Ce este squirting-ul și cum să-l obții? - Doza de Sănătate
 

Ce este squirting-ul și cum să-l obții?

Mintea ta joacă un rol foarte important în ceea ce privește obținerea acestei plăceri. Din acest motiv, este esențial să fii relaxată și să nu te îngrijorezi dacă nu poți obține acest lucru din prima încercare.
Ce este squirting-ul și cum să-l obții?

Ultima actualizare: 19 iulie, 2023

Te-ai întrebat vreodată ce este squirting-ul? Termenul este relativ recent și provine din filmele pentru adulți. Denumirea provine din termenul englezesc „squirt”, care în limba română înseamnă „țâșnire” sau „împroșcare”. Squirting-ul seamănă cu ejacularea feminină, care reprezintă lichidul eliberat de femei în timpul orgasmului.

Subiectul a fost un tabu pentru mult timp, nu numai din cauza inhibițiilor cu privire la plăcerea feminină, ci și din cauză că se credea că lichidul este, de fapt, urină. În prezent însă, tema captează atât interesul femeilor, cât și al bărbaților, deoarece squirting-ul nu este un orgasm obișnuit, ci este sinonimul unei plăceri maxime. 

Ce este squirting-ul?

Ce este squirting-ul și în ce constă lichidul eliberat
Atunci când ajung la orgasm, unele femei eliberează în mod neintenționat lichide care conțin o anumită cantitate de urină. Acest fenomen este cunoscut sub denumirea de „squirting”.

Termenul este mai popular în industria filmelor pentru adulți. Acest lichid nu trebuie însă confundat cu ejacularea feminină (în care femeia eliberează o cantitate mică de lichid gros și vâscos). Lichidul se referă la o substanță apoasă, care apare literalmente prin „țâșnire”, în urma unei plăceri maxime.

Acest lichid provine de la glandele Skene, localizate în jurul așa-numitei prostate feminine. Dimensiunea acestor glande variază de la femeie la femeie. Din acest motiv, multe femei au dificultăți în obținerea squirting-ului. Așadar, în cele ce urmează, află mai multe despre ce este squirting-ul și cum să-l obții.

10 trucuri pentru obținerea squirting-ului

Squirting-ul s-a transformat într-o adevărată provocare pentru cupluri. Cu toate acestea, multe femei decid să experimenteze singure, prin masturbare.

Oricum dorești să îl obții, ce contează cu adevărat este să ai în vedere obiectivul, să fii relaxată și să nu te dai bătută dacă nu reușești din prima.

1. Eliberează-ți mintea și relaxează-te

Ce este squirting-ul și cum poți să obții acea plăcere

Mintea joacă un rol important atunci când vine vorba de plăcerea sexuală. De aceea, pentru a obține un nivel maxim de plăcere, trebuie să fii calmă și să știi exact ceea ce vrei să faci.

Îți va fi mult mai ușor să obții senzația dacă reușești să te relaxezi și dacă ai răbdare cu tine însăți.

2. Cunoaște-ți corpul

Dacă îți cunoști corpul, ai un mare avantaj în viața sexuală. Acest lucru îți permite să fii conștientă de punctele tale erogene și să-ți ghidezi partenerul pentru a mări nivelul plăcerii.

3. Stimulare erotică

Pentru activarea fiecărei senzații necesare pentru a obține squirting-ul, este esențial să te angajezi într-un preludiu cu partenerul: sărutări, îmbrățișări, mângâieri, jocuri erotice sau tot ce îți poate stârni sensibilitatea.

4. Lubrifiere

Lubrifierea zonei intime înainte de începerea stimulării te poate ajuta să maximizezi nivelul plăcerii în timpul actului sexual.

5. Stimularea clitorisului

O stimulare a clitorisului făcută ca la carte declanșează senzații de nedescris, cu adevărat excitante, care te pot ajuta să ajungi la orgasm.

Este importantă combinarea mișcărilor circulare cu o viteză adecvată și aplicarea unei presiuni blânde. Mișcările nu trebuie să fie foarte bruște pentru a nu reduce sensibilitatea.

6. Penetrare

Pentru a atinge mai ușor obiectivul, penetrarea se va realiza exclusiv cu degetele sau cu ajutorul unor jucării sexuale.

Pelvisul trebuie să fie cât mai relaxat. De asemenea, este bine să-ți ții picioarele desfăcute. Dacă vrei, poți să folosești o pernă pentru a ridica pelvisul și pentru a îmbunătăți experiența.

7. Punctul G

Stimularea punctului G este un lucru decisiv dacă vrei să obții squirting-ul. Acesta se găsește pe peretele anterior al vaginului, în spatele osului pubian, orientat spre clitoris.

Odată localizat, tu sau partenerul tău puteți să aplicați o presiune ușoară, cu mișcări circulare și puteți să schimbați viteza de mișcare. Acest lucru va spori presiunea pe glandele Skene care, așa cum am menționat, sunt cele care produc lichidul eliminat.

8. Masaj extern

Pentru a declanșa o multitudine de senzații, poți să combini stimularea punctului G cu masarea ușoară a clitorisului. Pune degetul mare pe acesta și aplică mișcări blânde și ușoare.

9. Mișcări ale pelvisului

Pentru a facilita contracția mușchilor înainte de squirting, este recomandat să miști pelvisul spre față și să-ți strângi fesele. Vei putea să simți mai multă plăcere și în curând, vei începe să ai senzația care va conduce la eliberarea lichidelor. Vei descoperi pe propria piele ce este squirting-ul.

10. Senzația de urinare

Ce este squirting-ul și cum se obține această senzație
Atunci când ești pe punctul de a obține squirting-ul, vei avea o senzație similară cu nevoia de a urina. Nu te opri, rămâi relaxată până când reușești să te eliberezi.

Ești gata să încerci? Acum că ai aflat mai multe despre ce este squirting-ul, vei observa că, dacă nu l-ai obținut până acum, cel mai probabil vei avea unele dificultăți la început. Însă nu te descuraja! Relaxează-te, concentrează-te și continuă să încerci.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.