Slăbește cu împachetări corporale cu folie de plastic - Doza de Sănătate
 

Slăbește cu împachetări corporale cu folie de plastic

Deoarece în timpul acestor împachetări se pot acumula multe toxine, pot apărea reacții alergice. Nu vă înfășurați prea strâns în folia de plastic și nu o folosiți mai mult de o oră.
Slăbește cu împachetări corporale cu folie de plastic

Ultima actualizare: 16 decembrie, 2018

Ai auzit până acum de împachetări corporale cu plastic? Oamenii s-au gândit la diferite metode și trucuri pentru a slăbi și a-și modela silueta. Loțiunile de slăbit, procedurile chirurgicale, sucurile, gelurile, injecțiile pentru arderea grăsimilor și masajul sunt doar câteva modalități ce contribuie la eliminarea depozitelor de grăsime.

În afară de metodele enumerate mai sus, există și o modalitate binecunoscută de a crește capacitatea organismului de a arde grăsimi: împachetări cu folie de plastic în jurul corpului pentru creșterea temperaturii în timpul exercițiilor și o slăbire mai rapidă.

Această tehnică se folosește în centrele de înfrumusețare, dar multe femei o aplică și acasă și se bucură de toate beneficiile ei. Acoperirea unor anumite zone ale corpului cu folie de plastic mărește debitul sângelui, cantitatea de transpirație și capacitatea organismului de a elimina toxinele și alte substanțe dăunătoare.

Există câteva modalități de a efectua aceste împachetări cu plastic și câteva trucuri care vă ajută să obțineți rezultate mai bune. În acest articol, vă vom prezenta două metode eficiente care vă vor ajuta să slăbiți, să vă detoxifiați și să reduceți celulita.

Îți recomandăm să citești și:

Masaj pentru a elimina celulita

Împachetări corporale în folie de plastic și miere

Această metodă constă în prepararea unei creme care să sporească efectele acestor împachetări corporale.

Aveți nevoie de:

Indicații

 • Încălziți mierea într-un vas pe aburi. Atunci când este fierbinte, adăugați și celelalte ingrediente și amestecați bine.
 • Cu ajutorul unei pensule, aplicați pasta pe zone precum brațe, coapse și abdomen, apoi acoperiți-le cu o folie de plastic.
 • Acoperiți zona cu un prosop cald și stați întinsă timp de o oră. La final scoateți folia de plastic și îndepărtați pasta cu apă caldă.

Împachetări corporale cu argilă

Împachetări corporale cu argilă albastră

Una dintre cele mai eficiente metode de a combate celulita și de a elimina grăsimile o reprezintă aceste împachetări corporale cu argilă. Vă recomandăm argila albastră, deoarece conține foarte multe microelemente cu impact pozitiv asupra pielii.

Aveți nevoie de:

 • Argilă albastră
 • Apă fierbinte

Indicații

 • Amestecați argila albastră cu apă astfel încât să obțineți o textură cremoasă.
 • Aplicați-o pe zonele cu probleme, acoperiți cu o folie de plastic și apoi cu un prosop cald. Lăsați să acționeze timp de o oră. Pentru cele mai bune rezultate, faceți în acest timp și câteva exerciții fizice.
 • Pentru rezultate vizibile într-un timp scurt, folosiți aceste împachetări de două ori pe săptămână. Rezultatul final va fi o siluetă mai zveltă și reducerea celulitei și a vergeturilor.

Beneficiile acestor două tipuri de împachetări corporale

 • Aceste împachetări corporale cu folie de plastic cresc puterea organismului de a scădea în greutate cu până la un kilogram pe săptămână, mai ales dacă adoptați o dietă adecvată și faceți mișcare.
 • Folia alimentară este ieftină și ușor de procurat.
 • Se pot aplica pe multe părți ale corpului.
 • Aceste împachetări intensifică transpirația, așadar veți arde mai multe calorii.
 • Îmbunătățesc sănătatea pielii, combat celulita și reduc aspectul vergeturilor.
Poți recurge la împachetări corporale pentru a combate celulita

Sfaturi și precauții

Atunci când aplicați aceste împachetări, este important să nu uitați câteva lucruri pentru a evita efectele secundare. Acumularea toxinelor poate provoca o reacție alergică sau infecții cutanate deoarece folia de plastic nu lasă pielea să respire.

Pentru a evita reacțiile neplăcute, țineți cont de următoarele sfaturi:

 • Nu înfășurați folia de plastic prea strâns pentru a evita apariția reacțiilor alergice.
 • Nu o folosiți mai mult de o oră.
 • Îndepărtați-o imediat după ce ați terminat exercițiile fizice.
 • Așteptați câteva minute pentru ca temperatura corpului să scadă înainte de a vă spăla.
 • Apa cu care vă spălați trebuie să fie caldă sau chiar fierbinte.
 • La încheierea tratamentului, ștergeți-vă bine corpul și aplicați o cremă hidratantă.

Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.