Ce este golden shower?
 

Ce este golden shower?

Golden shower este o expresie metaforică folosită pentru a vorbi despre o parafilie sexuală asociată cu urina. Deși nu este o practică pentru oricine, are adepții săi.
Ce este golden shower?
Isbelia Esther Farías López

Scris și verificat de filozoful Isbelia Esther Farías López.

Ultima actualizare: 26 mai, 2022

Golden shower este expresia colocvială a ceea ce este cunoscut sub numele de „urofilie”. Este un fetiș sexual care, necunoscut multor oameni, este ceva obișnuit și plăcut pentru mulți alții.

În relațiile intime, există sute de poziții și fantezii în care sunt provocate diferite senzații. Unii se entuziasmează cu sărutări sau cu alte tipuri de jocuri. Alții prefera elemente alternative, precum urina în acest caz.

Poate că această practică poate părea o nebunie, dar trebuie să mergem puțin mai departe pentru a înțelege de ce există oameni care îndrăznesc să o încorporeze în viața lor sexuală.

Ce este golden shower?

După cum am subliniat, acest termen reprezintă un mod poetic de a numi urofilia. Aceasta este o parafilie. Persoana în cauză obține plăcere urinând sau lăsând partenerul să urineze pe ea. Este mai frecventă la cuplurile care practică sexul sadomasochist, deși nu se limitează la acestea.

Baza este jocul de rol. Unul dintre cei doi membri are un rol dominant, iar celălalt o poziție de supunere.

Golden shower este interpretat ca un act de eliberare cu care să-ți satisfaci dorința erotică și să ajungi la punctul culminant. Această rutină adaugă întâlnirilor sexuale acea senzație plăcută pe care o ai atunci când urinezi după ce te abții mult timp.

Unde să exersezi golden shower?

Persoanele care au printre preferințe golden shower se simt excitate când văd urină. Unele sunt atrase chiar și de cei care îndrăznesc să o savureze.

În orice caz, este important să alegi locul în care să o faci corect, deoarece actul în sine este umed. Cei mai puțin îndrăzneți aleg să o facă la duș sau la piscină. În acest fel, lichidul este curățat imediat.

Alții preferă să o facă pe podea sau pe suprafețe ușor de spălat și uscat. Unii nu rezistă dorințelor momentului și o fac oriunde s-ar afla.

Ploș de aur la duș.

Este de menționat faptul că patul sau mobilierul se pot deteriora dacă sunt supuse periodic la acest lichid fără îngrijire prealabilă.

În plus, aroma emanată de urină pătrunde în camere, lucru deloc confortabil. Provocarea este să știi să echilibrezi bunul gust cu anumite plăceri intime. Deși nimic nu este interzis, nu este plăcut când cei din jur sunt afectați de alegerile tale sexuale.

Riscurile tehnicii golden shower

Bolile cu transmitere sexuală nu se răspândesc prin urină, așa că nu există un pericol important. Cu toate acestea, există șansa de a fi expus la bacterii, cu atât mai mult dacă actul implică înghițirea urinei.

În plus, există riscul de a contracta diferite tipuri de hepatită (infecție hepatică), așa cum a avertizat un studiu condus de un grup de oameni de știință de la Institutul Național pentru Controlul Alimentelor și Medicamentelor din Beijing (China).

Ce este de reținut cu privire la golden shower?

Ca în toate relațiile sexuale, consensul este pe primul loc. Prin urmare, este esențial ca ambii parteneri să fie complet convinși de ceea ce doresc să facă. În rest, este de preferat sa optezi și pentru alte jocuri, posturi sau inovații.

Să ne amintim că unul dintre scopurile prioritare ale sexului este să te bucuri și să te conectezi cu partenerul tău. Prin urmare, dacă vrei ca intimitatea să fie o experiență pozitivă și intensă, aventura va consta în căutarea și satisfacerea acelor preocupări și dorințe comune.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.