Care sunt tendințele în machiaj în acest sezon?
 

Care sunt tendințele în machiaj în acest sezon?

Aruncați o privire la aceste tendințe de machiaj de toamnă și iarnă și vedeți ce vi se potrivește pentru a avea un look mereu la modă!
Care sunt tendințele în machiaj în acest sezon?

Ultima actualizare: 04 februarie, 2023

Tendințele în machiaj în acest sezon cuprind idei și modele pentru toate gusturile. Indiferent dacă doriți ca nuanțele să iasă în evidență sau preferați naturalețea pielii, veți găsi cu siguranță ceva care să vă placă. Scopul nu este acela de a urma un tipar, ci de a vă pune în evidență trăsăturile.

Ideea este să vă simțiți bine, profitând în același timp de beneficiile cosmeticelor. Deci, cum puteți avea un machiaj la modă? Ce culori ar trebui să alegeți? Vă vom spune în acest articol!

Care sunt tendințele în machiaj în acest sezon?

Moda poate fi trecătoare sau nu, în funcție de schimbările prin care trece societatea. Prin campanii de publicitate, prezentări de modă și rețele sociale, tot ce ține de modă, inclusiv machiajul, este promovat în fiecare sezon. Tendințele din acest sezon încurajează amestecarea organicului cu originalul.

Moda din acest sezon se concentrează pe trăsăturile naturale. Puteți folosi culori puternice, dar tenul trebuie să pară nude. La urma urmei, tenul este o parte unică a personalității!

1. Echilibru între texturile mate și cele sclipitoare

Aspectul mat cu o strălucire subtilă este la modă. Pentru aceasta sunt importante fondurile de ten, cremele BB și pudrele iluminatoare. De asemenea, este esențial să selectați pigmenții potriviți în funcție de ten. Fondurile de ten neutre se potrivesc tuturor. Cele aurii sau galbene se potrivesc tenurilor măslinii. Cele roz corespund tonurilor reci. Pentru a afla ce vi se potrivește, testați nuanțele pe gât.

2. Smokey eyes combinat cu roz

Machiajul acestui sezon nu exclude această tehnică! Noul trend îmbină două culori. Aplicați-le pe cele mai deschise în zona șanțului lacrimal pentru a ilumina privirea.

Combinarea negrului cu tonuri de roz sau bleu este o mișcare îndrăzneață. Puteți alege și tonuri metalice pentru a ieși din tipare, mai ales dacă urmează să participați la un eveniment special.

Fată cu machiaj de sezon
Rozul este una dintre culorile la modă pentru ochi în acest sezon.

3. Sprâncene „ciufulite”

Machiajul acestui sezon permite afișarea sprâncenelor naturale. Liniile drepte nu mai sunt folosite. Firele de păr sunt ciufulite și foarte naturale. Machiajul sprâncenelor cu săpun este ideal pentru a spori efectul natural.

4. Maro și auriu

Căldura maroului este o alternativă de sezon. Cu auriu, puteți ilumina fardurile de pleoape. Aceste nuanțe se îmbină armonios.

5. Buze roșii și roz intens

Direct din trecut, revine intensitatea buzelor roșii ( mate sau lucioase). În prezentările de modă apar fețe luminate, cu umbre adânci, gene voluminoase și buze roșii.

În ceea ce privește rozul intens, acesta se potrivește cu tenurile neutre. De fapt, această culoare este ideală și pentru ochi.

Alegeți rujuri în nuanțe intense cu rezistență îndelungată, pentru a scăpa de nevoia de a retușa periodic machiajul.

6. Conturul ochilor

Deși conturul negru tradițional va fi întotdeauna o alternativă sigură, în acest sezon alegeți culori metalice și neon.

Ochii de sirenă și conturul grafic al ochilor sunt la modă. Dacă nu vă pricepeți , folosiți un creion de ochi în loc de tuș lichid pentru a obține aspectul perfect.

Conturați și genele inferioare pentru a oferi profunzime ochilor. Îngroșați linia în funcție de preferințe.

Tendințele în machiaj includ ochii de sirenă
Ochii de sirenă vă vor ajuta să fiți în ton cu moda în ceea ce privește machiajul.

7. Sclipici

Crema de ochi cu sclipici și cristalele din jurul ochilor sunt în trend. Aceste piese decorative sunt așezate în puncte strategice ale pleoapelor, sporind aspectul și conferind originalitate machiajului.

Există accesorii autoadezive. Acestea sunt ușor de îndepărtat și, atunci când sunt poziționate corect, nu prezintă niciun risc. Academia Americană de Oftalmologie nu recomandă contactul cu ochii, deoarece pot cauza iritații.

8. Gene întoarse

Ondularea genelor și aplicarea de mascara sunt recomandate în orice sezon. Alegeți culoarea negru pentru a câștiga volum și a alungi genele dacă nu vreți să folosiți gene false.

9. Conturul buzelor

O altă practică care revine din anii 90 este folosirea creionului de buze în contrast cu nuanța rujului. De obicei, combină diferite nuanțe de roșu și maro. Ideea este de a crea un contrast vintage.

Complementați tendințele în machiaj cu ținute la modă în acest sezon

Verde, fucsia, albastru și alb sunt culorile la modă în acest sezon. Sacourile, pantaloni, rochiile și fustele în aceste nuanțe completează perfect machiajul de sezon.

Desigur, nu ratați piesele vestimentare de bază, cum ar fi blugii și bluzele albe. Arată bine cu orice și permit versatilitate atunci când vine vorba de machiaj.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.