7 sfaturi pentru a obține un orgasm intens la bărbați
 

7 sfaturi pentru a obține un orgasm intens la bărbați

Orgasmul bărbaților este diferit de cel al femeilor. În acest sens, există câteva trucuri pentru ca bărbații să explodeze de plăcere.
7 sfaturi pentru a obține un orgasm intens la bărbați

Ultima actualizare: 25 mai, 2022

Preludiul poate fi de mare ajutor în obținerea unui orgasm intens atât la bărbați, cât și la femei. Există diverse tehnici pe care le poți pune în practică pentru a atinge rapid punctul culminant. Desigur, ideea este ca amândoi să vă distrați în timp ce explorați diferite moduri de a fi intimi.

7 sfaturi pentru a obține un orgasm intens la bărbați

Pentru unii oameni, prelungirea plăcerii masculine poate fi o provocare în timpul preludiului. Este nevoie de puțină concentrare și de tactici potrivite pentru a face scânteia să se aprindă din nou și din nou și să crească entuziasmul.

Dacă vrei ca partenerul tău să se bucure mai mult de sex, aruncă o privire la următoarele sfaturi pentru a obține un orgasm intens la bărbați.

1. „Uită-te, dar nu atinge”

Bărbat în pat
Cu puțin preludiu și puțină stimulare vizuală, un bărbat poate atinge un orgasm intens.

Excitația masculină este foarte vizuală, spre deosebire de excitația feminină, care este mai mult auditivă și fizică. Asta înseamnă că, dacă faci o mișcare senzuală și sugestivă, dar nu-l lași să se apropie de tine, îi vei spori fanteziile și îi vei crea așteptări mai mari.

De exemplu, o opțiune este să faci striptease în fața lui, dându-ți hainele jos foarte încet în ritmul muzicii. Ai opțiunea să-l surprinzi cu lenjerie provocatoare. În orice caz, ideea este că te vede și nu te poate atinge.

2. Amânarea ejaculării

O altă tehnică pentru un orgasm „de calitate” la bărbați este amânarea momentului ejaculării. Acordă atenție modificărilor de respirație și ritm cardiac. Dacă sunt mai accelerate, în câteva minute partenerul va ajunge la punctul culminant.

De asemenea, vei observa că mușchii pelvisului sunt mai contractați. Când se întâmplă acest lucru, o strategie este să-ți schimbi poziția și să preiei controlul asupra situației.

De exemplu, poți pune degetul mare pe gland și mâna pe baza penisului. Strânge ușor câteva secunde, decomprimă și repetă. Acest lucru îl va încânta și îl va face să aibă un orgasm mai profund.

Atunci când un bărbat este pe cale să ajungă la punctul culminant, tot sângele se acumulează în pelvis și penis. Cu stimuli precum cei indicați, vei reține fluxul sanguin și vei face ca tensiunea să continue să crească.

3. Descoperă „punctul”

Așa cum femeile au faimosul „punct G”, și bărbații au o zonă mai erogenă decât restul. Unde este localizată? În interiorul rectului, spre vezica urinară. Da, este prostata. Poate fi stimulată din exterior, lucru care le va plăcea foarte mult. Mulți bărbați susțin că orgasmul de prostată este mult mai intens și mai plăcut decât cel tradițional și că poate dura mai mult.

Apasă, linge sau să mângâie zona de sub testicule până la anus. Există mai multe terminații nervoase acolo, așa că vei provoca orgasme „explozive” și incontrolabile.

4. Elemente suplimentare

Masajele pot deveni super erotice. În plus, folosind creme, uleiuri sau geluri cu efect de încălzire, senzațiile vor fi și mai intense.

De asemenea, ai posibilitatea de a folosi jucării sexuale, precum inele care sunt plasate la baza penisului și care mențin erecția mai mult timp.

5. Poziții mai interesante

Orgasmul la bărbați este atins din orice poziție sexuală. Cu toate acestea, în unele poziții, orgasmul este întârziat.

Poți să stei deasupra cu spatele și să te miști în direcții diferite. De asemenea, poți practica celebra postură „capră” sau „dragon”. Sexul masculin se bucură de penetrările profunde, precum cele care au loc în picioare sau sub duș.

O altă variantă este adoptarea formei de „V”, în care femeia stă întinsă pe spate cu picioarele ridicate și deschise de parcă ar fi un „V”.

6. Stimularea a două zone în același timp

Orgasm intens la bărbați

 

În timp ce mângâi penisul, sărută-l. Aspiră cu atenție testiculele folosind gura și limba. Bărbaților le place pentru că îi face să experimenteze senzații foarte intense. De asemenea, poți apăsa ușor testiculele chiar înainte de climax. Acest lucru va crește semnificativ plăcerea.

Pentru unii, această tehnică este enervantă sau jenantă. Din acest motiv, este esențial să comunici și să știi ce gândește sau simte partenerul.

7. Stimulare și după orgasm

Pentru a obține un orgasm mai intens la bărbați, este important să încerci să prelungești senzațiile. Pentru a face acest lucru, stimularea poate fi continuată odată ce au avut loc orgasmul și ejacularea. Mișcările trebuie să fie delicate, deoarece penisul este foarte sensibil.

Ce vei încerca pentru un orgasm intens la bărbați?

După cum poți vedea, există mai multe strategii prin care poți ajuta un bărbat să atingă un orgasm intens. Ține cont de rezultate pentru a ști ce ar trebui să repeți în viitor, ce este mai bine să lași doar pentru anumite ocazii și ce nu i-a plăcut partenerului.

Dacă vrei să inovezi și să sporești plăcerea partenerului, amintește-ți aceste tehnici interesante și îndrăznește să-l surprinzi în pat. Nu uita să-i spui ce vrei să-ți facă!


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.