Cântecul lui Gustavo Cerati pentru soția sa: Te llevo para que me lleves
 

Cântecul lui Gustavo Cerati pentru soția sa: Te llevo para que me lleves

Cecilia a marcat definitiv viața cântărețului. El i-a dedicat o melodie superbă. Descoperiți povestea!
Cântecul lui Gustavo Cerati pentru soția sa: Te llevo para que me lleves

Ultima actualizare: 07 mai, 2023

De-a lungul anilor, muzica a fost legată de sentimentele și poveștile de viață ale oamenilor. Mulți cântăreți au fost inspirați de cei dragi pentru a crea melodii frumoase. Gustavo Cerati a compus o melodie superbă pentru soția sa.

Legătura dintre Gustavo Cerati și Cecilia Amenábar, femeia pentru care a scris un cântec

Gustavo a cunoscut-o pe Cecilia Amenábar, un fost model chilian, la o conferință de presă. Au avut o interacțiune plăcută. Din acest motiv, au făcut schimb de numere de telefon pentru a păstra legătura. Interesul amoros a apărut atunci când artistul a visat-o. Așa a luat decizia s-o sune. Dar nu a fost atât de ușor. Persoana care a răspuns la telefon era femeia care avea grijă de casa Ceciliei. Aceasta i-a spus că Cecilia s-a mutat în alt apartament.

Cu toate acestea, acea doamnă a fost de acord să-i dicteze noul număr al Ceciliei și artistul l-a notat cu mare atenție. A reușit să contacteze femeia pe care o căuta și în mijlocul apelului a cerut-o de soție. Așa și-au început relația.

Ca produs al relației frumoase de câțiva ani, au primit vestea că vor fi părinți. În consecință, Gustavo Cerati a decis să se mute în Santiago — locul în care locuia Cecilia — pentru a fi alături tot timpul de iubita lui și de copilul lor. Cei doi s-au căsătorit.

Cum s-a născut proiectul „Te llevo para que me lleves”?

Gustavo și Cecilia au fost mereu nedespărțiți. După cum a declarat femeia în fața presei, s-au dus unul pe altul la munte, la mare și în multe alte locuri. În plus, tot timpul au petrecut cântând și dansând în mijlocul străzii.

Cerati era în turneu în Venezuela și avea o zi liberă. A profitat de ocazie pentru a-și face un plan interesant împreună cu soția sa. Aceștia au mers într-un parc de distracții. Așa a apărut sintagma „Te llevo para que me lleves”. La întoarcerea la hotel, renumitul artist a deschis caietul și a început să scrie o melodie care conținea această expresie.

Gustavo Cerati și soția

Detalii suplimentare despre melodie

Piesa a fost lansată în anul 1993. A devenit o piatră de hotar în cariera lui Gustavo Cerati. Este primul single pe care l-a înregistrat pentru Yellow Love, primul său album ca solist.

Acest proiect a fost dedicat relației cu Cecilia Amenábar. Femeia apare în clipul video însărcinată, iar bătăile inimii bebelușului fac parte din melodie. În plus, ea a cântat câteva versuri. Deși cuplul nu a fost împreună până la sfârșitul zilelor lui Cerati, acest proiect arată că cei doi s-au iubit din inimă.

Pe lângă Benito și Lisa, cei doi copii pe care i-au avut, acest cântec este o moștenire importantă a relației celor doi. Aici vă puteți bucura de admirabila producție muzicală a lui Gustavo Cerati:


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.