Ce femeie n-ar vrea să aibă gene mai groase? Ne place să le facem mai atrăgătoare și să le îngrijim, dar oare știai că poți să ai gene minunate fără să dai o grămadă de bani pe tot felul de produse cosmetice?

În acest articol îți vom prezenta câteva trucuri simple pentru a avea gene mai groase și cu mai mult volum, pe cale le poți încerca zilnic.

Începe prin a urma o dietă adecvată!

Gene mai groase: avocado

Poate te numeri printre numeroasele femei care au gene fragile. Dar nu-ți face griji: există soluții pentru problema ta. Moștenirea genetică joacă un rol important în ceea ce privește sănătatea genelor noastre.

Pe de altă parte dieta nu este un factor pe care ne putem permite să-l ignorăm.

Dacă vrem să avem gene mai lungi și lucioase, dermatologii de la Institutul de Dermatologie și Chirurgie Estetică din Madrid (MSDI) ne recomandă să adoptăm o dietă echilibrată. 

Aceasta trebuie să fie săracă în grăsimi dar bogată în vitaminele A, B, C și E.

Iată ce alimente ar trebui să consumăm:

  • Migdalele: Ce-ar fi să mănânci câte șase migdale în fiecare zi? Acestea au un conținut bogat de vitamina E, element benefic ce va întări foliculii de păr ai genelor tale, și polifenol, un antioxidant ce previne slăbirea și căderea genelor.
  • Uleiul de măsline: Cu siguranță că știi deja că uleiul de măsline îți poate întări genele și aproviziona organismul cu vitamina E și antioxidanți, ce sunt utili dacă vrei să previi îmbătrânirea prematură.
  • Fasolea: Această legumă este o sursă naturală fier, zinc și vitamina B, elemente ce ne vor întări, hrăni și oxigena genele.
  • Broccoli: Puține legume ne oferă atât de multe beneficii pentru sănătatea noastră ca broccoli-ul. În plus, această legumă ne poate ajuta și să fim mai frumoase. Broccoli-ul conține cheratină, ce ne va ajuta genele să fie mai groase, puternice și elastice.
  • Avocado: Mai multe studii au demonstrat că o simplă jumătate de felie de avocado pe zi ne va asigura o doză de peste 20 de vitamine și minerale, elemente benefice dacă vrei să ai gene mai groase.

Citește și:

Trucuri simple pentru a avea gene mai groase

Gene

1. Perie-ți genele în fiecare seară!

Acest truc este simplu și foarte eficace. Genele tale sunt la fel ca părul de pe cap: dacă le perii, le vei stimula, iar ele vor crește.

În plus, periindu-ți genele, vei îndepărtat celulele moarte de pe acestea și vei stimula circulația sanguină din acea regiune.

Adoptă acest obicei, iar rezultatele nu vor întârzia să apară!

2. Încearcă uleiul de ricin!

Infailibil, eficient și economic, nu strică să ai mereu puțin ulei de ricin la tine acasă.

În ceea ce privește genele tale, puține uleiuri sunt la fel de utile ca acesta, ce îți poate hidrata genele în mod natural.

Pentru a putea profita de beneficiile pe care uleiul de ricin ni le oferă, înmoaie puțină vată în acest ulei și, imediat după ce le-ai periat, masează-ți genele cu ea. Puțin câte puțin, vei avea gene mai groase.

3. Profită de proprietățile pudrei de talc!

Mulți machiori profesioniști folosesc acest truc foarte simplu. Iată ce trebuie să faci:

  • Aplică puțin rimel pe vârfurile genelor tale și asigură-te că acestea sunt distanțate una față de cealaltă.
  • Presară pudră de talc pentru bebeluși pe gene, iar acestea se vor îngroșa. Dacă vrei, poți să aplici pudra cu o altă perie de rimel, ca în imaginea de mai jos, va fi mult mai ușor așa!
  • După ce genele îți sunt bine acoperite de pudră (ai grijă ca pudra să nu-ți intre în ochi), mai dă-te o dată cu rimel. Aplică rimelul de la rădăcini către vârfuri, depășindu-le, iar genele tale vor arăta mai groase și lungi.
Gene mai groase: fă-ți genele mai lungi

4. Nu te limita la rimelul negru!

Dacă vrei să ai gene mai groase, nu este nevoie să te limitezi doar la rimelul negru. Iată ce alternative ai la dispoziție:

  • Rimelul cu sclipici transparent: Genele tale vor părea mai lucioase și vor avea mai mult volum, iar look-ul tău va fi spectaculos. În plus, acest truc te va ajuta să ascunzi acele enervante cearcăne ce poate îți dau mereu de furcă.
  • Rimel maro amestecat cu rimel negru: Acesta este un alt truc al machiorilor profesioniști. De la rădăcini până la mijlocul genelor aplică rimel maro, iar apoi aplică rimel negru pe vârfuri. Genele tale vor părea mai lungi și groase.

Iți recomandăm și:

5. Evită ondulatoarele pentru gene și rimelul rezistent la apă

Știm cu toate că ondulatoarele pentru gene ne pot da un look special, dar nu trebuie să facem abuz sau riscăm să ne slăbim genele.

Dacă chiar trebuie să-ți ondulezi genele, mai întâi folosește vaselină sau ulei de ricin pentru a ți le ondula.

Același sfat ți-l dăm și în ceea ce privește rimelul rezistent la apă. Grație compoziției sale, acest rimel rezistă mai mult timp și putem merge chiar să înotăm fără să ne facem griji.

Însă, dezavantajul rimelului rezistent la apă este că nu poate fi îndepărtat foarte ușor și, dacă nu reușești să te cureți bine, urmele rămase îți vor afecta genele.

Deci nu face abuz de cele două produse pe care tocmai ți le-am prezentat și urmează și toate celelalte sfaturi din acest articol.

Trucurile de mai sus sunt simple, nu te va costa prea mult să le încerci, iar cu ajutorul lor vei avea gene mai groase cât ai zice pește.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.