5 tipuri de preludiu care incintă partenerul
 

5 tipuri de preludiu care incintă partenerul

Descoperă cele mai recomandate jocuri erotice pentru a te bucura de relațiile sexuale cu o intensitate mai mare. Nu rata aceste forme de preludiu incitante!
5 tipuri de preludiu care incintă partenerul
Isbelia Esther Farías López

Scris și verificat de filozoful Isbelia Esther Farías López.

Ultima actualizare: 26 mai, 2022

Încrederea și disponibilitatea cuplului sunt esențiale pentru ca preludiul să facă parte din relația intimă. Dacă simți că s-a instalat rutina, nimic mai bun decât o mică inovație de natură sexuală. Descoperă 5 tipuri de preludiu care incintă partenerul!

Există mai multe moduri de a te simți bine înainte de a ajunge la actul sexual. Trebuie doar să creezi un mediu potrivit, să lași deoparte prejudecățile și să te simți confortabil. Implementarea acestor jocuri va crește entuziasmul și erotismul.

Beneficiile preludiului sexual

De prea multe ori uităm că o relație sexuală nu se reduce la actul în sine. De fapt, pentru majoritatea oamenilor (în special femeile) preludiul înainte de sex este esențial pentru o experiență plăcută. Aceste schimburi erotice oferă o serie de beneficii pe care nu ar trebui să le subestimăm:

 • Permit includerea varietății și a distracției în întâlnirile sexuale.
 • Cresc dorința ambilor membri ai cuplului. Această fază inițială a ciclului de răspuns sexual uman este esențială pentru o experiență plăcută.
 • Sporesc excitația sexuală, favorizând lubrifierea vaginală și crescând intensitatea orgasmelor.
 • Sunt ideale pentru a crea o mai mare intimitate și pentru a promova comunicarea și încrederea.

Timpul care trebuie dedicat preludiului este variabil. Totul depinde de gusturile și preferințele celor implicați. În orice caz, nu le trece cu vederea și ține cont de următoarele sugestii pentru ca întâlnirile tale să fie de neuitat!

5 tipuri de preludiu care incintă partenerul

Din cauza grabei și stresului zilnic, pasiunea scade. Cu toate acestea, poți alege originalitatea și risca să încerci lucruri noi. Desigur, ține cont de preferințele sexuale ale partenerului tău.

Femeie care își mușcă buza

1. Chat erotic

Telefonul și rețelele de socializare pot fi un instrument excelent pentru a excita și a seduce partenerul. De fapt, sexting-ul este una dintre cele mai folosite practici pentru încălzirea atmosferei.

Nimic mai bun decât cuvintele pentru a alimenta dorința. Iată câteva exemple pe care le poți folosi pentru a flirta cu partenerul tău:

 • Eu beau cafea fierbinte ca mine.
 • Te doresc.
 • Mi-ar plăcea să mă iei și să-mi faci toate acele lucruri care știi că îmi plac.
 • Vreau să-ți simt pielea.
 • Mi-am uitat lenjeria acasă.
 • Mă ating și mă excit gândindu-mă că mâinile tale fac asta.
 • Ne vedem mai târziu. Azi o să te termin.

2. Masaj erotic

Un masaj este întotdeauna binevenit. Îți recomandăm să creezi un mediu adecvat. Pentru a face acest lucru, ia în considerare următoarele aspecte:

 • Lumină slabă
 • Parfum
 • Muzică
 • Ulei pentru efectuarea masajului, care poate fi aromatizat. Există uleiuri specifice pentru preludiu.

Începe prin a-ți dezbrăca încet partenerul și masează-l cu mâinile unse pe tot corpul. În timp ce treci cu mâinile peste tot, vorbește-i despre ceea ce te excită cel mai mult. Insistă asupra zonelor erogene.

3. Sărutări umede

Sărutul activează multe substanțe din creier, în special dopamina, neurotransmițătorul responsabil de plăcere. În plus, s-a descoperit că sărutul partenerului ajută la reducerea cortizolului și a stresului și la creșterea satisfacției. Pentru a oferi sărutări, ține cont de aceste recomandări:

 • Umezește-ți ușor buzele cu limba.
 • Folosește respirația pentru a garanta plăcerea momentului.
 • Începe cu un sărut blând și treci la un ritm mai intens.
 • Joacă-te cu limba în gura lui.
 • Alternează linsul erotic și ciupitul buzelor.

3. Jocuri

Jocul stăpân-supus este foarte incitant. Stimulează creativitatea, crește dorința și oferă varietate relației intime.

Creează o atmosferă plăcută și senzuală cu o lumină slabă. „Imobilizează-ți” partenerul, legându-i mâinile și picioarele. În plus, îl poți lega la ochi pentru a-i crește și mai mult dorința.

Cel legat trebuie să se lase atins și să se bucure de moment. Celălalt partener va domina situația. Poți purta un costum pentru a intra în rolul dorit.

Desigur, dacă partenerul tău se simte inconfortabil, este mai bine să nu continui. Nu toată lumea se poate bucura de acest tip de joc.

5. Striptease

Un alt preludiu interesant este striptease-ul. Folosește parfumul preferat și aplică-ți un ulei pe corp pentru a face pielea să strălucească. Alege o lenjerie erotică. Scoate-ți hainele foarte încet, făcând mișcări lente și senzuale în ritmul muzicii, în timp ce te uiți la partener.

Femeie ce cunoaște tipuri de preludiu adorate de bărbați

Cele de mai sus sunt doar câteva propuneri. Limita este imaginația ta. Folosirea jucăriilor erotice, îndeplinirea fanteziilor, o baie senzuală în cuplu sau masturbarea în fața celuilalt sunt alte opțiuni distractive. Cheia este varietate pentru a scăpa de rutină.

Tipuri de preludiu: concluzie

Amintește-ți că ar trebui să faci doar ceea ce te face să te simți confortabil. Nu face nimic sub presiune sau pentru că crezi că, dacă nu o faci, cealaltă persoană s-ar putea răzbuna. Sexul este o activitate în doi și, prin urmare, amândoi aveți dreptul să vă bucurați de el. Discută mai întâi cu partenerul și nu ezita să-ți exprimi preferințele.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.