10 modele de unghii nude pentru un aspect elegant
 

10 modele de unghii nude pentru un aspect elegant

Unghiile nude evidențiază nuanța pielii, urmărind naturalețea si rafinamentul. Alegeți modelul nude preferat pentru următoarea întâlnire cu manichiurista!
10 modele de unghii nude pentru un aspect elegant

Ultima actualizare: 29 octombrie, 2023

Unghiile în stil nude sunt foarte elegante. Această tendință folosește culori neutre pentru a evidenția nuanța pielii. Maro deschis, ciocolată, șampanie, bej, ocru, gri… toate aceste nuanțe sunt perfecte pentru diverse modele de unghii nude elegante.

Unghiile nude sunt o opțiune versatilă, deoarece pot fi purtate cu orice ținută, fie într-o manichiură simplă, fie combinate cu alte modele și decorațiuni.

Unghiile nude

La începutul secolului al XX-lea, lacul roz pal și lacul transparent au devenit foarte populare. Mai târziu, gusturile s-au îndreptat către culorile roșu, negru, argintiu și auriu. În anul 1980, stilul franțuzesc a cucerit întreaga lume. Apoi au apărut și alte tehnici, precum pictura manuală, marmorarea, aerografia, gelul și unghiile 3D.

Manichiura nude folosește culori neutre, asemănătoare pielii, pentru a obține un aspect natural și discret, oferind eleganță și rafinament mâinilor.

10 modele de unghii nude pentru un aspect elegant

Mai jos, vă vom prezenta modele de unghii nude care sunt în tendințe. O ojă crem, un ton delicat roz sau un bej versatil… veți arăta sofisticat și veți pune în valoare frumusețea unghiilor.

1. Unghii nude cu model floral

Stil floral nude

Puteți folosi acest model pe toate unghiile sau doar pe unele dintre ele. Aceste unghii sunt elegante si feminine. Aplicați o bază nude și decorați-o cu flori, deoarece adaugă o notă naturală datorită petalelor și frunzelor.

2. Unghii nude cu model geometric

Stilul nud geometric

Liniile, triunghiurile sau pătratele adaugă o notă modernă plină de expresie artistică. Benzile adezive conturează foarte bine formele.

3. Unghii nude cu strasuri

Modele de unghii nude cu Swarovski

Aplicați strasuri la bază, în centrul sau pe vârful unghiilor. Cristalele și pietrele mici sunt obiecte care vă pot înfrumuseța stilul personal.

4. Unghii nude cu aspect metalic

Stil nude metalic

O atingere metalică va face diferența. Alegeți tonuri argintii, aurii sau cupru pentru a desena detalii. Modelele cu efect de oglindă generează o strălucire intensă.

5. Unghii nude în stil franțuzesc

Modele de unghii nude french

Designul franțuzesc este popular pentru aceste nuanțe. Folosiți o ojă deschisa ca bază și o nuanță mai închisă la vârf. Pentru a spori contrastul cromatic, combinați diverse nuanțe puternice pe vârfurile unghiilor.

6. Unghii nude în stil ombre

Unghii nude cu stil ombré

Creați o tranziție lină între nuanțe apropiate. Puteți alege orice nuanță de pe paleta de culori.

7. Unghii nude cu buline colorate

Unghii nude cu puncte

Pe oja nude folosită ca bază, desenați buline de diferite nuanțe. Tonurile pot fi calde și reci.

8. Unghii nude cu sclipici

Modele de unghii nude cu sclipici

Pentru un aspect strălucitor și îndrăzneț, alegeți un lac nude ca bază și adăugați sclipici sau modele decorative adezive.

9. Unghii nude marmorate

Stil nude marmorat

Acest stil de unghii nude creează un efect asemănător marmurei. Lacul care creează modelul este alb sau gri deschis. La final, se aplică un gel care sigilează modelul.

10. Unghii nude lucioase

Unghii nude strălucitoare

Acest stil de manichiură face ca unghiile să semene cu luciul de buze. Aspectul final este frapant.

Mai multe modele de unghii nude la modă

Dacă ai un stil mai elegant sau glamour, aruncă o privire la modelele nude de mai jos!

Amestec elegant de culori neutre

Modele de unghii nude artistice

Nude pastelat

Unghii nude pastel

Auriu nude

Modele de unghii nude aurii

Nude sidefat

Modele de unghii nude sidefate

Negru și nude

Modele de unghii nude cu inimioare

Când să purtați unghiile nude?

Unghiile nude sunt o alegere sigură în orice moment. Această manichiură este potrivită pentru unghiile scurte sau lungi, deoarece se armonizează cu diverse accesorii, precum inelele și brățările. Alegeți acest stil pentru:

  • Evenimente formale: Aceste modele sunt o opțiune excelentă pentru nunți, gale sau cocktailuri, atât în timpul zilei, cât și seara.
  • Muncă: Unghiile nude sunt perfecte pentru un stil conservator, pentru că sunt subtile. Fac o impresie bună la un interviu de angajare, oferind o imagine elegantă și îngrijită.
  • Evenimente informale: Unghiile nude sunt potrivite pentru diverse tipuri de îmbrăcăminte. Această manichiură vă va însoți la ieșirile cu prietenii sau la întâlniri romantice.
  • Activități zilnice: Unghiile nude se potrivesc cu îmbrăcămintea sport. Sunt ideale la școală sau în alte împrejurări obișnuite.

Stil versatil

Modelele de unghii nude sunt perfecte pentru botezuri, petreceri, nunți și evenimente casual. Sunt foarte versatile și elegante datorită tonurilor și contrastelor care se combină perfect cu diferite accesorii. Puteți crea propriul design inspirat din varietatea de modele de mai sus. Mâinile noastre merită cea mai bună îngrijire!


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.