5 poziții pentru a face dragoste în baie
 

5 poziții pentru a face dragoste în baie

A face dragoste în baie poate fi o experiență plăcută, dar există cupluri care nu au încercat încă. Vă propunem 5 poziții pentru a face sex în baie!
5 poziții pentru a face dragoste în baie

Ultima actualizare: 04 ianuarie, 2023

Ați putea crede că baia nu este cel mai confortabil loc pentru a face sex. Cu toate acestea, este o experiență diferită și interesantă. Din acest motiv, merită să dați din când în când o șansă acestui spațiu din locuință. Vă prezentăm 5 poziții pentru a face dragoste în baie!

Deși trebuie avută mai multă grijă, luând măsuri de precauție și cunoscând bine diferitele poziții sexuale pe care doriți să le executați, nu ar trebui să existe decât distracție și plăcere.

Ce trebuie să știți înainte de a încerca poziții pentru a face dragoste în baie?

A face dragoste în baie este una dintre multele modalități de a pune capăt rutinei sexuale din dormitor, așa cum este descris de Antoni Bolinches în cartea sa Wise Sex.

Acest loc, deși nu este 100% confortabil, poate fi senzual și distractiv. Este indicat să țineți cont de câteva măsuri de siguranță pentru a evita accidentele din cauza apei:

  • Covoraș anti-alunecare: cumpărați un covoraș anti-alunecare pentru a preveni accidentele pe podele ude. Cauciucul aderă la podea și previne alunecările și căderile. Dacă nu aveți posibilitatea să cumpărați unul, puneți pe jos un prosop.
Covoraș pentru baie

 

  • Lubrifiant intim solubil în apă: apa poate face ca frecarea să fie dureroasă. Cel mai bine este să cumpărați un lubrifiant solubil în apă pentru a evita disconfortul.
  • Prezervative: prezervativele și apa nu sunt compatibile, așa cum arată o cercetare din 2018. În timpul penetrării, se pot usca și pot fi iritante. De asemenea, dacă apa pătrunde în prezervative, poate exista un risc mai mare de rupere. Dar vreți să le folosiți, adăugați lubrifiant și verificați din când în când integritatea și poziția acestora.
  • Jucării sexuale: pentru a evita disconfortul creat de prezervativ sau pentru a face partida mai distractivă, există cupluri care îndrăznesc să folosească jucării sexuale. Desigur, este esențial să verificați dacă sunt impermeabile, mai ales dacă au baterie.

Cele mai bune poziții sexuale pentru a face dragoste în baie

Romantic

În primul rând, aceasta este una dintre pozițiile preferate pentru a face sex la duș. Vă permite să vă bucurați de penetrări profunde și este incitantă pentru amândoi.

Poziții pentru a face dragoste în baie

 

Femeia își sprijină brațele de perete. Partenerul ei o mângâie și o pătrunde pe la spate.

În patru labe

Poziția clasică în patru labe este perfectă pentru a face sex în baie. Nu există riscul de a cădea, nu necesită prea mult efort și, bineînțeles, este ideală pentru a face „sex sălbatic”.

  • Femeia stă în patru labe pe un covoraș sau un prosop.
  • Partenerul ei, în genunchi, o pătrunde pe la spate. El o poate ține pe femeie de șolduri.

La perete

Pentru început, este important să rețineți că această postură este mai solicitantă din punct de vedere fizic. Practicarea sa trebuie făcută cu grijă, deoarece o mișcare greșită se poate termina cu o cădere.

 

Femeia se sprijină cu spatele de perete și își pune picioarele în jurul corpului bărbatul. Este nevoie de suficientă forță pentru a ține femeie în aer.

Culcat

Dacă baia este suficient de mare, puteți folosi podeaua. Un partener se întinde pe sol, în timp ce cealaltă persoană preia controlul.

Pe vasul de toaletă

A face dragoste sub duș este inconfortabil sau complicat? O poziție perfectă pentru a face sex în baie este pe toaletă. El stă pe toaletă, iar ea deasupra, putându-se mișca după bunul plac, fără a-și pierde stabilitatea.

Îndrăzniți să exersați aceste poziții sexuale pentru a face dragoste în baie

Nu uitați să vă încălziți! Există diferite moduri de a deveni creativi în baie. Folosiți săpunul pentru a vă masa sau mângâia unul pe celălalt sub duș. Dacă vreți să prelungiți întâlnirea, continuași acțiunea în confortul dormitorului.

Cel mai important lucru este să vă dezlănțuiți imaginația. Fiecare colț poate fi ideal pentru a trezi senzații incredibile. Nu ați ieșit încă din dormitor? Ce-ar fi să vă surprindeți partenerul în timp ce face duș?


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


  • Bolinches, A., 2005. Sexo Sabio. México: Random House Mondadori.
  • Rivas Condo, J. R., Rivas Condo, F. C., Miranda Laborda, M. J., Pizarro Maldonado, P. P., Valencia Camacho, L. F., Quezada Correa, G. C., Quiñonez Guerrero, R. M., & Loor Rivas, M. D. (2018). Resistencia de los preservativos masculinos de látex y su efecto a la exposición en temperaturas menores o iguales a 40°c. Pro Sciences: Revista De Producción, Ciencias E Investigación2(14), 13-17. https://doi.org/10.29018/issn.2588-1000vol2iss14.2018pp13-17

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.