7 poziții sexuale pentru femeile scunde
 

7 poziții sexuale pentru femeile scunde

Ești gata să te simți mai bine și mai în siguranță în timpul relațiilor sexuale? Descoperă cele mai bune poziții sexuale pentru femeile scunde!
7 poziții sexuale pentru femeile scunde

Ultima actualizare: 16 decembrie, 2022

Pentru sex, nu există limite de înălțime. Însă, când vine vorba de a te distra, anumite poziții sexuale sunt mult mai confortabile pentru femeile scunde. Ție care ți se potrivesc cel mai bine?

Totul depinde de preferințele și creativitatea cuplului. Este bine să iei în considerare pozițiile sexuale care îți permit să obții o mai mare împlinire. Fie pentru că facilitează mișcarea, fie pentru că există mai mult control asupra penetrării, acestea sunt cheia orgasmului. Sunt excelente pentru inovarea întâlnirilor intime, deoarece trezesc senzații noi și alungă monotonia, care este marele dușman al vieții de cuplu.

În continuare, vom împărtăși 7 poziții sexuale interesante pentru femeile scunde. Nu ezitați să le încerci!

Gusturi și preferințe în pat

Fiecare are propriile nevoie și preferințe atunci când vine vorba de sex. Uneori, preferințele sunt condiționate de natură. Acesta este cazul femeilor scunde, care se pot simți inconfortabile în intimitate, mai ales dacă partenerul lor este mult mai înalt.

Această situație poate reduce pasiunea momentului, deoarece poate implica mai mult efort fizic sau chiar un act sexual dureros. Dacă ai această problemă, este recomandat să discuți cu partenerul.

Cele mai bune poziții sexuale pentru femeile scunde

Există poziții sexuale mai convenabile pentru femeile scunde? Desigur! Deși nu există prea multe cercetări pe acest subiect, puținele studii care au fost efectuate indică faptul că nu există dovezi care să susțină ipoteza că dominația masculină este mai incitantă. Așa că, poți prelua controlul și te poți bucura de sex așa cum îți place!

1. Pe scaun

Cuplu în poziții sexuale pentru femeile scunde

 

Scaunul din sufragerie este unul dintre locurile în care poți face sex. Poate deveni cel mai bun aliat pentru o întâlnire plină de plăcere și pasiune.

Partenerul stă jos, iar femeia poate prelua controlul asupra situației și îl poate domina prin mișcare. În plus, înălțimea nu va fi o problemă.

În ce constă poziția?

 • Bărbatul stă pe scaun și adoptă o postură confortabilă.
 • Apoi, femeia se așază pe penisul lui erect, fie cu față, fie cu spatele.
 • Ea controlează mișcarea și adâncimea de penetrare.

2. Koala

„Koala” este una dintre pozițiile sexuale preferate de femeile scunde. Aceasta oferă o mai mare libertate de mișcare și permite penetrările mai adânci.

În ce constă poziția?

 • Bărbatul o ține pe femeie în brațe în timp ce o pătrunde.
 • Ea își înfășoară picioarele în jurul taliei lui.

3. Femeia deasupra

Cele mai bune poziții sexuale pentru femeile scunde

 

 

Orice suprafață fermă este perfectă pentru cowgirl: patul, covorul, etc. Este una dintre cele mai atractive poziții sexuale pentru femeile scunde, deoarece facilitează controlul mișcărilor și al adâncimii de penetrare.

În ce constă poziția?

 • Bărbatul stă întins cu fața în sus pe suprafața aleasă și femeia se urcă deasupra de parcă ar fi călare pe un cal.
 • După penetrare, începe să se miște în ritmul dorit.
 • Bărbatul poate stimula anusul partenerei.

4. Fluturele

Nu e nimic pe masa din bucătărie? Perfect! Acest loc este ideal pentru a te bucura de această poziție. Partenerul poate controla actul sexual. Se spune că această poziție poate stimula punctul G al femeii.

Cum se face fluturele?

 • Femeia se întinde pe spate pe masa din bucătărie sau pe orice suprafață fermă, înaltă. Fesele ei vor sta pe margine pentru a facilita penetrarea.
 • Apoi, îl prinde pe partener cu picioarele sau le pune pe umerii lui.

5. Lingurița

Cuplu care face sex

 

Aceasta poziție este ideală în cazul diferențelor mari de înălțime. În plus, partenerul poate varia adâncimea de penetrare.

În ce constă poziția?

 • Partenerii se întind pe lateral, femeie fiind cu spatele la bărbat. Acesta o penetrează din spate.

6. Pe la spate în picioare

Aceasta poate fi o poziție sexuală foarte confortabilă pentru femeile scunde, chiar dacă stau în picioare. Ele pot folosi o suprafață mai înaltă pentru a facilita penetrarea.

Partenerul trebuie să controleze ritmul, deoarece penetrarea prea adâncă poate fi dureroasă.

În ce constă poziția?

 • Femeia se apleacă stând cu spatele la bărbat, sprijinindu-se pe o masă sau pe o suprafață fermă.
 • Partenerul o pătrunde în timp ce o ține de șolduri.
 • Este important de reținut că în această poziție poți face și sex anal.

7. Şurubul

În aceasta poziție, bărbatul este cel care gestionează ritmul de penetrare și mișcările. Seamănă cu poziția fluturelui.

În ce constă poziția?

 • Femeia stă întinsă pe spate în formă de L, cu picioarele în lateral.
 • Bărbatul stă în genunchi și o penetrează.
 • Penetrare poate fi anală sau vaginală.

Poziții pentru orgasm

Ești gata să te simți mai bine și mai în siguranță în timpul relațiilor sexuale? Alege aceste poziții sexuale pentru femeile scunde! După cum poți vedea, sunt perfecte și te pot face să te simți mai confortabil în acest moment.

Dacă există o poziție care ți se pare mai plăcută sau dacă există ceva ce vrei să experimentezi, poți să-i spui partenerului tău, pentru a obține un grad mai mare de satisfacție sexuală. Puteți explora și descoperi alternative, deoarece exista căi diferite de a ajunge la orgasm.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


 • Ahumada, S., Lüttges, C., Molina, T., & Torres, S. (2014). Satisfacción sexual: revisión de los factores individuales y de pareja relacionados. Revista hospital clínico universidad de Chile25(1), 278-284. Disponible en: https://pesquisa.bvsalud.org/portal/resource/pt/lil-786565?lang=es
 • Doniger D. (2016). Redeeming the Kamasutra. Sheridan Books.
 • Harris, E. A., Thai, M., & Barlow, F. K. (2017). Fifty shades flipped: Effects of reading erotica depicting a sexually dominant woman compared to a sexually dominant man. The Journal of Sex Research54(3), 386-397. Disponible en: https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00224499.2015.1131227
 • Navarro, B., Ros, L., Latorre, J. M., Escribano, J. C., López, V. y Romero, M. (2010). Hábitos, preferencias y satisfacción sexual en estudiantes universitarios. Revista Clínica de Medicina de Familia3(3), 150-157. Disponible en: https://pesquisa.bvsalud.org/portal/resource/pt/ibc-84949
 • Suárez J, Álvarez Gayou J,  Río. C, et al. (2000). Sexualidad humana. Manual Moderno.

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.