Inelul pentru penis: cum să-l folosești corect?
 

Inelul pentru penis: cum să-l folosești corect?

Inelul pentru penis este una dintre cele mai recomandate jucării sexuale. Vă învățăm cum să-l folosiți pentru a prelungi întâlnirile intime!
Inelul pentru penis: cum să-l folosești corect?
Isbelia Esther Farías López

Scris și verificat de filozoful Isbelia Esther Farías López.

Ultima actualizare: 06 aprilie, 2023

Tot mai multe cupluri sunt încurajate să experimenteze în sfera sexuală pentru a căuta plăcerea și a trăi experiențe distractive și satisfăcătoare. Pentru unii, jucăriile sexuale sunt un element care alimentează pasiunea în pat; pentru alții, este o modalitate de a o menține. Pentru cei mai îndrăzneți, constituie o provocare. Inelul pentru penis este una dintre jucăriile erotice care oferă surprize.

Ce este inelul pentru penis?

Este o jucărie sexuală care crește fluxul de sânge în penis. Ceea ce face este să favorizeze curgerea sângelui către penis pentru a asigura o erecție mai durabilă și un act sexual mai lung. De aceea, această jucărie a devenit una dintre preferatele publicului.

Inele mov

Cum se pune inelul pentru penis?

Punerea unui inel pentru penis poate crea confuzie, mai ales celor care sunt începători în utilizarea jucăriilor sexuale. Din fericire, procesul este foarte simplu, deși este important ca penisul să fie semi-erect sau semi-dur.

Țineți penisul cu o mână și glisați inelul la bază, în fața sau în spatele testiculelor. Utilizatorul trebuie să se asigure că jucăria este confortabilă și că nu strânge excesiv, pentru a nu întrerupe actul sexual.

Sfaturi pentru utilizarea în siguranță a inelului pentru penis

Deși inelul este foarte ușor de manipulat, este necesar să cunoașteți câteva trucuri, mai ales când îl folosiți pentru prima dată. Dacă urmați acești pași, vă veți putea bucura de o seară incredibilă pentru amândoi.

1. Durata de utilizare

Este recomandat să nu depășiți 30 de minute de utilizare continuă. Amintiți-vă că provoacă o modificare a fluxului sanguin.

2. Întotdeauna deasupra prezervativului

Prezervativul este pus primul și inelul pentru penis deasupra. Poate credeți că acest lucru este evident, dar multe persoane sunt confuze.

3. Unul sau două inele?

Cei care aleg să folosească doar unul pot plasa inelul la baza penisului, în fața sau în spatele scrotului. Când alegerea este de a experimenta cu două, se așază câte unul pe fiecare parte.

Important este ca senzația să fie naturală. Este o experiență de care se vor bucura ambii parteneri, așa că nu vă faceți griji.

4. Mai bine cu lubrifiant

Pentru a evita rănile sau disconfortul, se recomandă utilizarea de lubrifianți pe bază de apă.

5. Retragerea la momentul potrivit

Există două secrete care țin de folosirea inelului pentru penis. Unul are de-a face cu durata de utilizare, care nu trebuie să sară de 30 de minute. Al doilea este direct legat de ejaculare. Inelul trebuie îndepărtat înainte de a ajunge la orgasm.

Cum se alege inelul ideal pentru penis?

Inelul pentru penis

Pe piață, veți găsi o mare varietate de inele pentru penis, așa că este posibil să aveți îndoieli cu privire la modelul potrivit. Cel mai bine este să cumpărați unul de dimensiunea corectă, care să nu strângă, deoarece acest lucru ar putea provoca răni. Prin urmare, este necesar să știți care sunt măsurătorile reale ale penisului erect.

Dacă nu cunoașteți dimensiunea exactă a penisului, alegeți un model realizat din materiale mai elastice. Poate fi silicon, cauciuc sau gelatină. Inelul poate fi folosit până când siliconul începe să se deterioreze.

Există unele inele care sunt vibratoare. Au aceeași funcție la bărbați, dar oferă un beneficiu suplimentar femeilor, deoarece stimulează clitorisul. Ele au chiar și o baterie de rezervă.

Concepții greșite despre inelul pentru penis

Există mituri legate de utilizarea inelelor pentru penis.

  • Sunt pentru persoanele în vârstă. Nu este adevărat. Aceste jucării pot fi folosite de bărbați de toate vârstele.
  • Măresc dimensiunea penisului. Ceea ce se întâmplă de fapt este că, pe măsură ce fluxul sanguin crește, penisul capătă un aspect mai gros.

Considerații suplimentare pentru utilizarea acestor inele

Bărbații cu probleme de circulație sau de inimă ar trebui să se abțină de la utilizarea acestor jucării sexuale. Nu se recomandă expunerea organismului la un factor extern care îi modifică funcționarea. În orice caz, cel mai bine este să consultați un medic cu privire la utilizarea inelelor.

Inelul pentru penis nu trebuie folosit când luați pastile pentru a menține erecția. Combinația poate avea efecte contraproductive, generând o erecție de lungă durată și dureroasă.

De asemenea, cei cu prea mult păr pubian ar trebui să se epileze înainte de a folosi articolul. Dacă vă plac aceste accesorii, puteți schimba culorile sau modelele.

În mod similar, inelul nu trebuie utilizat simultan cu drogurile recreative. Efectele secundare ale acestora, cum ar fi creșterea tensiunii arteriale și a ritmului cardiac, nu sunt compatibile cu această jucărie sexuală pentru bărbați. Persoanele cu diabet trebuie să consulte un specialist cu privire la posibila utilizare.

O jucărie sexuală sigură și satisfăcătoare

După cum puteți vedea, inelul pentru penis este o jucărie sigură, ușor de folosit și care garantează satisfacție sexuală pentru ambii parteneri (atunci când este folosit corect). Urmând sfaturile menționate în acest articol, nu veți avea de ce să vă faceți griji. Așadar, încercați această jucărie sexuală îndrăzneață!


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


  • Felitti, Karina. (2016). Juegos y juguetes para la liberación sexual femenina. Apuntes de investigación del CECYP, (28) Recuperado en 22 de enero de 2019, de http://www.scielo.org.ar/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1851-98142016000200009&lng=es&tlng=es.
  • González Malagón, Jesús Ezequiel. (2011). Estrangulación de la raíz del pene. Presentación de caso. Revista de Ciencias Médicas de Pinar del Río15(1), 198-205. Recuperado en 22 de enero de 2019, de http://scielo.sld.cu/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1561-31942011000100017&lng=es&tlng=es.
  • Kilmann, P. R., & Auerbach, R. Treatments of premature ejaculation and psychogenic impotence: A critical review of the literature. Archives of Sexual Behavior. 1979; 8(1): 81-100.
  • Rodríguez Gómez, I., Álvarez Castelo, L., Rodríguez-Rivera García, J., Chantada Abal, V., López García, D., & González Martín, M.. (2007). Atrapamiento peneano por anillos metálicos. Archivos Españoles de Urología (Ed. impresa)60(9), 1144-1145. Recuperado en 22 de enero de 2019, de http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06142007000900020&lng=es&tlng=es.
  • Shridharani, A. N., & Brant, W. O. The treatment of erectile dysfunction in patients with neurogenic disease. Translational andrology and urology. 2016; 5(1): 88.
  • Stein MJ, Lin H, Wang R. New advances in erectile technology. Therapeutic Advances in Urology. 2014.
  • Forrester, Mathias. (2022). Penis Ring Injuries Treated at Emergency Departments. Journal of Sex & Marital Therapy. Disponible en: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33734034/

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.