Decorațiuni cu baloane: 16 idei inedite - Doza de Sănătate
 

Decorațiuni cu baloane: 16 idei inedite

Decorațiunile cu baloane sunt minunate deoarece au un aspect plăcut și pot fi realizate în numeroase moduri. Ele oferă oricărei locații un aspect festiv și distractiv. Să înceapă petrecerea!
Decorațiuni cu baloane: 16 idei inedite

Ultima actualizare: 12 decembrie, 2022

Ești în căutare de decorațiuni cu baloane originale, care se atragă atenția tuturor? Petrecerile nu sunt doar despre socializare și distracție. Ele reprezintă și o ocazie perfectă pentru a-ți demonstra creativitatea, îndemânarea și simțul artistic.

Petrecerile de ziua de naștere și serbările au în general multe decorațiuni, inclusiv baloane. De obicei, baloanele erau folosite pentru a oferi culoare spațiului și a crea o atmosferă relaxată și distractivă. În zilele noastre, acestea au devenit indispensabile pentru orice eveniment. Prin urmare, există pe piață o multitudine de modele și culori.

În acest articol îți prezentăm câteva idei fabuloase de decorațiuni cu baloane pentru petreceri și întruniri. Acestea nu vor trece neobservate și toată lumea va dori să se fotografieze cu ele pe fundal.

Idei senzaționale de decorațiuni cu baloane

1. Pe tavan

Decorațiuni cu baloane pe tavan

Un mod inedit de a impresiona sărbătoritul și invitații este cu ajutorul acestor decorațiuni cu baloane pe tavan. Pentru a realiza acest lucru, ai nevoie de multe baloane colorate și de heliu. Poți folosi, de asemenea, fundițe din hârtie atârnate de baloane.

Pune în interiorul baloanelor confeti. În acest fel, atunci când se vor sparge, se va crea o ploaie colorată și o atmosferă magică ce va încânta toți invitații.

2. Decorațiuni cu baloane gogoși

Decorațiuni cu baloane pictate cu gogoși

Gogoșile nu sunt numai pentru copii. De fapt, în ziua de azi sunt utilizate pentru a decora multe obiecte (poșete, haine, etc.). Acestea oferă un aspect proaspăt, jucăuș și modern. Gogoșile sunt, cu siguranță, la modă și printre adulți.

Profită de acest trend și creează decorațiuni cu baloane tip gogoși. Poți alege culori care se asortează cu tematica petrecerii. Pune asemenea baloane pe holul de la intrarea clădirii în care are loc evenimentul pentru a le scoate în evidență. Le poți folosi chiar și în interior.

3. Fotografii

Decorațiuni cu baloane și fotografii

Poți crea decorațiuni cu baloane și fotografii atârnate. Această idee impresionează ușor audiența și trezește tuturor sute de amintiri frumoase.

Le poți amplasa deasupra patului sărbătoritului sau într-un colț al camerei în care are loc evenimentul.

4. Sclipici

Decorațiuni cu baloane cu slipici auriu

Decorează baloanele pe care plănuiești să le folosești cu sclipici. Asocierea acestor două elemente creează un efect fantastic. Puțin sclipici pe baloanele tale va face ca petrecerea să fie elegantă și pretențioasă.

5. Pete de vopsea

Decorațiuni cu baloane cu pete de vopsea

Baloanele colorate cu pete de vopsea sunt o altă opțiune modernă și distractivă. Poți obține un aspect sofisticat prin alegerea culorilor potrivite. Pentru un stil elegant, optează pentru culori precum arămiul, bronzul și auriul. Culorile curcubeului sunt potrivite pentru un look jucăuș.

6. Decorațiuni cu baloane la exterior

Decorațiuni cu baloane la exterior

Dacă pregătești o petrecere de ziua cuiva la exterior, poți ancora baloanele de sol. Vor arăta adorabil în lumina soarelui!

7. Buline

Decorațiuni cu baloane cu buline

Aceste decorațiuni cu baloane cu buline (sau dungi, steluțe, etc.) sunt minunate pentru o petrecere magnifică și pitorească. Aceste baloane sunt perfecte pentru zilele de naștere ale celor mici.

8. Acadele

Decorațiuni cu baloane tip acadele

Poți transforma baloanele în acadele colorate gigantice. Leagă-le pur și simplu de un băț și învelește-le în folie de plastic transparentă. Aceasta este o idee excelentă pentru petrecerile cu copii.

Le poți amplasa în curte sau în alt spațiu deschis exterior. Creează și alte forme de bomboane din baloane!

9. Prinse de perete

Decorațiuni cu baloane la petreceri

Această idee este excelentă dacă ai la dispoziție pereți deschiși la culoare, deoarece le oferă un plus de viață. Recomandăm combinarea culorilor și umflarea baloanelor la diferite dimensiuni pentru a crea un efect spectaculos ce captează atenția tuturor.

10. Candy bar

Decorațiuni cu baloane și bomboane

Folosește baloane cu heliu pentru piesele cheie ale pretrecerii tale tematice. Dacă le alegi pe toate de aceeași culoare, vor ieși și mai mult în evidență. Petrecerea ta va fi interesantă și originală dacă adopți acest stil de decorațiuni cu baloane.

11. Decorațiuni cu baloane transparente

Decorațiuni cu baloane transparente cu buline

Dacă ai baloane transparente, le poți adăuga diverse elemente, precum confetiile. Oaspeții tăi vor fi cu siguranță impresionați de multitudinea de culori din baloanele tale.

În mod ideal, baloanele ar trebui să fie complet transparente pentru a se vedea elementele din interior. Baloanele transparente pot include și mesaje, jucării mici din pluș sau cadouri.

12. Forme

Decorațiuni cu baloane în formă de litere

Aceste decorațiuni cu baloane sunt foarte populare deoarece există o gamă largă din care poți alege. Există forme de animale, litere, cifre, inimioare, etc.

13. Decorațiuni cu baloane și materiale textile

Baloane și materiale textile

Baloanele și materialele textile pot crea o atmosferă festivă impresionantă. Dacă folosești această combinație, vei obține rezultate spectaculoase. Prinde benzi de material textil de culoarea dorită de tavan și unește-le în mijloc. Adaugă baloane în culori asortate materialelor textile.

14. Curcubeu

Baloane tip curcubeu

Această decorațiune utilizează baloane lungi în culorile curcubeului și baloane albe tip nori. Este o idee originală și distractivă, plină de culoare.

15. Coloane

Baloane tip coloane

Caută baloane în culorile preferate și creează coloane verticale alăturate. Amplasează-le în locuri strategice, acolo unde pot capta atenția tuturor celor din jur.

16. Decorațiuni cu baloane tematice

Baloane pentru copii

Decorează încăperea cu baloane ce înfățișează personajele preferate ale celui mic. Există opțiuni clasice ce au captat interesul copiilor timp de generații întregi.

Un mod interesant de a le integra în tematica petrecerii este să folosești baloane ce au forma personajului preferat al copilului tău. Mai sus, este oferit un exemplu de baloane în forma personajelor Disney Mickey Mouse și Minnie.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.