Pensula limbă de pisică: ce este și cum se folosește?
 

Pensula limbă de pisică: ce este și cum se folosește?

Pensula limbă de pisică vă va permite să aplicați baza și să machiați ochii și sprâncenele. Aflați mai multe despre acest instrument special de styling!
Pensula limbă de pisică: ce este și cum se folosește?

Ultima actualizare: 25 octombrie, 2022

Un machiaj bun al ochilor depinde de calitatea pensulelor, dar și din modul în care le folosiți. Pensula limbă de pisică este un exemplu: trebuie să știți să o folosiți corect pentru a nu distruge machiajul. Vă vom explica ce este și cum să o utilizați corect!

Pensula limba de pisică este unul dintre cele mai populare instrumente pentru machiajul ochilor. Cu această pensulă și tehnica corectă veți obține un machiaj minunat.

Ce este pensula limbă de pisică?

Este o pensulă cu peri mai compacți și mai plați decât alte produse similare. În plus, este realizată din fibre sintetice cu o performanță excelentă. Acest lucru ajută la reținerea și depunerea unei cantități mai mari de machiaj. Amintiți-vă că înainte de finisajele fine, va trebui să aveți întotdeauna o bază pe față.

Cum se folosește pensula limbă de pisică?

Pentru fiecare parte a feței există o perie ideală. În acest caz, pensula este cunoscută pentru utilitatea în machiajul ochilor și al sprâncenelor. Cu toate acestea, este folosită și pentru aplicarea fondului de ten.

Există pensule pentru fiecare tip de machiaj. Pensula limbă de pisică este perfectă atât pentru produsele lichide, cât și pentru cele cremă.

Dacă vreți să o folosiți, primul lucru pe care trebuie să-l faceți când este nouă este să o scoateți din ambalaj și să o frecați în palmă.

Odată ce fața este curată, puteți trece la machiaj, având la îndemână această pensulă în momentul în care trebuie să aplicați baza, inclusiv în zona ochilor. Forma rotunjită a perilor înseamnă că pensula nu lasă dungi pe piele după fiecare mișcare, obținând un aspect îngrijit.

Fată care folosește pensula limbă de pisică

Alte pensule pe care le puteți folosi în machiaj

Acestea sunt câteva pensule esențiale pentru un machiaj de bază, care completează pensula menționată mai sus:

  • Pensulă pentru blenduire: aceasta este o pensulă de bază ideală pentru amestecarea fardului de obraz și pudrei bronzante cu aspect natural.
  • Pensulă unghiulară: este folosită pentru a obține lumini și umbre pe față și a evidenția zona dorită. Deoarece are o tăietură în diagonală, care vă ajută să obțineți linii precise.
  • Pensula Skunk: datorită combinației dintre două fibre din material diferit, de culori alb-negru, oferă o manipulare versatilă a machiajului și un finisaj natural și ușor.

Un instrument ideal pentru pielea imperfectă

Datorită structurii sale plate cu peri fermi și denși, peria limbă de pisică este ideala pentru a obține o acoperire mare, dar mai puțin naturală. Prin urmare, dacă trebuie să aplicați mai mult fond de ten pe față, aceasta este pensula potrivită.


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.