7 aplicații pentru manichiură artistică pentru orice stil
 

7 aplicații pentru manichiură artistică pentru orice stil

Unghiile sunt o pânză pe care îți poți transpune personalitatea și arta preferată. Dar cum găsești stilul care ți se potrivește cel mai bine și care te reprezintă? Aplicațiile gratuite sunt răspunsul!
7 aplicații pentru manichiură artistică pentru orice stil

Ultima actualizare: 17 septembrie, 2023

Manichiura artistică este o modalitate de a-ți exprima personalitatea și creativitatea prin unghii. Poți alege numeroase modele, culori, forme și accesorii pentru a crea un aspect unic și original. Ai rămas fără inspirație? Descoperă 7 aplicații gratuite pentru manichiură artistică!

Aceste aplicații sunt instrumente foarte utile și practice pentru iubitorii de manichiură artistică. În plus, majoritatea sunt gratuite și disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS. Le poți folosi pe mobil sau tabletă oricând și oriunde.

Cele mai bune aplicații pentru manichiură artistică

Ți-ar plăcea să ai unghii originale care să-ți reflecte stilul și personalitatea ta? Există nenumărate posibilități. Pentru o mai bună organizare și pentru a nu te pierde printre atâtea alternative, descarcă una dintre aceste aplicații:

1. Nailbook

Este una dintre cele mai generoase și populare aplicații pentru manichiură artistică. Aceasta oferă mii de modele de unghii realizate de experți și amatori din întreaga lume. Poți căuta după categorii, culori, ocazii sau tendințe.

De asemenea, poți împărtăși sfaturi și opinii cu alți utilizatori și poți urmări artiștii preferați. Aplicația Nailbook poate fi descărcată aici.

2. ManiMatch

Dacă vrei să vezi cum ar arăta o culoare sau un design, această aplicație este ceea ce cauți. ManiMatch îți permite să-ți scanezi mâna și să încerci peste 200 de nuanțe de lac de unghii marca Sally Hansen®.

De asemenea, poți aplica unghii false sau decorațiuni. Descărcă gratuit ManiMatch pentru Android aici.

3. Salon Nail Art

Această aplicație este ideală pentru cei care doresc să învețe cum să-și facă propria manichiură artistică pas cu pas. Oferă peste 100 de tutoriale video cu explicații detaliate și trucuri pentru a obține rezultate profesionale.

Poți alege diferite niveluri de dificultate, de la începător la avansat și diferite stiluri, de la clasic la modern. Salon Nail Art este gratuit și disponibil pentru Android.

4. YouCam Nails

Această aplicație îți permite să creezi propriile manichiuri artistice într-un mod distractiv și creativ. Personalizează-ți unghiile cu mai mult de 500 de opțiuni de culoare, formă, textură, autocolante, bijuterii și efecte speciale.

De asemenea, poți crea modele personalizate cu propriile fotografii. În plus, îți poți partaja creațiile cu alți utilizatori și le poți vedea pe ale lor. Descarcă YouCam Nails gratuit pe Android.

5. Nail Snaps

Această aplicație de manichiură artistică este perfectă pentru cei care doresc să poarte fotografiile preferate pe unghii. Poți converti orice imagine într-un design original.

Alege o fotografie, decupeaz-o, aranjeaz-o și comandă autocolantele personalizate. De asemenea, poți explora modelele altor utilizatori sau artiști. NailSnaps este o aplicație gratuită și este disponibilă pentru iOS.

6. OPI

Cu această aplicație poți urmări tutoriale și poți vedea exemple de manichiură artistică realizată cu lacuri OPI. În plus, poți vedea cum ar arăta diferite nuanțe pe unghiile tale și îți poți crea propria paletă personalizată și o poți salva în profilul tău. De asemenea, poți localiza cele mai apropiate saloane care folosesc produse OPI.

Dacă îți place manichiura artistică și vrei să vezi idei noi, această aplicație este perfectă. Vei vedea cele mai variate, originale și creative designuri, realizate de artiști din întreaga lume.

Poți filtra după categorii, culori, tehnici sau materiale și poți găsi stilul care ți se potrivește cel mai bine. De asemenea, îți poți încărca propriile idei. Poți adăuga comentarii și urmări artiștii care te interesează. Descarcă Nail Art Gallery aici.

Manichiura artistică este o formă de expresie și creativitate

Manichiura artistică este arta de a decora unghiile cu modele originale, creative și variate care reflectă personalitatea, starea de spirit sau stilul personal. Are o istorie lungă, apărând odată cu vechile civilizații, când femeile își pictau unghiile cu henna, pigmenți naturali sau metale prețioase.

Această artă stimulează creativitatea și stima de sine, permițându-ți să-ți exprimi gustul personal. În plus, poate fi o formă de relaxare și distracție.

Cu aceste aplicații de manichiură artistică, poți crea propriile modele folosind fotografii personale sau imagini de pe internet. La fel ca în realitatea virtuală, vei vedea cum vor arăta unghiile tale înainte de a transforma modelul în realitate. Opțiunea de a partaja creațiile personale cu alte persoane și de a le vedea pe ale lor este un avantaj suplimentar. Îndrăznești să le încerci?


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.