Cum să stimulezi sfârcurile partenerei tale - Doza de Sănătate
 

Cum să stimulezi sfârcurile partenerei tale

Când vine vorba de stimularea sfârcurilor partenerei, comunicarea este esențială deoarece, în ceea ce privește relațiile intime, trebuie să existe aprobare din ambele părți. 
Cum să stimulezi sfârcurile partenerei tale

Ultima actualizare: 21 decembrie, 2022

Dacă știi cum să stimulezi sfârcurile partenerei tale, îi poți oferi acesteia o plăcere imensă. Mameloanele sunt o zonă foarte sensibilă cu numeroase terminații nervoase, care contribuie la atingerea orgasmului.

Deși nivelul de excitare depinde de vârsta, hormonii și mărimea sau forma sânilor, atunci când îi este stimulată această parte a corpului, aproape orice femeie resimte o multitudine de senzații plăcute.

Greșeala pe care o fac multe persoane este că nu țin cont de sensibilitatea sfârcurilor, le manevrează cu duritate, le mușcă și provoacă durere și disconfort. Desigur, fiecare persoană are preferințele sale, însă, în general, este bine să atingi sânii și sfârcurile cu delicatețe, încet, folosind diverse tehnici care garantează plăcerea. 

Tu știi cum să stimulezi sfârcurile partenerei tale pentru a o aduce mai aproape de orgasm? Întrucât există multe îndoieli în această privință, îți prezentăm câteva trucuri utile în rândurile care urmează.

Cum să stimulezi sfârcurile partenerei cu atingeri ușoare

Cum să stimulezi sfârcurile partenerei cu atingeri ușoare

Pentru a nu-i provoca dureri partenerei atunci când îi atingi sfârcurile, cel mai bine este să începi cu atingeri ușoare, fără strângeri sau mușcături.

O atingere delicată cu degetele, limba sau un obiect moale îi va oferi senzații plăcute care măresc treptat nivelul excitării.

Sărutări și atingeri cu limba

Limba joacă un rol important în preludiul sexual. Textura și forța sa pot provoca senzații puternice care accentuează plăcerea.

Dacă îți folosești limba pentru a atinge o zonă sensibilă a trupului femeii, cum ar fi sfârcurile, o exciți și contribui la lubrifierea zonei intime.

  • Mișcările circulare delicate de jos în sus și viceversa sunt foarte eficiente.
  • Evită să sugi sau să lingi sfârcurile într-un mod brutal, deoarece poți provoca mai degrabă durere și disconfort decât plăcere.

Ritmul potrivit

Cum să stimulezi sfârcurile partenerei folosind diverse mișcări

Pentru a stimula sfârcurile partenerei, indiferent de mișcarea sau partea corpului pe care o folosești, este indicat să începi într-un ritm lent. 

Pe măsură ce lucrurile se înfierbântă, poți încerca mai multe „viteze”, atât în atingerea cu degetele, cât și cu limba.

Oferă-i masaje

Există mai multe modalități de a masa sânii și sfârcurile unei femei în timpul actului sexual. Totul depinde de moment și de preferințele partenerei tale.

În majoritatea cazurilor, cel mai bine funcționează atingerile ușoare și delicate. Însă, pe măsură ce partenera ta se excită mai tare, poți folosi mai multă forță, însă fără să devii prea dur.

  • La început, masează sfârcurile cu vârfurile degetelor.
  • Apoi, prin mișcări circulare, masează întregul contur al sânilor.
  • Dacă folosești lubrifianți, creme sau uleiuri, poți face această experiență și mai plăcută.

Ciupește-i ușor sfârcurile

Cum să stimulezi sfârcurile partenerei pentru a-i oferi o plăcere imensă

În acest moment, totul depinde de gusturile fiecărei persoane. Este important să „experimentezi” și să comunici cu partenera ta, astfel încât experiența să fie plăcută, și nu dureroasă.

Ciupirea sau răsucirea sfârcului între degete sunt gesturi care pot crea senzații foarte plăcute, odată ce partenera ta a ajuns la un anumit nivel al excitării în timpul preludiului.

  • Dacă partenera ta este de acord, poți răsuci cu delicatețe sfârcurile între degete sau le poți mușca ușor.
  • Poți mări intensitatea dacă ea îți cere acest lucru sau dacă observi că atingerile tale îi oferă plăcere.

Masarea cu organele genitale

Masarea sfârcurilor cu organele genitale este o practică mai îndrăzneață decât cele prezentate mai sus, însă multe cupluri o adoptă și găsesc plăcere în ea.

Contactul dintre vârful penisului și sfârcuri poate face ca ambii parteneri să tremure din tot corpul. Mulți bărbați pot atinge chiar orgasmul în acest fel.

Temperatura

Cum să stimulezi sfârcurile partenerei cu un cub de gheață

Vrei să știi cum să stimulezi sfârcurile partenerei și să ieși din rutina sexuală în același timp? Prin experimentarea mai multor temperaturi. Această tehnică poate produce senzații intense care ajută femeia să ajungă la orgasm.

  • O metodă simplă constă în a trece ușor un cub mic de gheață peste sfârcurile partenerei. Poți ține gheața între degete sau chiar în gură.
  • Poți aplica, de asemenea, uleiuri călduțe sau alte substanțe la o temperatură diferită.
  • Cel mai important este să fii foarte atent, mai ales cu substanțele fierbinți, deoarece poți provoca o leziune.

Dacă nu știai cum să stimulezi sfârcurile partenerei tale, acum ai aflat cele mai bune trucuri. Nu ezita să le pui în practică data viitoare când vă bucurați de momente intime împreună. 


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.