Ce gândesc bărbații când fac dragoste?
 

Ce gândesc bărbații când fac dragoste?

Departe de a judeca corpul partenerei, bărbații sunt preocupați de alte lucruri în timpul sexului. Vrei să le descoperi?
Ce gândesc bărbații când fac dragoste?
Maricela Jiménez López

Verificat și aprobat de medicul Maricela Jiménez López.

Ultima actualizare: 19 decembrie, 2022

Te-ai întrebat vreodată ce gândesc bărbații când fac dragoste? În timp ce facem sex, ne putem imagina zeci de lucruri, cum ar fi construirea unei fantezii sau orgasmul partenerului.

Astăzi vrem să-ți împărtășim câteva dintre cele mai comune gânduri ale bărbaților atunci când fac sex. Știm ce le trece prin minte? Deși nu se întâmplă la fel în fiecare caz, există anumite gânduri comune. Descoperă-le!

Ce gândesc bărbații când fac dragoste?

Arată superb goală!

Deși femeile tind să aibă multe frustrări legate de corpul lor, bărbații nu se uită la defecte atunci când fac dragoste. De fapt, spre deosebire de femei, ei consideră că corpul gol este perfect.

Poziția femeia deasupra

 

Sper să am o reacție fenomenală

O parte dintre bărbați se gândește la propria performanță atunci când vine vorba de sex, așa cum explică dr. Kusnetzoff. În mintea lor, totul este despre mărime, putere și durată.

De fapt, unii își concentrează gândurile pe menținerea unei erecții suficient de mult pentru a-și mulțumi partenera. Alții sunt mai preocupați de mișcările pe care le execută.

Îi place?

Mulți bărbați se întreabă dacă partenera se simte satisfăcută. Gemetele, expresiile faciale sau tremurul corpului pot servi drept răspuns la această întrebare.

Bărbat care face sex

 

Sper că e mulțumită

Datorită importanței pe care a câștigat-o orgasmul feminin, bărbații își fac griji pentru satisfacția partenerei. Dacă ea nu ajunge la orgasm, ego-ul lor este afectat. Unii se documentează despre cum să faciliteze orgasmul sau ce puncte să stimuleze pentru a-l atinge.

A avut orgasm?

Când apare un orgasm, bărbații știu asta. Cu toate acestea, unii au îndoieli cu privire la modul în care are loc orgasmul feminin.

Un model analog de cunoaștere-ignoranță se aplică ambelor sexe. Atât femeile, cât și bărbații tind să știe mult mai multe despre structurile penisului decât despre clitoris.

Nancy Tuana (2009)

Femeie care știe ce gândesc bărbații când fac dragoste

 

Unul dintre lucrurile la care se gândesc cel mai mult bărbații atunci când fac dragoste este dacă femeia a atins deja punctul culminant. După ce verifică că a fost așa, se gândesc dacă să încerce din nou sau să ejaculeze.

Unde a învățat asta?

Femeile se tem de lucruri noi în dormitor. Uneori îi surprind pe bărbați cu ceva ce nu au mai făcut până acum.

Nimic nu trece neobservat! Bărbații încep imediat să se întrebe unde au învățat femeile acel lucru nou. Fie vor pune întrebarea în timpul actului sexual, fie vor prefera să rezolve problema mai târziu. În orice caz, vor vrea să știe care este originea noului truc.

Știe ce face!

Uneori, femeile ies în evidență în pat. Când sunt surprinși cu ceva nou sau când sunt stimulați la maximum, bărbații apreciază acele abilități. Mișcările incitante sunt mereu apreciate.

Nu-mi place asta

Este important să existe o bună comunicare cu partenerul când vine vorba de sex. Femeile pot să provoace disconfort prin anumite acțiuni.

Cuplu în dormitor făcând sex

 

Ce va crede dacă încerc…?

Multe cupluri nu încearcă lucruri noi, precum anumite poziții, jucării erotice sau jocuri sexuale care pot spori plăcerea. În consecință, mulți bărbați se gândesc cum ar fi să încerce ceva inedit (cum ar fi palmele peste fese în timpul actului sau limbajul vulgar).

Este important ca amândoi să fiți oameni deschiși și dispuși să încerce lucruri noi. De asemenea, dacă unul dintre voi vrea să încerce lucruri noi, trebuie să discute în prealabil și să ajungă la o înțelegere. Astfel, inhibițiile și îndoielile nu vor strica momentul.

Tu ce crezi că gândesc bărbații când fac dragoste?

Ce altceva crezi că gândesc bărbații când fac dragoste? Acestea sunt doar câteva dintre gândurile pe care le au în pat. Desigur, ele pot varia în funcție de personalitatea fiecăruia sau în funcție de circumstanțe.

De obicei, când vine vorba de o aventură, bărbații se gândesc mai mult la propria plăcere. Dacă bărbatul este îndrăgostit, va încerca să facă momentul de neuitat pentru amândoi.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.