Cum se curăță colesterolul din vasele de sânge în 40 de zile
 

Cum se curăță colesterolul din vasele de sânge în 40 de zile

Lămâia acționează ca un purificator și stimulează eliminarea grăsimilor și a substanțelor toxice care se află în sânge.
Cum se curăță colesterolul din vasele de sânge în 40 de zile
Nelton Abdon Ramos Rojas

Verificat și aprobat de medicul Nelton Abdon Ramos Rojas.

Ultima actualizare: 21 decembrie, 2022

Colesterolul este un tip de grăsime care se lipește de pereții arteriali, punând sănătatea în pericol. Organismul are nevoie de o anumită cantitate de colesterol pentru a funcționa corect, însă prea mult colesterol rău expune pacientul la boli de inimă sau accident vascular cerebral. Cum se curăță colesterolul din vasele de sânge în 40 de zile?

Controlul colesterolului este posibil

Controlul nivelului ridicat de colesterol depinde foarte mult de tipul de dietă pe care îl avem. O dietă sănătoasă, bogată în fructe, legume, cereale și apă poate ajuta la scăderea nivelului de colesterol rău. Astfel, putem reduce riscul de a suferi probleme de sănătate mai grave.

Desigur, este necesar să se elimine din dietă acele alimente care sunt bogate în colesterol. Acestea sunt cele care provoacă acumularea de grăsime în artere.

Pe lângă adoptarea unor obiceiuri alimentare bune, există câteva formule naturale care pot ajuta la controlul nivelului de colesterol. Ele ajută la eliminarea grăsimilor și a substanțelor toxice prezente în fluxul sanguin.

În continuare, vă vom împărtăși un excelent remediu natural cu usturoi și lămâie pentru a vă curăța arterele și pentru a îmbunătăți circulația.

Cum se curăță colesterolul din vasele de sânge în 40 de zile?

Usturoiul curăță colesterolul din vasele sanguine

 

Astăzi există diferite tipuri de medicamente pentru reducerea și controlul nivelului de colesterol. Cu toate acestea, mulți experți recomandă în continuare formule naturale pentru a controla această problemă.

S-a constatat că medicamentele au unele efecte secundare. În schimb, remediile naturale oferă mari beneficii pentru sănătate.

În acest caz, remediul natural pentru curățarea arterelor și reducerea nivelului de colesterol consta într-o cură cu usturoi și lămâie. Remediul conține nutrienți importanți care stimulează eliminarea tuturor acelor deșeuri care pot afecta sănătatea.

Beneficiile usturoiului

Usturoiul este cunoscut drept cel mai bun antibiotic natural. Face parte din gastronomie din cele mai vechi timpuri. Pe lângă aromă, are și nutrienți importanți pentru sănătate.

Consumul de usturoi poate reduce riscul de a dezvolta arterioscleroză și hipertensiune arterială. În plus, s-a constatat ca are și alte beneficii importante pentru sănătatea cardiovasculară.

 • Este un antiinflamator natural.
 • Acționează ca un vasodilatator, anticoagulant și captator.
 • Are proprietăți antiseptice și antibiotice.
 • Ajută la dilatarea arterelor, favorizând eliminarea colesterolului și îmbunătățind circulația.
 • Protejează inima.
 • Întărește sistemul imunitar.
 • Ajută la creșterea nivelului de insulină, scăzând astfel nivelul zahărului din sânge.

Toate acestea sunt indicate în acest studiu publicat în Jurnalul Cuban de Medicină Fizică și Reabilitare în 2014.

Beneficiile lămâii

Lămâia este un aliment medicinal datorită conținutului ridicat de nutrienți. Este utilă pentru prevenirea și tratarea multor boli.

Lămâia este renumită pentru conținutul ridicat de vitamina C, pe lângă faptul că are și alți antioxidanți și nutrienți precum vitamina B, vitamina E și minerale: potasiu, magneziu, calciu, fosfor, cupru, zinc, fier și mangan. Pe scurt: are beneficii enorme pentru sănătate.

În cazul colesterolului și al sănătății arteriale, lămâia acționează ca un purificator. Este capabilă să stimuleze eliminarea grăsimilor și a substanțelor toxice prezente în fluxul sanguin.

Acidul citric ajută la oxidarea și eliminarea grăsimilor prezente în vene. Acest lucru le împiedică să se lipească de pereții arteriali și să provoace obstrucții.

În cadrul acestei cercetări efectuate pe animale, s-a stabilit că aportul de suc de lămâie și ghimbir a contribuit la scăderea nivelului de colesterol.

Tratament ce curăță colesterolul din vasele de sânge în 40 de zile

Căței de usturoi

 

Această cură cu usturoi și lămâie a devenit populară în toată lumea. Este foarte eficientă în reducerea nivelului de colesterol și întărirea sistemului imunitar.

Ingrediente

 • 4 căței de usturoi
 • 4 lămâi mici
 • 3 litri de apă fiartă și răcită

Ce trebuie să faceți?

 • În primul rând, trebuie sa curățați foarte bine usturoiul și să îl tăiați.
 • Tăiați lămâile felii și amestecați-le cu usturoiul într-un bol.
 • Puneți apă călduță peste amestecul de usturoi și lămâie și apoi omogenizați.
 • Când este gata, puneți amestecul în borcane de sticlă și țineți-l în frigider pentru 3 zile. După 3 zile, strecurați și consumați tratamentul.

Dozaj

 • Ideal este să beți 50 ml de remediu de 3 ori pe zi, înainte de mese. Cu toate acestea, este recomandat să începeți să consumați treptat doar 1 sau 2 linguri înainte de masă.
 • Efectuați această curățare o dată pe an, luând acest remediu zilnic timp de 40 de zile.
S-ar putea să te intereseze...
Cum se pregătește uleiul de usturoi pentru căderea părului
Doza de Sănătate
Citește pe Doza de Sănătate
Cum se pregătește uleiul de usturoi pentru căderea părului

Uleiul de usturoi este un produs 100% natural util pentru căderea părului și alte probleme. Vă explicăm cum puteți prepara acest ulei!
Conținutul acestei publicații are scop pur informativ. În niciun moment nu ar trebui să faciliteze sau să înlocuiască diagnosticele, tratamentele sau recomandările oferite de către un specialist. Consultă un specialist de încredere dacă ai îndoieli și cere acordul acestuia înainte de a începe orice procedură.