Eyelinerul grafic: cum să-ți machiezi ochii în acest fel?
 

Eyelinerul grafic: cum să-ți machiezi ochii în acest fel?

Eyelinerul grafic întoarce capetele tuturor. Tendință de machiaj a cucerit chiar și celebritățile!
Eyelinerul grafic: cum să-ți machiezi ochii în acest fel?

Ultima actualizare: 21 decembrie, 2022

Tendința momentului este despre linii geometrice care oferă un aspect modern și alungit. Da, ne referim la eyelinerul grafic. Există mai multe propuneri de machiaj cu eyeliner grafic, unele minimaliste și altele mai complexe. Indiferent de stilul ales, vei adăuga o notă îndrăzneață și impresionantă look-ului tău.

Această tendință a câștigat teren în rândul celebrităților. Machiajul necesită un anumit nivel de îndemânare. Cum să-ți machiezi ochii așa? Îți explicăm!

Descoperă cum să folosești eyelinerul grafic

Este vorba despre obținerea unui look care să atragă atenția, ideal pentru evenimente importante. Vei atrage toate privirile. Ascute bine creionul și trasează linii ferme. Pentru a face acest lucru, alege mai întâi designul și nuanțele preferate.

De ce anume ai nevoie?

  • Creioane proaspăt ascuțite în culorile preferate
  • Pensule care permit trasarea cu precizie a liniilor
  • Tuș de ochi gel sau lichid. Grosimea pensulei va depinde de gusturi.
  • Dischete de bumbac pentru a curăța zona
  • Farduri într-o varietate de culori
Trucuri de machiaj pentru ochi și buze
Liniile geometrice ale acestui stil fac ca ochii să pară oblici și înguști.

Ce trebuie să faci?

  • Potrivit stilistului celebru Lori Leib, poți obține un model perfect trasând mai întâi conturul folosind un creion pentru ochi. Apoi, umple forma cu tuș gel sau lichid.
  • Dacă vrei să obții un efect tipic anilor ’60, aplică eyelinerul grafic chiar peste linia genelor.
  • Dacă forma nu este perfectă, procedează astfel: estompează marginile cu umbre. Ideea este să mergi din aproape în aproape și să explorezi ce îți place sau nu la eyelinerul grafic.
  • Regula acestui machiaj este să faci linii care să-ți încadreze ochii și să scoți în evidență frumusețea acestora.
  • Deoarece nu există o singură regulă, totul va depinde de gusturile tale. Explorează online varietatea de modele și culori existente și joacă-te până când îți place cu rezultatul obținut.

Du-ți aspectul la un alt nivel cu eyelinerul grafic!

Eyelinerul grafic te poate face să arăți extravagant. Dacă, îți place machiajul simplu, încearcă să-l combini cu unele dintre modelele minimaliste pe care le oferă acest trend.

Nu uita că acest tip de machiaj pentru ochi îți permite să realizezi modele creative care să-ți pună în evidență personalitatea. Alege ceva unic!


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.