Cum să implementați designul low cost în bucătărie
 

Cum să implementați designul low cost în bucătărie

Tapetul decorativ, panourile adezive și plăcile metalice sunt doar câteva dintre schimbările low cost pe care le puteți lua în considerare pentru a renova bucătăria. Vă arătăm ce mai puteți face dacă aveți un buget redus!
Cum să implementați designul low cost în bucătărie

Ultima actualizare: 22 decembrie, 2022

Când nu ne mai place decorul, vrem să renovăm bucătăria. După un timp, devine necesar ca locul în care iau naștere preparatele delicioase să capete un aspect diferit. Dar, ce se întâmplă dacă nu avem un buget prea mare? Ei bine, ați auzit de designul low cost în bucătărie?

Designul low cost în bucătărie asigură o transformare optimă. Trebuie doar să știți ce să faceți. Iată câteva idei care să vă ajute!

Designul low cost în bucătărie

1. Tapet: una dintre cele mai bune opțiuni

Când căutați o alternativă accesibilă și atrăgătoare, tapetul din vinil poate fi considerat printre cele mai bune. Pe piață, există modele pentru toate gusturile. În plus, este ușor de montat și poate fi lipit pe multe suprafețe, precum ceramică, var și lemn, printre altele.

Unele modele au fost concepute pentru podea sau pentru pereții bucătăriei. Vinilul oferă un stil diferit. În plus, este rezistent la pete și umiditate, o caracteristică importantă în bucătărie.

Pușculiță albastră
Gândiți-vă bine la ceea ce doriți pentru a nu cheltui prea mult atunci când decorați bucătăria. Există opțiuni accesibile.

2. Panouri autoadezive

Pentru designul low cost în bucătărie, nu putem ignora plăcile autoadezive. Acestea vor face ca bucătăria să arate grozav în cel mai scurt timp și fără a fi nevoie să investiți mulți bani.

În afară de cost, există și alte avantaje. Există multe modele din care puteți alege, sunt ușor de curățat și instalarea lor nu este complexă. De fapt, este foarte ușor și nu aveți nevoie de ajutor.

3. Vopsea pentru tablă pe perete

Sunt idei care nici nu ne trec prin minte. Vopsirea unui perete cu vopsea pentru tablă, pe lângă faptul că oferă un stil unic, are numeroase avantaje. Peretele vopsit este perfect pentru desenat, notat o rețetă sau notat anumite sarcini. Trebuie doar să localizați peretele perfect pentru această idee!

4. Schimbarea culorii pereților

Nimic nu este mai plăcut decât o schimbare de culoare pentru a da o notă diferită oricărei camere. Puteți naviga puțin pe internet pentru a căuta o combinație de culori pentru acest sezon. Un ton vibrant, poate? Cu câțiva litri de var, bucătăria va arăta ca nouă!

Ce părere aveți dacă vopsiți mobila? Orice veți alege va fi o schimbare radicală. Nu uitați decât că trebuie să pregătiți locul astfel încât blatul și alte lucruri din bucătărie să nu se murdărească.

Designul low cost în bucătărie cu vopsea

5. Schimbări mici de efect

Uneori, nu trebuie să faceți multe schimbări. Un mic detaliu ar putea fi suficient, ca niște tablouri. Puteți chiar să le combinați cu noi seturi de veselă și pahare.

Alegeți imaginile potrivite pentru a oferi bucătăriei schimbarea mult dorită.

Alte trucuri simple pentru designul low cost în bucătărie

Lucrurile mărunte pot fi o schimbare radicală în decor. Rețineți că puteți face o modificare de iluminare; alegeți o lampă cu un stil anume.

Pe de altă parte, aveți posibilitatea de a reînnoi mânerele mobilei. Pe piață, există diferite modele și o varietate de culori care pot face ca mobila să arate modern sau vintage. Alegeți ce vă place!


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.