4 motive pentru care femeilor le place să fie lovite în pat
 

4 motive pentru care femeilor le place să fie lovite în pat

Ca și preludiul, acțiunile în timpul sexului sunt foarte importante. Fără să apelezi la sadomasochism, ai putea include niște „lovituri” îndrăznețe în timpul sexului pentru a crește nivelul de excitare.
4 motive pentru care femeilor le place să fie lovite în pat
Isbelia Esther Farías López

Scris și verificat de filozoful Isbelia Esther Farías López.

Ultima actualizare: 26 mai, 2022

Lovitura a devenit un act de care multe cupluri se bucură în privat. Nu este o formă de agresivitate, ci fac parte dintr-un joc care poate ajuta la creșterea dorinței și, în același timp, la generarea plăcerii. Descoperă 4 motive pentru care femeilor le place să fie lovite în pat!

Deși poate fi ciudat pentru mulți, există femei care cer să primească palme în pat pentru a deveni mai excitate. În general, spun cum și în ce moment le place să fie lovite. Departe de a provoca durere, acest tip de contact le permite să se bucure de sex.

4 motive pentru care femeilor le place să fie lovite în pat

Lovitura în pat nu face parte dintr-o pedeapsă, ci dintr-o practică sexuală care poate aduce mare plăcere. Când auzim de „spanking”, este normal să ne gândim la pedeapsa fizică. Dar nu este vorba despre asta, ci mai degrabă despre un joc pentru adulți care este plăcut pentru femei din mai multe motive.

1. Reacție organică

În timpul sexului, creierul produce endorfine, neurotransmițători responsabili de generarea unor sentimente de bine. Lovitura activează un efect analgezic specific endorfinelor, care este descris, de exemplu, într-un studiu din 1992 publicat în Journal of Neurology, Neurosurgery & Psychiatry. Rezultatul? Reducerea durerii și creșterea excitației.

2. Sensibilitatea zonei

Femeie cu fese ferme

 

Fesele sunt situate la marginea coloanei vertebrale, unde se găsesc mulți dintre receptorii nervoși, așa cum se detaliază în această publicație de specialitate . Din acest motiv, a primi o lovitură pe fese este foarte plăcut, spre deosebire de ceea ce se întâmplă în alte părți ale corpului.

3. Lovitura și contextul cultural

Cultura și societatea influențează și factorul sexual, așa cum se explică într-o teză prezentată la Universitatea din Granada (p. 19). Spanking-ul este un act care se practică de ceva timp. Cu toate acestea, pe măsură ce tot mai mulți oameni fac asta, dorința de a încerca crește.

4. Relația dintre plăcere și pedeapsă

Simplul fapt că știm că lovitura este legată de pedeapsă și că apare brusc într-o situație de plăcere este incitant. Pentru că se află într-o relație bazată pe încredere, consensuală, femeilor le place să predea puterea partenerului și experimentează sentimentul că există o oarecare „dominanță” asupra lor în acest moment.

Și bărbaților le place spanking-ul!

Bărbații sunt principalii factori grație cărora spanking-ul face parte din relații. Le place pentru că își reafirmă latura masculină; este un mod instinctiv de a-și „marca teritoriul”. Le place să simtă carnea partenerului sub palma lor, deoarece fesele sunt aproape de vagin.

În timpul sexului, este plăcut să dăruiești ți să primești. Bărbații sunt entuziasmați când simt că corpul partenerului se mișcă atunci când primesc o palmă. Spanking-ul crește ritmul cardiac, ceea ce încurajează circulația sângelui și facilitează erecția.

Femeilor le place să fie lovite în pat

A da și a primi o palmă în pat

E amuzantă ideea că o palmă poate fi considerată erotică, dar este adevărat. Dacă vrei să experimentezi una dintre aceste „atingeri”, îți sugerăm să urmezi acești pași:

  • Preia conducerea și roagă-ți partenerul să te mângâie pe pat. Funcționează bine în relațiile cu o bună comunicare.
  • Vorbiți despre gusturile fiecăruia.
  • Fă-i un masaj  sau cere-i să-ți facă ție unul, folosind un ulei special. Acest lucru va face minuni mai târziu, când veți începe să încorporați palme în jocul sexual.
  • Palmele în sex nu țin cont de gen, ci le puteți folosi reciproc. Totul este o chestiune de gust. Atât timp cât voi doi sunteți de acord, merită să experimentați.

Simte palma…

Lovitura este interzisă ca formă de pedeapsă corporală. Totuși, printre adulți, în intimitate și în timpul actului sexual, conotația este diferită: constituie o formă de plăcere.

Sexul este un fenomen deosebit care merită studiat pentru a-l înțelege. În acest articol, am aflat patru motive pentru care femeilor le place să fie lovite în timpul sexului. Așadar, pregătește-ți fesierii, relaxează-te și bucură-te de o lovitură sănătoasă!


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.