7 poziții pentru a face sex în picioare
 

7 poziții pentru a face sex în picioare

Să faci sex în picioare este o modalitate de a te ridica din pat și de a explora diferitele spații ale căminului, hrănind astfel fanteziile și bucurându-te de plăcerea intensă.
7 poziții pentru a face sex în picioare
Isbelia Esther Farías López

Scris și verificat de filozoful Isbelia Esther Farías López.

Ultima actualizare: 18 iunie, 2022

Să faci sex în picioare este o practică foarte distractivă și pasională, care pentru multe cupluri este esențială. Este o scuză excelentă pentru a te ridica din pat și a te bucura de diferite părți ale casei. Descoperă 7 poziții pentru a face sex în picioare!

Adrenalina care se dezlănțuie atunci când faci sex în picioare poate face din întâlnire o aventură pentru amândoi. Merită să profiți de acea energie pentru a trăi o experiență plină de plăcere!

Cele mai bune poziții pentru a face sex în picioare

Cuplu care face sex

 

1. Împotriva zidului

Stând față în față, bărbatul ajută femeia să se agațe de trunchiul lui. O așază la perete pentru a-și menține echilibrul și a iniția penetrarea.

Fie că este pe peretele principal al camerei, pe peretele dușului sau în alt spațiu din casă, această poziție poate fi foarte interesantă pentru cupluri. Datorită balansării, are loc o pătrundere profundă. În ceea ce privește ritmul, acesta poate varia.

O variantă a acestei poziții este fără sprijin de perete sau de altă suprafață.

Poziții pentru a face sex în picioare

 

2. În patru labe

Este una dintre pozițiile preferate ale multor cupluri. Este foarte interesantă și nu necesită prea mult efort din partea femeii. Penetrarea poate avea loc atât în vagin, cât și în anus.

În ceea ce privește controlul ritmului, fiecare partener îl poate modifica. Cine decide să preia conducerea, va avea libertate totală. Această poziție poate fi practicată și în picioare. Pentru a face acest lucru, bărbatul stă în spatele femeii, în timp ce aceasta își îndoaie trunchiul, fără să atingă pământul cu mâinile.

3. Picioarele pe pământ

Bărbatul stă în spatele femeii, în așa fel încât să poată pătrunde în ea, în timp ce o mângâie cu mâinile în diferite puncte. Frecarea piele pe piele în această poziție este mai mult decât incitantă pentru amândoi. Mâinile sunt întotdeauna libere pentru stimulare. În plus, femeia își poate înclina capul pe spate pentru a primi sărutările partenerului ei pe gât.

Pentru bărbați, această poziție oferă un mare avantaj: pot controla mai ușor ejacularea.

4. Roaba thailandeză

Cei care au flexibilitatea necesară pot încerca această poziție. De asemenea, este nevoie de echilibru.

Femeia trebuie să se poziționeze ca și cum ar urma să efectueze o postură de yoga numită Sirsasana. În loc să se sprijine pe propriile brațe, își va sprijini picioarele pe umerii partenerului (care trebuie să stea în fața ei).

În funcție de înălțime, va trebui să-și flexeze puțin picioarele pentru a întâlni organele genitale și a începe penetrarea. Mișcările vor fi scurte, intense și plăcute.

5. Funambulul

Aceasta este o altă poziție sexuală care necesită abilități fizice speciale. Bărbatul stă în picioare și ține femeie perpendicular, cu spatele la el. Ea va pune o mână jos și o va ține pe cealaltă în aer, echilibrându-se în timp ce are loc penetrarea.

De remarcat că în această poziție penetrarea poate fi vaginală sau anală, în funcție de gusturile cuplului.

6. Vizitatorul

Poziții pentru a face sex în picioare în dormitor

O altă poziție pentru a face sex în picioare este „vizitatorul”. Partenerii stau pur și simplu față în față. Poate fi nevoie să-ți flexezi puțin picioarele pentru un confort maxim, dar nu mult. Această poziție este foarte simplă, dar cu o mare capacitate de a oferi pasiune.

Sexul în picioare: nu doar penetrare

A face sex în picioare nu înseamnă doar penetrare, deoarece poți apela și la masturbare sau la sex oral. Femeia poate sta în genunchi sau pe scaun, în timp ce bărbatul rămâne în picioare.

Dacă bărbatul îi face sex oral femeii, poate sta în genunchi în fața ei. O altă opțiune este ca femeia să se aplece, sprijinindu-se pe ceva, iar partenerul să o stimuleze din spate cu limba. Acesta se poate juca cu degetele în vulvă sau în anus.

Îndrăznește să alegi poziții pentru a face sex în picioare!

Să faci sex în picioare este o experiență care poate fi foarte plăcută pentru amândoi. Fie că este în spatele unei uși, în baie, în bucătărie, în sufragerie sau oriunde altundeva, poți încerca să faci dragoste într-un mod diferit, în afara patului.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


  • Everett F. Atrévete a seducir. Barcelona, España: Amat Editorial, 2002.
  • Gallotti A. Kama-sutra del sexo oral. Barcelona, España: Ediciones Martínez Roca, 2005.
  • Moyano N, Sierra J. Fantasías y pensamientos sexuales: Revisión conceptual y relación con la salud sexual- Revista Puertorriqueña de Psicología. 2014; 25(2): 376 – 393.
  • Navarro Bravoa B, Ros Segura L, Latorre Postigo J, et al.Hábitos, Preferencias y Satisfacción Sexual en Estudiantes Universitarios. Rev Clín Med Fam. 2010; 3(3): 150-157.
  • Potts M, Short R. Historia de la sexualidad. Desde Adán y Eva. Madrid: Cambridge University Press, 2001.

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.