Cum să obții buze mai groase în mod natural
 

Cum să obții buze mai groase în mod natural

Din ce în ce mai multe persoane apelează la tratamente costisitoare cu posibile efecte adverse pentru a avea buzele mai groase. Evitați acest lucru și optați pentru remediile naturiste pentru buze mai voluminoase!
Cum să obții buze mai groase în mod natural

Ultima actualizare: 25 mai, 2022

A avea buzele pline este dorința multora. Potrivit multor reviste și sondaje, „buzele perfecte trebuie să fie foarte pline și moi, pentru a obține un zâmbet orbitor și foarte senzual”. Știați că este posibil să aveți buze mai groase în mod natural și fără intervenție medicală? Aflați câteva secrete!

Filler pentru buze: tratamente actuale

Există un număr mare de proceduri care sunt folosite pentru a da mai mult volum buzelor, care constau în injectarea de substanțe care umplu zona. Unele dintre cele mai comune opțiuni sunt colagenul și acidul hialuronic.

Tot mai multe femei (și unii bărbați) aleg să aplice botox pentru a avea buzele pline. Cu toate acestea, botoxul nu oferă întotdeauna rezultate bune. De fapt, poate cauza probleme precum:

 • Denivelări
 • Inflamaţie
 • Aspect nefiresc
 • Încapsulare
 • Împrăștierea umpluturii în alte zone ale feței
 • Durere

Cei care aplică aceste tratamente ar trebui să știe că rezultatele vor dura „aproape pentru totdeauna”. Poate deveni foarte complicat să inversăm procesul.

Prin urmare, este indicat să fim bine informați și să începem cu o tehnică mai puțin invazivă și reversibilă. În plus, aceste tipuri de tratamente sunt costisitoare.

Buze mai groase în mod natural

 

Tratamentele miraculoase…

Feriți-vă de „tehnicile minune” care circulă pe internet. De exemplu, există un tratament care constă în folosirea unui capac sau a unei sticle de sticlă pentru a face vid și a aspira buzele, ceea ce provoacă inflamație.

Aceste tipuri de practici „naturale” sunt înșelătoare și foarte periculoase, deoarece pot provoca sufocare și leziuni grave ale pielii din jurul buzelor.

Știați că există rujuri care includ componente precum ardeiul cayenne, cafeaua, mentolul sau ghimbirul pentru o presupusă creștere a volumului buzelor? Senzația de arsură pe care o produc nu este comparabilă cu daunele pe care le-ar putea provoca pielii noastre. Amintiți-vă că gura este o zonă foarte sensibilă.

Buze mai groase în mod natural

Deci, există ceva ce puteți face pentru a obține buze voluminoase fără a recurge la tratamente dificile, nesănătoase sau ireversibile?

Exfoliere

Dacă scopul este să aveți buze pline, colorate și moi, puteți începe cu exfolierea pielii. În mod obișnuit, faceți acest lucru pe restul feței, dar evitați întotdeauna gura.

În acest caz, nu se folosesc aceleași produse. Prin exfolierea buzelor, veți ajuta la eliminarea celulelor moarte și, în același timp, veți stimula circulația sângelui în zonă.

Buze cu ruj roz

 

Cum se prepară un scrub de casă?

 • 1 lingură de miere
 • 1 lingură de zahăr

Urmați acești pași:

1. Combinați mierea și zahărul pentru a forma un amestec lipicios.

2. Puneți puțin pe degete și întindeți-l pe buze.

3. Frecați cu mișcări circulare toată gura.

4. Clătiți cu apă caldă.

5. Uscați cu un prosop moale.

6. Hidratați cu balsam.

7. Repetați o dată sau de două ori pe lună.

Exerciții

Cine a spus că buzele nu au nevoie de antrenament? La fel ca orice mușchi, trebuie să rămână în formă. Dacă există tensiune, vor părea mai subțiri.

Exercițiile fizice regulate pot ajuta la reducerea acestui efect și la obținerea buzelor mai voluminoase. De ce? Pentru că vor stimula circulația sângelui și, de asemenea, vor întări mușchii buzelor.

Puteți face exerciții pentru buze în timp ce lucrați, vă uitați la televizor, pregătiți cina… Sunt foarte ușoare și este recomandat să le faceți zilnic.

Cum ar trebui să vă antrenați buzele?

Pur și simplu strângeți buzele cu putere timp de 10 secunde, apoi relaxați-vă. Repetați de cel puțin 10 ori pe zi. O altă variantă este să faceți „gura de pește”.

Hidratare

Hidratarea buzelor este foarte importantă, așa cum se întâmplă și cu piele. Facă gura este crăpată și uscată, poate face ca buzele să arate mai subțiri. Rujurile obișnuite pe care le cumpărați din magazine pot înrăutăți situația.

Utilizați produse naturale pentru a vă hidrata buzele

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să folosiți balsamuri hidratante specifice pentru buze uscate. În plus, puteți să utilizați produse naturale, cum ar fi:

 • Ulei de măsline
 • Unt de cacao
 • Ulei de măceșe
 • Ulei de migdale

Trebuie doar să puneți câteva picături pe buze înainte de a merge la culcare și să nu vă clătiți. Repetați procesul dimineața. Pe lângă îmbunătățirea hidratării, le veți oferi o strălucire puternică.

Măști pentru buze

Cele mai bune ingrediente sunt:

 • Avocado
 • Miere

În ambele cazuri, urmați aceste instrucțiuni:

1. Puneți puțin ingredient pe toată gura.

2. Așteptați între 12 și 15 minute.

3. Clătiți-vă buzele cu apă caldă.

4. Uscați-le ușor cu un prosop curat.

5. Repetați procedura de două ori pe săptămână, doar seara.

Nu uitați să hidratați buzele și din interior, bând 2 litri de apă pe zi. De asemenea, ar trebui să evitați să vă expuneți prea mult la soare fără protecție solară. Încercați să vă acoperiți gura în zilele foarte reci sau cu vânt. În acest fel, buzele vor arăta foarte frumos.

Toate aceste sfaturi vă vor ajuta să aveți buze mai pline și, mai ales, mai sănătoase. Nu ezitați să le urmați și să consultați un profesionist în cazul în care aveți îndoieli.


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.